چرا نمی شه از متغیرهای محیطی server_$ استفاده کرد؟رااحت ترین کار اینه که از قسمت کامند پرامپت سایتت رو پینگ کنی !
echo $_SERVER['SERVER_ADDR']; // For Example 127.0.0.1
وقتی برای بدست آوردن آی پی کاربر از remote_addr استفاده می کنم، بعضی وقتا آی پی کاربر رو نمی تونم بدست بیارم و به همین دلیل باید از بقیه متغیرها استفاده کنم.نگفتم نمیشه گفتم این راحته !
PHP:echo $_server['server_addr']; // for example 127.0.0.1
یک کلاس کامل برای بدست آوردن ip کاربر توی بخش آموزشها بود !وقتی برای بدست آوردن آی پی کاربر از remote_addr استفاده می کنم، بعضی وقتا آی پی کاربر رو نمی تونم بدست بیارم و به همین دلیل باید از بقیه متغیرها استفاده کنم.
این موضوع کمی برام گنگه. چطور می شه یه سرور چندتا آی پی داشته باشه و server_addr فقط یه آی پی و اونم آی پی صحیح رو برگردونه؟یک کلاس کامل برای بدست آوردن ip کاربر توی بخش آموزشها بود !
Ip سرور تغییر نمیکنه اگر هم چند ip داشته باشه برای بخشهای مختلف و ... است !
شما ip سرور رو فقط برای اعلام به بانک میخواهید دیگه کاری باهاش ندارید که مثلا توی کدتون هی بخواهید چک کنید !
خب پس مطمئن باشم که کد زیر آی پی صحیح رو برمی گردونه و ماژولهای پرداخت آنلاین هم ایرادی نمی گیرن؟بقیشون رو ممکن هست که واسه vps یا ... استفاده کنند
echo $_SERVER['SERVER_ADDR'];
برای خودم که مشکلی ندارم. من می خوام یه راه سریع و ساده برای صاحب وب سایت ایجاد کنم تا دیگه دنبال آی پی سرورش نگرده.خب پینگش کن و ip رو بده بانک
آقا بالاخره از طریق کد زیر مشکلم حل می شه یا نه؟پس از همون روشی که گفتم برو اون جواب میده
echo $_SERVER['SERVER_ADDR'];