ببينم چه ميكنيد! MT يا B2

ultra

New Member
عرض سلام و خسته نباشين خدمت تمامي دوستان عزيز
من انجمنها و مقالات ريادي رو زير رو كردم اما بازم به جايي نرسيدم، عزيزاني كه حوصلشو دارن لطفا دو برنامه مديريت وبلاگ Mt و B2 بررسي كلي و حرفه اي بكنين! تا بالاخرا ملت بدونن كه كدوم بهتره!!!! :(

من ميخوام يه كاره خفن بكنم اما موندم كه كدوم يكي رو استفاده كنم، ولي اگر در زمينه برنامه نويسي حرفه اي بودم حتما يه كاري ميكردم تا ملت حال كنن!

ممنون ميشم به اين موضوع بيشتر توجه كنين تا به اميد حق به يه نتيجه خوب برسيم و لااقل معلوم بشه ام تي و بي 2 چه فرقهايي با هم دارن! والا...

قربون همگي، موفق باشيد.

kami_mz

Well-Known Member
سلام. اگه از نظر قدرت و امكانات بخوايد خب معلومه كه MT خيلي خيلي جلوتر از b2 ( البته نسل جديدش به wordpress تغيير نام پيدا كرده) هستش.
يكي از مزاياش اينه شما مي تونيد آرشيو static داشته باشيد كه اين مورد براي موتورهاي جستجو ايده آله.
امكانات مديريتي فراواني هم بهتون ميده. امكان پاك كردن comment ها به صورت ليستي. ( اين مورد به درد كساني مي خوره كه comment هاي بي خدي زياد دارند.).
plugin هاي متعددي هم براي MT ساخته شده. تقريبا براي هر كاري يه plugin داره.( حتي براي تاريخ شمسي).
ولي معايبي هم داره كه مهمترينش اينه كه چون به زبان perl و cgi نوشته شده كمي كنده( البته اين كه به اين زبان نوشته از يه ديدگاه ديگه حسنشه!).
حالا ببينيم b2 چي داره:
مهمتريم مزيت b2 سادگي كار با اونه. يعني شما به راحتي با چند دقيقه كار كردن متوجه ميشيد كه چي براي چه كاريه.
به علت اين كه با php نوشته شده بسيار سريعه. و راحت ميشه توي script هاش دست برد.
#################
با اين همه اگر مي خوايد يه وبلاگ خوب راه بندازيد توصيه مي كنم قبلا تا اونجا مي تونيد برنامه هاي ديگه اين كار هم رو امتحان كنيد. مثل Nucleus يا b2evolution(كه براساس b2 نوشته شده) و يا plog كه اين يكي آينده خوبي داره.
ولي اگر در نهايت خواستيد از b2 استفاده كنيد پيشنهاد مي كنم از wordpress استفاده كنيد.
موفق باشيد.

ultra

New Member
سلام

كامي خان مرسي از جوابتون. معمولا آدما هم خدا ميخوان و هم خرما! :oops: من با MT مشكل ندارم فقط و فقط به خاطر كند بودنش دنبال يه برنامه خوب هستم!

اما يه سوال: آقا من تازه تازه دارم PHP ياد ميگيرم و هنوز بهش مسلط نيستم، مي خواستم بدونم آيا با PHP مي شه يك برنامه دقيقا مثل Mt با تمامي امكانات و محسناتش نوشت؟ يا PHP كم مياره در مقابل Perl ؟

به هر حال مرسي از توجه شما! :wink:

يا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا