بدون اینکه تیبل ها بهم بخوره

mohsen_blid

Active Member
فقط زمانم تا فردا ساعت 5 بعدظهر است فرصتم کم است
سلام بچه ها من یک صفحه میخوام درست کنم به این صورت که درشکل میزارم

و با توجه به اینکه آدرس سایت رو هم میزارم میخوام همچنین صفحه ای رو برام طراحی کنید

calendar[1].PNG

http://companyforex.parsaspace.com/calendar[1].PNG

آدرس سایت هم همینه
http://forexfactory.com/calendar.php

خوب فقط یک نکته کنار اعداد پوشه هایی هستش که با کلیک روی انها یک پنجره کوچک در زیر ان باز میشود فقط میخواستم بگم یادتون نره برای ساختش

فقط با فرانت پیج

آخرین ویرایش:

mohsen_blid

Active Member
فقط می خوام بدونم چجوری میشه بدون اینکه تیبل ها بهم بخوره با کلیک روی پوشه منوی کشویی باز بشه در قسمت detail رو منظورم است
خواهشا

farik

Well-Known Member
با سلام..دوست عزيز توصيه ميكنم شما از tooltip استفاده كنيد كه باكليك روي اون نمايش داده بشه و با كليك بر روي منطقه ي ديگه اي از صفحه ناپديد بشه....
با تشكر TabOTabDesign

mohsen_blid

Active Member
خوب اگر میشه ادرس و ساخت این تولتیپ رو بگید وایا راهی دارید که لایر من از تیبل خارج نشه و تیبل به اندازه لایر بزرگ بشه

farik

Well-Known Member
با سلام...براي ساختن تولتيپ شما بايد با جاوا اسكريپت آشنا باشي..در صورت درخواست ميتونين بگين من واسه شما يك نمونه بزارم كه با كليك بر روي يك عكس تولتيپ ظاهر ميشه...در ضمن توصيه ميكنم در طراحي هاتون به جاي table از div و CSS استفاده كنين تا اين مشكلات پيش نياد..
با تشكر TabOTabDesign

mohsen_blid

Active Member
بله اگه میشه برای من یک نمونه بزارید و میشه یکم در مورد div css بیشتر توضیح بدید چجوری میشه به جای تیبل ازشون استفاده کرد

mohsen_blid

Active Member
خوب دوستان من تا یه جایی رسیدم
حالا یه سوال
میخوام ببینم راهی هست که مثلا روی همین info کلیک کنم و زیر اون یک پنجره باز بشه و بین دو تا سطر قرار بگیره
آیا دستوری هست که من بتونم در یک مکان یک پنجره باز کنم من میخوام این کار رو کنم
من میخوام با کلیک روی یک عکس در یک سطر پنجره ای زیر اون ایجاد بشه و این پنجره دارای اطلاعاتی باشه و این پنجره بین دو سطر باز بشه
منتظرم
بابت کمکتون هم متشکرم

mohsen_blid

Active Member
یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که نمی تونم دو تا تیبل رو در یک سطر جدا از هم قرار بدم کسی می تونه راه حلی بده
بعد یه سوال دیگه id دقیقا به چه منظور به کار می رود نام یا دستور؟

جدیدترین ارسال ها

بالا