براي تايپ فارسي در كورل 12 مشكل دارم لطفا راهنمايي كنيد

noavaran

New Member
در ويندوز xp و كورل 11 مشكلي در تايپ فارسي ندارم ولي جديدا كورل 12 نصب كرده‌ام ولي فايلهايي كه در ورژن 11 كار كرده ام را وقتي باز مي‌كنم در بعضي از tex box ها جابجايي‌هاي عجيبي در فونت‌ها پديد آمده
مثلا اولين حرف يك حرف اضافي است كه در آخر همان تكس باكس آمده است و يا مثلا وقتي مي‌خواهم داخل يك تكس باكس شده و حروف آنرا اصلاح كنم كلا اشتباه تايپ مي‌شود و به هم مي‌ريزد.
لطفا كمك كنيد

mahdi pour

Member
من هم به این مشکل برخوردم .
برای رفع آن یک مربع برنگ سفید و خط سفید روی حرف اضافه قرار دادم و پرینت و غیره.
ولی در موقع تایپ مستقیم روی کارل 12 مشکلی ندارم

ACTIVE

Active Member
noavaran گفت:
در ويندوز xp و كورل 11 مشكلي در تايپ فارسي ندارم ولي جديدا كورل 12 نصب كرده‌ام ولي فايلهايي كه در ورژن 11 كار كرده ام را وقتي باز مي‌كنم در بعضي از tex box ها جابجايي‌هاي عجيبي در فونت‌ها پديد آمده
مثلا اولين حرف يك حرف اضافي است كه در آخر همان تكس باكس آمده است و يا مثلا وقتي مي‌خواهم داخل يك تكس باكس شده و حروف آنرا اصلاح كنم كلا اشتباه تايپ مي‌شود و به هم مي‌ريزد.
لطفا كمك كنيد

در ضمن ميتونين براي آوردن صحيح كلمات از 11 به 12 از تكنيك كارو استفاده كنيد كه آنهم منجر به عدم اديت تكست در 12 ميشه

تینا1

New Member
با عرض سلام و خسته نباشیدمشکل من در کارل 8 است که قبلا فارسی تایپ می کرد اما با عوض کردن ویندوز و با نصب کارل دیگر در محیط کارل نمی توانم تایپ فارس داشته باشم خواهشمند است جواب مرا به ادرس ایمیل من بفرستید تا مشکل من حل شود

جدیدترین ارسال ها

بالا