هیچ راه دیگه ای نداره؟
کارت کپچر 50 تومنی که به درد نمی خوره
من سوال کردم خوبش300 به بالاست
منم که هزینشو ندارم
اگه بیرون بخوام ببرم برای کپچر کردن چه قدر هزینش میشه
آیا خطر کپی فیلم وجود داره؟
بچه ها كارت TV ها هم كپچر ميكنن و بسته به نوعش كيفيتاي متفاوتي هم دارن. ولي خب برا يه كار خونگي كه ميخواد CD يا DVD بشه كاملا ميتونه جوابگو باشه. كارت TV هم من تا اونجايي كه سراغ دارم ميشه با 30 - 40 تومن يكي گرفت كه ميگم برا دي وي دي و سي دي كاملا جواب ميده. نميخواد كه بده برا پخش تلويزيوني، كار خونگيه. نبايد زياد سخت گرفت.
آره بيرون هم ديگه واقعا نميشه اعتماد كرد. با اين سيل فيلماي شخصي كه هر روز ميان بيرون و آمارشون از فيلماي هاليوودي هم بيشتره.
ميتونين سراغ بگيرين ببينين دوستي آشنايي يه كارت تيوي اگه داشت ميتونين ازش قرض هم بگيرين.
پيروز باشين!
الهام خانوم من کارت کپچری رو که در اختیار دارم مدل dv3000xp هست
انصافا از کیفیتش هم راضی هستم اما من فکر میکنم شما فقط برای رفع نیاز ونه کار حرفه ای میخواهید این کارت رو تهیه کنید
این کارتها کیفیتشون حدودا تو یک مایه هست یک ضرب المثل معروف هست که میگه هرچی پول بدی همون قدر آش میگیری
کارتهای real time هم هستند که قیمتشون از 800 هزار تومن هست تا دو میلیون تومان
آخه امين جان مهربان! ايشون همونطور كه گفتم برا يه كار خونگي ميخواست و كاملا هم گفته بود كپچر.
تو پست بالاييم هم كامل توضيح دادم باز شما از رئال تايم و كارت تدوين حرف ميزنين. آخه ايشون كي صحبت كارت تدوين كردن؟
ممنونم دوستان جوابها رو كاملا مرتبط با سوال اصلي بدن تا دوستاني هم كه ميان و ميخوان مشكلشون حل بشه به جوابشون درست حسابي برسن نه اينكه سرشون گيج بره وقتي از اين فروم ميرن بيرون همون دم در بخورن زمين.
پيروز باشين!