ببخشيد فايل هايي با پسوند pds.* رو با چه نرم افزاري مي شه ساخت يا ديد

ارش

Member
ببخشيد فايل هايي با پسوند pds.* رو با چه نرم افزاري مي شه ساخت يا ديد

Babak Sateli

Active Member
دوست عزيز

نميدونم شما اشتباهاْ فرمت PSD را PDS خوانده ايد و يا واقعاْ به دنبال اين فرمت فايل هستيد. چرا كه اين فرمت مخصوص NASA مي باشد.

اين فرمت مخفف كلمات Planetary Data System مي باشد كه مخصوص نگهداري اطلاعات مربوط به سازمان NASA است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين زمينه (( اینجا را کلیک کنید ))) و اطلاعات جامع تري در اين رابطه كسب نماييد.

موفق باشيد

ارش

Member
از جواباتون ممنون
***************يك بار ديگه چكش كردم همون pds
هستش (متاسفانه ...) فكر كنم يه فايل تصويري باشه ولي نمي تونم با هيچ كدوم از نرم افزارايي كه دارم اجراش كنم :oops: اگه بخواين ميزارمش رو سايت

اگه كسي تونستين كمكم كنه ممنون مي شم ........... 8)
شانس رو نگاه خود سايت اجازه پيوست فايل رو نميده (واييييييييييييييييييييييييي..... :newcry: )

fafa^mx

Member
خوب ميتونه يه فرمت براي يه برنامه باشه!دليلي نداره اين فرمت رو بشه با يرنامه هاي ديگه واكرد!

ارش

Member
با با تسليم اينو يكي از انور آب فرستاده من بدبختم نمي تونم بازش كنم سر اين مسله ام كلي ضايع شدم چون كلي كلاس گذاشته بودم حالا نمي دونم چيكار كنم ضايع تر نشم:(

Babak Sateli

Active Member
من یک فکری دارم
شاید اشتباهاً پسوند فایل عوض شده
بهترین راه این است که شما فایل را با یک برنامه
Binary باز کنی و چند کاراکتر اولش را ببینی چی هست.
از اونجا میتونی بفهمی فایل چه فرمتی دارد ...
ضمناً یک کاره دیگه هم میشه کرد
اگر مطمئن هستید که عکس هست اون رو در یک
شاخه قرار بدید و با برنامه ACDSee برید توی اون
شاخه ... اگر واقعاً عکس باشد اونجا نشون میده.
اگر هم نه که دیگه من نمیدونم !
موفق باشی

amin_lovely

New Member
Power director

سلام
این تاپیک خیلی قدیمی است...اما چون من برای یکی از دوستام دنبال سوال این جواب بودم و به اینجا سر زدم اما کسی پاسخ نداده بود من میگم
این پسوند علاوه بر اون پسوند ناسا که دوستمون گفتن پسوند یک نوع فایل تصویری که با برنامه Power director ساخته شده
و برای اجرای اون هم میتونید از برنامه CyberLink PowerDirector 8 استفاده کنید.
مرجع http://www.fileinfo.com
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا