بدست آوردن آی پی سرور برای ماژول پرداخت آنلاین

i-php-i

Active Member
من برای ماژول پرداخت آنلاین باید آی پی سرورم رو بدست بیارم.

چطور باید این کار رو انجام بدم؟

Masoud1365

مدیر انجمن
رااحت ترین کار اینه که از قسمت کامند پرامپت سایتت رو پینگ کنی !
توی run دستور cmd رو بنویسید
بعدش هم بزنید ping site.com که بعدش IP سایتت رو میده بهت که اگه IP اختصاصی نداشته باشی IP سرور رو میده بهت

i-php-i

Active Member
نگفتم نمیشه گفتم این راحته !
PHP:
echo $_server['server_addr']; // for example 127.0.0.1
وقتی برای بدست آوردن آی پی کاربر از remote_addr استفاده می کنم، بعضی وقتا آی پی کاربر رو نمی تونم بدست بیارم و به همین دلیل باید از بقیه متغیرها استفاده کنم.

آیا این مشکل هم برای server_addr ایجاد می شه؟ مثلا اگر سرور یک یا چند آی پی اختصاصی داشته باشه، آیا server_addr بدون مشکل اجرا می شه؟

Masoud1365

مدیر انجمن
وقتی برای بدست آوردن آی پی کاربر از remote_addr استفاده می کنم، بعضی وقتا آی پی کاربر رو نمی تونم بدست بیارم و به همین دلیل باید از بقیه متغیرها استفاده کنم.
یک کلاس کامل برای بدست آوردن ip کاربر توی بخش آموزشها بود !
Ip سرور تغییر نمیکنه اگر هم چند ip داشته باشه برای بخشهای مختلف و ... است !
شما ip سرور رو فقط برای اعلام به بانک میخواهید دیگه کاری باهاش ندارید که مثلا توی کدتون هی بخواهید چک کنید !

i-php-i

Active Member
یک کلاس کامل برای بدست آوردن ip کاربر توی بخش آموزشها بود !
Ip سرور تغییر نمیکنه اگر هم چند ip داشته باشه برای بخشهای مختلف و ... است !
شما ip سرور رو فقط برای اعلام به بانک میخواهید دیگه کاری باهاش ندارید که مثلا توی کدتون هی بخواهید چک کنید !
این موضوع کمی برام گنگه. چطور می شه یه سرور چندتا آی پی داشته باشه و server_addr فقط یه آی پی و اونم آی پی صحیح رو برگردونه؟

بقیه آی پی ها چی می شن و چطور می شه اونها رو بدست آورد؟

i-php-i

Active Member
بقیشون رو ممکن هست که واسه vps یا ... استفاده کنند
خب پس مطمئن باشم که کد زیر آی پی صحیح رو برمی گردونه و ماژولهای پرداخت آنلاین هم ایرادی نمی گیرن؟
PHP:
echo $_SERVER['SERVER_ADDR'];

i-php-i

Active Member
خب پینگش کن و ip رو بده بانک
برای خودم که مشکلی ندارم. من می خوام یه راه سریع و ساده برای صاحب وب سایت ایجاد کنم تا دیگه دنبال آی پی سرورش نگرده.

خیلی ها با اینترنت آشنایی کاملی ندارن و نمی تونن پینگ کنن یا ..... و خودمون باید آی پی رو بهشون بگیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا