با bsod صفحه آبی مرگ روبرو میشم - دنبال ویندوز 7 هستم

20irib

Member
سلام خدمت دوستان

ازونجایی که دردسر زیاد داشتم سر این موضوع بهتر دیدم اینجا با شما مشاوره کنم.

من لپ تاپم رو یک ماه پیش عوض کردم ، ویندوزش اورجینال بود 7 و sp1 2009 ، متاسفانه حالا که کلی برنامه آپدیت کردم و چند گیگ ویندوز رو آپدیت کردم یه چند هفته ای هست که با صفحه آبی یا BSOD روبرو میشم....خیلی مشکلات دیگ هم پیش اومده و مثلا کانشکشن های وی پ ان توی ویندوزم کانکت نمیشه , یا مثلا اینکه فایرفاکس باز نمیشه و تا ریستارت نکنم فایرفاکس راه اندازی نمیشه...و مشکلاتی از این قبیل.خلاصه اعصاب خرد کن شده

BSOD مال مشکلات سخت افزاریه احتمالا :برای اینکه بهتر متوجه بشید تصویر آبی میاد و بعد از اینکه ریست شد ، تصویر دوم رو میبینیم...:

60231955432788347410.jpg

83049391583075324400.jpg

1- کسی میتونه کمک کنه که این مشکل رو حل کنم؟ منظورم صفحه آبی هست . من یکمی دستکاری برای افزایش سرعت ویندوز سون انجام دادم مثلا زمان بوت شدن رو کم کردم و از اینا....چون سرعت اورجینال ها خیلی پایینه کلا.میتونه از اونا باشه؟ برای حل این مشکل آیا نظری دارید؟

2- آیا مشکل با تعویض ویندوز حل میشه؟ فکر کنم اگه سون رو مجددا نصب کنم حل بشه....حالا سوال بعدی:

3- من ویندوز رو واقعا پدرم در اومد تا آپدیتش کنم با این سرعت مضخرف.همه آپدیتا نه اما کم هم نبود.الان اگر بخوام ویندوز رو عوض کنم از نو همه چیز به هم میریزه.اینه که از دوستان تقاضا دارم که اگر جایی رو واسه خرید ویندوز سون آخرین edition اون که تماما آپدیتای تا الان رو داشته باشه سراغ دارید معرفی کنید.آیا ادیشن جدیدتر از این ویندوزی که الان نصبه اومده؟ تمام آپدیتا رو هم تا الان شده باشه.اگر لینکی دارید معرفی کنید واسه خرید.

H00ti

Active Member
یکی از دوستام این مشکل رو داشت.درایور سخت افزارها رو update کرد مشکل حل شد.البته اگه مطمئنی که کدوم فایل update باعث مشکل شده برو پاکش کن.

جدیدترین ارسال ها

بالا