بحث و گفتگو راجع به Mmb !!!

سلام به همه ي دوستان .

در اين تاپيک قصد داريم که بر روي نرم افزاري که خيلي ها رو به خودش جذب کرده بحث کنيم و اون رو کاملا تجذيه و تحليل کنيم .

> اول از همه قوانين اين تاپيک رو خدمت دوستان شرکت کننده در اين بحث بگم که يه وقت مشکلي پيش نياد .

1 : ) اول اينکه قوانين خود سايت مجيد انلاين رو رعايت کنيد .

2 : ) از بحث ما دور نشيد و از زدن پست هاي اظافه که باعث شلوغ شدن اين مبحث ميشه خودداري کنيد .

3 : ) بعضي از دوستان شايد اطلاعات کمتري داشته باشن و اگه کسي حرفي زد اون رو زير سوال نبريد و سعي کنيد علمي جواب بديد .

-----------------------------------

خوب بحث رو شروع ميکنم .

MMB چيست و چرا از ان استفاده ميکنيم ؟

جواب : اين نرم جهت ساخت پرژه هاي چند رسانه اي و Auto Run هاي حرفه اي استفاده ميشود و در نوع خود يک نرم افزار بسيار قدرمند است . البته به علت اساني بيش از حد کار با اين برنامه کاربران ان دست به ساخت نرم افزارهايي نيز با ان ميزنند .

کار با MMB چگونه است ؟

جواب : اين نرم افزار داراي يک رابط گرافيکي است که توسط ان به راحتي ميتوان بر روي پرژه تسلط داشت . در اين نرم افزار ميتوان به راحتي بر روي گرافيک و شکل ظاهري پرژه مانور داد . اين نرم افزار داراي محدوديتهايي نيز ميباشد که به علت پشتيباني از پلاگين ها تا حد چشمگيري اين محدوديتها برطرف شده اند .

پلاگين چيست ؟

جواب : فايلهايي با پسوند dll هستند که توسط زبانهاي برنامه نويسي مانند : VC++ - Delphi - Borland C++ Builder - Dev-Pascal و ... ميتوان انها را ساخت . اين نوع فايلها اغلب داراي حجم کمي هستند و توسط فرمانهاي مربوطه از درون MMB فراخواني ميشوند و عمليات مربوط به ان فرمان را انجام ميدهند . پلاگينها در صورت نياز اطلاعاتي را از کاربر ميگيرند يا به کاربر باز ميگردانند .

در ضمن بايد بگم که پلاگينها رو با VB نميشه ساخت . چون توانايي ساخت dll اي استاندارد رو نداره اين زبان .

چرا کاربران از MMB استفاده ميکنند ؟

جواب : اين نرم افزار داراي قدرتي زياد ( در حد خودش ) و محيطي ساده و داراي کد نويسي ساده و قابل فهم ميباشد به همين دليل يادگيري ان کار مشکلي نيست و کاربران ميتواندد محيط پرژه ي خود را با کمي اشنايي با نرم افزارهاي گرافيکي به همان شکلي که دلشان ميخواهد بيرون اورند . بر اساس اين قابليت ها طي سالها MMB کاربران زيادي را به خود جذب کرده است .

MMB با چه زباني نوشته شده است ؟

جواب : اين نرم افزار توسط زبان برنامه نويسي VC++ نوشته شده است .

اخرين نسخه ي ارائه شده توسط سازندگان اين نرم افزار 4.9.8.13 ميباشد .

اخرين نسخه ي اين نرم افزار را ميتوانيد از امضاي اقا حامد ( Silvercover ) دريافت کنيد .

-----------------------------------

خوب ديگه فکر کنم افراي هم که خيلي کم با اين نرم افزار اشنايي داشتن بيشتر باهاش اشنا شده باشن .

خوب من سعي دارم که توي اين تاپيک MMB رو وارد حاشيه کنم !!!

