بدست آورن نام هر عنصر در آرایه ای از کنترل ها

AliHSlc

Member
سلام .
میخوستم ببینم چطور میشه اسم یک کنترلی را که نشانه گر مائوس از رویش عبور میکنه رو بدست آورد.

من یک آرابه 2 بعدی از Label دارم که مختصات هر کدوم Lable(i,j) o هستش.... حالا میخوام بدونم نشانه گر مائوس روی کدوم یکی از اونها حرکت میکنه...
چطور اسم اونهارو بدست بیارم؟

nima_dir

Active Member
سلام
اگر توي ايونت مينويسي
فكر كنم ميشه:
(label(sender)).name

در مواقع ديگه هم ميتوني از عنصر ارايه استفاده كني بصورت معمولي

AliHSlc

Member
سلام آقا نیمای عزیز...
اول بگم که از Vb.Net استفاده می کنم... یادم رفته بود...:-?

در مرود کدی که شما ارائه کردید ، قبلا یه جورایی همین رو امتحان کرده بودم ، برای مثال من وقتی در رویداد Form_mouseMove این کد رو بنویسم ، فقط اسم خود فرم رو به من میده ، به همراه فضای نامی که ازش ارث برده شده..

یا اگر در Label(1,1)o بنویسم اسم خودش رو به من میده.... و این بدرد من نمیخوره...

بگذارید کمی روشن تر همدفم رو توضیح بدم ، من میخوام یه برنامه مین روب ، درست کنم ، و به جای اون مربع ها از Label استفاده کردم ، حالا میخوام اگه مائوس روی Label خاصی کلیک کنه ، BorderStyle اون تغییر کنه...
حال میخوام بدونم چطوری مشخصات اون برچست که مائوس روی آن قرار دره رو بدست بیارم...
اگه شما روش دیگه ای به نظرتون میرسه لطفا بگید.... :oops:

nima_dir

Active Member
سلام در موقع گرفتن ارايه اي از كنترلها به همشون id ميدي؟
اگر اين كار رو بكني كد بالا بايد كار كنه

AliHSlc

Member
منظور شما از ID چیه...؟ درست متوجه نشدم...

من اول با این دستور یه آرایه دوبعدی تعریف می کنم
Dim X(,) As Integer
بعد با 2 تا For تو برای هر عنصرش حافظه میگیرم با New.

دقیقا یک آرایه مثل جدول بوجود میاد, در ضمن یه تغییراتی در ساختار برنامه دادم برای مثال به جای label از CheckBox استفاده کردم و apperanceش رو Button تنظیم کردم... که خیلی کار راحت تر شد..
حالا اگه روی هر کدوم کلیک کنم مثل دکمه عمل میکنه و تو میره ، ولی نمیدونم کدوم یکی بوده ، در مورد انتصاب مین به خونه ها هم مشکلی ندارم ، فقط همین قسمت برام جای سواله...اگه زحمت بکشید و یه مقدار بیشتر توضیح بدید ممنون میشم...

جدیدترین ارسال ها

بالا