بخشی از کلیپ اسپورت عروسی خودم با کمک Element 3D

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام خدمت همه دوستان این کار خیلی قشنگ تر بود اما مجبور شدم فقط صحنه هایی رو بزارم که میشه گذاشت

کل کار با بوجو افتر سینما4ِD و Element درست شده

قیل عروسیم خیلی درگیر بودم و زیاد نتونستم روش اونطوری که دلم میخواست وقت بزارم

ترک قسمت اولش یه کم دیگه کار داشت اما چون من روز قبل عروسیم فیلمبرداری داشتم دیگه نرسیدم کار رو اصلاح کنم

پیوست ها

• Sport Soheil Element.rar
    7.3 مگایابت · بازدیدها: 2,930
  • Heart.jpg
    Heart.jpg
    41.5 کیلوبایت · بازدیدها: 389
آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام سهیل جان
خوب بود
میتونستی با چند تا کار ساده خیلی جون بدی به کارت،مخصوصا اون پلان غروب اگر قلب را ضد نور میکردی این شکلی یه تافته جدا بافته نمیشد
ما که از این جور کارا سر در نمیاریم اما لذت میبریم کار دوستان رو که نگاه می کنیم
عروسیت هم مبارک باشه،ایشالا شیرینی بچه دار شدنت رو بخوریم:green:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام محمد عزیز ممنون همچنین

راستش این کار چند تا نما داره که بقیشو نمیشه که بزارم و این فقط دو تا از نماهاش هست

تو نماهای قبلی و بعدی ذهن مخاطب کاملا درک میکنه و اینکه تو کل فیلم اسپورت دنبال چنین هدفیه و در انتهاش بهش میرسه یه کم داستانی هست اما این دو نما رو گذاشتم چون هم حکم Insert رو داشت هم برا معرفی بود

سلام

تبريك

دل شير داري تو اين وضعيت كنوني دنيا زن گرفتي.

شما خودت استادي ولي

قلبه يه كم غير طبيعي شده.

تركينگ درست انجام نشده و لرزش داره.

لبه هاي اون نرده ها هم خيلي ضايع در اومده كه ميفتن روي قلب.

با ادغام اين همه نرم افزار بايد شاهكار كني.

موفق باشي

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
آره من واقعا وقت کم داشتم من حتی روز قبل عروسیم رفته بود سر فیلم برداری و واقعا با چنگ و دندون رسوندم این کلیپ او جا هم با Color Key و Luma سریع زدمش من به مشکلات کار وافقم اما من تو ترکینگ و اینا مشکلی ندارم این کار یهو روز آخری یه گیری توش افتاد از اونجایی که دیگه واقعا وقنت نمیکردم اصلاحش کنم دیگه بیخیالش شدم

بالا