تا حالا فکر کرده بودين که برنامه اي که شما دارين باهاش کار ميکنين و بعضي ها خيلي بهش عادت کردن چه جوري کار ميکنه و فايلهاي ساخته شده رو چه جوري ميسازه ؟؟ ايا فکر کرده بودين که فايلهاي ساخته شده امن هستن و بر روي تمامي سيستم ها درست کار ميکنن يا نه ؟ ؟

- > بايد بگم که اين نرم افزار در واقع اصلا هيچ فايلي نميسازه . اين نرم افزار از قابليت STUB براي ايجاد پرژه هاي طراحي شده استفاده ميکنه . اين نرم افزار يک فايل پيش فرض داره که توسط VC++ ساخته شده و در واقع مثل يک مترجم عمل ميکنه . يعني کدها و تنظيمات اعمال شده ي شما با قابليت STUB به فايل مذکور اظافه ميشه ( Player.bin > .exe ) و اين فايل اون دستورات و تنظيمات رو به زبان C++ تبديل ميکنه و حاصلش پرژه ي اجرا شده اي هست که شما بعد از کامپايل ميبينيد .

STUB چيست ؟ اين قابليت براي اظافه کردن مقاديري به يک فايل استفاده ميشه . البته فايلي که قراره مقادير بهش اظافه بشه هم بايد قابليت خودن مقادير رو داشته باشه . البته اين مقادير در يک بلوک خاص و با يک رمز گذاري تعريف شده توسط سازنده به فايل اظافه ميشه و دوباره اون مقادير کد شده از فايل با همون تنظيمات کد گذاري از حالت کد شده در مياد و توسط Player مورد استفاده قرار ميگيره .

بايد بگم که فايلهاي ساخته شده توسط MMB چونکه در اصل با VC++ ساخته شده و فقط توسط MMB تثبيت ميشه پس نگراني براي اجراي اون در سيستم هاي مختلف وجود نداره . و داراي استاندارد هست .

البته سرعت اجراي اون فايل به کد نويسي شما و عناصر استفاده شده بستگي داره .

چرا براي MMB يک کامپايلر در نظر گرفته نشده ؟

اول بايد بگم که ساخت يک کامپايلر يا همون مبدل يک زبان به زبان ماشين کار ساده اي نيست . و با شناختي که من از سازنگان اين نرم افزار دارم اونا کمتر روي MMB سرمايه گذاري ميکنن و در ضمن با وجود قابليت STUB ديگه نيازي هم به يک کامپايلر نيست بلکه تنها فرقش که ميشه روي اون تاکيد کرد سرعت بيشتر يک کامپايلر نصبت به STUB هست . راستي بايد بگم که در اولين مرحله ي ساخت اين نرم افزار هدف ساخت يک نرم افزار ايجاد Auto run و ساخت پرژه هاي چند رسانه اي بوده و دليلي وجو نداره که به خاطر يه همچين چيزي يک کامپايلر طراحي بشه يعني در واقع يکم خنده دار هست . گره اي که با دست باز ميشه رو که با دندون باز نميکنن ميکنن ؟

ارتقاء نسخه هاي بيلدر :

سازندگان اين نرم افزار هر چند وقت يک بار اون رو به روز ميکنن . البته اظافه کردن قابليتهاي جديد به اين نرم افزار کار سختي براي سازندگانش نيست و بدون شک اين گفته ي خودم رو تآکيد ميکنم . دليل اينکه سازندگانش کمکم قابليت ها رو بهش اظافه ميکنن فکر ميکنم اين باشه که نميخوان اين نرم افزار به يک نسخه محدود بشه و بتونن بر اساس نياز کاربرانش اون رو ارتقاء بدن .

---------------

خوب حالا چرا من به MMB گفتم يک مترجم زبان و اصلا ترجم چيه ؟

جواب : فرمانهايي که توسط MMB نوشته ميشه به زبان C++ ترجمه ميشه و بعد به Player اضافه ميشه . يعني فرامين MMB مستقيما به Player اضافه نميشه بلکه اول اون فرامين به زبان C++ ترجمه ميشه و بعد به Player اظافه ميشه که اين فايل فرامین STUB شده رو اجرا ميکنه . کار ترجمه خط به خط انجام ميشه. مثلا فرمان زير رو در MMB در نظر بگيريد .

کد:
A$='MMB Code'
LoadText("EditBox","A$")

اين فرمان در MMB يک نوشته رو به درون شيء EditBox ميريزه .

> حالا اين فرمان به صورت زير ترجمه ميشه .

کد:
CString A="VC++ Code";
GetDlgItem (EditBox) -> SetWindowText(A);

فرماني که ميبينيد ترجمه شده ي فرماني هست که توي بيلدر نوشتيم ( اين فرمان به زبان C++ ترجمه شده ).

فکر کنم ديگه منظورم رو از ترجمه ي زبان توسط MMB فهميده باشين .

-------------------------------

دوستان ميتونند بحث رو ادامه بدن و سوالاتشون رو بگن يا چيزايي بگن که بقيه هم ياد بگيرن و اگه منم بلد نبودم ياد بگيرم :wink:

منتظر ادامه بحث هستم .

با تشکر .
 
آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
آقا مجتبی همون طور که مهرا ن گفت :
از بحث ما دور نشيد و از زدن پست هاي اظافه که باعث شلوغ شدن اين مبحث ميشه خودداري کنيد

نیازی به پست شما نبود.
لطفا آف تاپیک نزنید...

تا بعد...
 

محمدمهدی

Well-Known Member
با عرض پوزش و کسب اجازه مجازی از سیلور عزیز
آقا مجتبی با این که خیلی اینکاره ای اما اجازه بده من یه ذره ازت انتقاد کنم و جوری انتقاد کنم که همه ببینن
اول اینکه خودتو بزار جای کاربری که اومده اینجا یه چیزی کسب کنه و شاید(و احتمالا) یه چیزی هم در عوضش در اختیار دیگران بذاره
البته این ایده کلیه
خوب چی می بینی؟ می بینی که اومده و این تاپیک برخورده و با یه شونه بالا انداختن صفحه رو می بنده...

یا یه حرفه ای می یاد و می بینه که یه نفر اومده و همینجوری اسم یکسری معرفی ساده رو گذاشته بحث و می خواد که واقعا استقبال بشه

من خودم خیلی وقته با وجود اساتید محترمی چون شما آقای سیلور و یا اکسپرینس عزیز نیازی نمی بینم که بیام و به کسی جواب بدم
البته گاهی اوقات خدمت شما اساتید درس پس می دم و یا تشکر می کنم اما لازم نیست برای اینکه آمارم تغییر کنه کاری کنم
شعور منطق هم میگه تو جایی که میشه قانون رو شکست و همه به نحوی قانون شکنن خودت رو خرج نکن

شاید همه از این پست شاکی بشین اما خودتون می دونید که این احترام و ادبی که اینجا به کار میره وابسته به علوم ماست و کسی به خاطر کسی و بدون نیاز به اینجا نمی آد حداقل کنجکاوه(بدون در نظر گرفتن استثنائات)

وقتی این مبحث رو گذاشتین بالا گفتم بیام و در بحث شرکت کنم اونم نه از روی اینکه چیزی عایدم میشه(چون واقعا چیز خاصی عایدمون نمیشه چون ام ام بی با این همه طرفدار یه محیط سادست) از روی اینکه با اساتید هم صحبت بشیم اما ای کاش خودتون شروع نمی کردین چون واقعا با این تعاریف می خوره توی ذوق آدم

می دونم که معرفت و شعور چیزی نیست که ساده پیدا بشه اما باور کنید که من چون این معرفت رو در شماها سراغ دارم تعجب می کنم که چرا دست به چنین کاری زدید
---------
انقدر سرعت پیشرفت دنیا زیاده و سرعت پیشرفت ام ام بی کمه که احساس می کنم فقط بای روی این بحث کرد که به نظر یه آماتور چرا ام ام بی سادست :
و به نظرم جوابش اینه که ساده ساخته شده - و عام پسند فکر کرده که این چیز پیچیده ای نیست ولی ما انجامش نمی دیم
مثلا به جای اینکه از کلمات ساده برای منوهامون استفاده کنیم می نویسیم : تقریر - کنترل کاربر - و ...
به نصب ویندوز توجه کنید که کلماتش چطور مفهوم رو میرسونه
یا همین Help آسونه mmb که توسط bokzy درست شده

(البته یه چیزی بگم که : فقط یه تیکه آخر می تونه با یه مفهومه دیگه و با یه اسم دیگه یه تاپیک پر طرفدار برای کارکرده های ام ام بی بشه و عالیه)
یا حق و از پر حرفیم معضور
 
اولا : من با اقا حامد برای ایجاد این تاپیک کاملا هماهنگی کردم .

دوستانی که تاپیک رو وارد بحث های الکی و جنجال کنن به شدت باهاشون برخورد میشه ( از طریق Silvercover ) چون من قوانین رو گفته بودم ولی باز یک سری از افراد نادیده گرفتن متاسفانه .

از دوستان خواهشمندم دیگه این بحث ها رو تکرار نکنن . ( پستهایی که زدین رو خودتون حذف کنید )

یا حق .....
 

جدیدترین ارسال ها

بالا