بخش جديد ايجاد نميشه

nemesis

Member
با سلام خدمت دوستان عزيز

من توي فاروم سايتم كه با نوك هم هستش و از آقا ثارا... گرفتمش مشكل دارم و اين ارور مياد
Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in /home/javan2/public_html/includes/page_header.php on line 59

و همچنين نميتونم يك بخش جديد ايجاد كنم

اگه ميشه راهمنايي كنيد بسيار ممنون ميشم
دعاتون ميكنم حسابي
:wink:

nemesis

Member
كسي نيست جواب من فلك زده را بده!!!!!
جون من جواب بدين ديگه

مرديم از بس تو اين انجمنها التماس كرديم

4shir

Member
سلام دوست من فايلهاتون ناقص اپلود شده حجم فايلهاي اپلود شده رو با حجم فايلهاي اصلي مقايسه كن متوجه ميشي :wink:

nemesis

Member
سلام
ممنون از جوابتون
من دوباره هم آپلود كردم ولي نشد
حالا چكار كنم؟ :cry:

arashsoft

Well-Known Member
ببينين حتما شما براي ايجاد اولين بخش اسم اونو فارسي گذاشتي
اولين بخش هميشه بايد اسمش انگليش باشه
بعد از ايجاد مي توني اون انگليش رو فارسي كني

4shir

Member
سلام دوست عزيز خوب اين مشخص هست كه ممكنه دوباره مشكل داشته باشه چون شما احتمالا همون فايل هاي رو كه دفعه قبلي اپلود كردي برداشتي اپلود كردي؟ درسته خوب اصلان ممكنه خود فايلها ناقص باشن :wink: من الان روي سايت يكي از دوستانم همين مشكل رو بر خوردم واسه همين تا ديدم شما مطرح كرديد اومدم بهتون گفتم الان اون همه كاري ميتونه كنه ولي نميتونه وارد بخش مديريت كاربران بشه يه ارور مثل ارور شما ميگيره كه بعد از كلي ور رفتن باهاش متوجه شدم يكي از فايلهاي پوشه ادمين ناقص هست

4shir

Member
اخ يادم رفت اون دوست عزيزي كه گفتم اولين انجمن بايد انگليسي باشه عزيز شما از كجا به اين نتيجه رسيديد؟ ميشه توضيح بدين من واقعا برام سوال شده اخه ...
بابا شما وقتي كه نصب ميكنيد براي تست انجمن ها خود ش موقع نصب يك تست فروم ميسازه و چون انگيليسي هست اون هم بالاي فرم انگليسي مينويسه حالا اين چه ربطي داره من نفهميدم بخدا اگر ميشه برا من هم توضيح بديد چون واقعا اين رو بلد نيستم

arashsoft

Well-Known Member
4 شير جان اشتباه گرفتي
ببين موقعي كه براي اولين بار php nuke رو نصب كردي
هيچ انجمني در بخش انجمن ها نمي بيني
حالا اگه به بخش مديريت بريم بايد اولين فوروم رو انگليسي اسم بديم كه اين بشه كه دوستمون گفتن

جدیدترین ارسال ها

بالا