بحث كلي درباره طراحي لودينگ فلش ؟!

alpha2008

Member
باسلام

خوب اول از همه من بگم كه من كل اينترنت وجب به وجب گشتم و به اينجا رسيدم و درخواست دارم ادم با كلمه " جست و جو "
نپيچونيد ؟!
:mad:

خوب حال اين دستان چيه من هر نوع مودل لودينگي امتحان كردم و امتحان كردم ولي متاسفانه هيچ و قت به نتيحه خودم نرسيدم

ببينيد دوستان من موقعي كه لودينك ميسازم يا از قبل دانلود كردم و ميخوام از اون استفاده كنم و فريم دوم بزارم و اون موقعي كه اجرا ميكنم همش قابل تكرار ميشه و هيچچ اتفق خاصي نميفته فط فريم ها مداوم تكرار ميشن

ميخواستم كه بدونم مشكل اين چيه و چرا همه اموزش ها و لودينگ خا اماده كه دانلود ميكنم اين داستان دارن و هيچ عمل لودي
انجام نميدهن :razz:

و ميخواستم كلا درباره ساختار لودينگ فلش توضيح دهيد و ايا بگيد كه ترفند خاصي در ساخت داره يا نه
و اينم ذكر كنم كه اين لودينگ براي وب ميخوام

با تشكر پيشاپيش از همه دوستان عزيز

padideh

Member
سلام دوست عزيز
خيالت راحت باشه اينجا كسي قصد پيچوندن كسي رو نداره اين فقط بران جلو گيري از تاپيكهاي تكراريه
شما بايد بعد از اخرين فريم لودينگ فايل خودت رو بذاري بعد هنگام تست از منوي view گزينه simulate download رو تيك بزن يا دوباره ctrl+enter رو بزن ديگه نبايد مشكلي وجود داشته باشه
البته اينم بگم اگه وجب به وجب ميگشتي ميتونستي يه فايل آماده پيدا كني و movie هاي خودت رو جايگزين كني
ولي بازم اگه مشكلت حل نشد بگو ببينيم مشكل چيه
اما در مورد كليت لودينگ:
شما ميتوني مقدار كل فايلت رو به صورت kb بگيري همين طور مقدار لود شده فايلت رو، حالا ميتوني بگي هر وقت مقدار لود شده ==مقدار كل بود برو به فريم بعد يا هر كار ديگه اي كه لازم باشه
اميد وارم تونسته باشم كمكت كنم و نپيچونده باشم:D
يا علي

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما باید برای استفاده از لودینگ فایل لودینگ رو در فریم اول قرار بدید و در اکشن فریم اول از اکشن Stop(); استفاده کنید

و کار خودتونو از فریم دوم شروع کنید و برای تست کردن اینکه ببینید لودینگ درست کار می کنه دوبار Ctrl + Enter رو بزنید میبینید که

اول لودینگ اجرا میشه بعد کاری که ساختید

برای پیدا کردن لودینگ می تونید به تاپیک ( بانک فایل های فلش ) یه سری بزنید چند نمونه خودم اونجا گذاشتم موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا