ممنون از همه
.
ولی اساتیدی که گفتن با فتوشاپ می شه کار کرد به نظر من خودشون توی فتوشاپ یکیشو کار بکنن ببینن می تونن مثل نمونه طراحی بکنن یا نه! من بحثی روی Gradient و Pen که گفتین ندارم منظور من اینه که نوک پیکان ها و مچ شدن طیف رنگ آنها توی Gradient جواب نمی ده و اون طیف رنگی که توی نمونه هست خروجی نمی ده. اگه بتونین راهنمایی بیشتر بکنین ممنون می شم.آخه یکی دوتا نقشه نیست، از این نقشه ها زیاد داره و توی فتوشاپ مقرون به صرفه نیست
بازم تشکر می کنم از دوستانی که وقت گرانبهاشونو در اختیار گذاشتن .
مرسی
از بس توی این سایت آموزش هایی که تصویر هاشون دیگه باز نمیشه دارم که دیگه همچین اشتباهی نخواهم کرد.
تصاویر رو یکجا توی یک فایل پیوست این پست می کنم که هم داونلودشون راحت تر بشه و هم بعدا نیام ببینم تصاویر
نیست.
مرحله اول : در فتوشاپ یک بیضی را با ابزار Elliptical Marquee Tool رسم کنید و بعد در لایه های مختلف
با اندازه های 10 و 20 و 30 و 40 این Selection را Stroke کنید. این لایه ها در واقع خطوط بدنه اصلی فلش (پیکان) ما
خواهند بود. بالای بیضی شکل مستطیلی شده چون اندازه کادر پروژه کوچکتر از آن است که تمام بیضی را پوشش دهد.
الان هر کدام از خطوط 5 پیکسلی هستند، بجز وسطی که 10 پیکسلی است. این خطوط انشعاب های ما خواهند بود.
مرحله دوم : بخش های اضافی رسم شده را در همه لایه ها با Polygonal Lasso Tool انتخاب کرده و حذف کنید.
از سمت راست کمی بیشتر حذف کنید چون قرار است بعدا نوک مثلثی پیکان را آنجا رسم کنیم.
مرحله سوم : با ابزار Polygonal Lasso Tool یک ناحیه به شکل پیکان را انتخاب کرده و لایه جدیدی با رنگ پر کنید
(من برای پر کردن معمولا از رنگ Foreground با ترکیب کلیدی Alt + Del استفاده می کنم).
مرحله چهارم : از اتاق فرمان به من اشاره می کنند که پیکان لبه هاش صافه و منحنی نیست، با ابزار
Elliptical Marquee Tool دو بیضی بزرگ را با لبه های بالا و پایین پیکان مماس کرده و کلید Del را فشار دهید تا
بخش اندکی از لبه های بالایی و پایینی پیکان حذف شود و شکل منحنی بگیرد.
مرحله پنجم : از ابزار Pen Tool استفاده کرده و یک منحنی برای انشعاب اولین شاخه رسم کنید.
سر انشعاب را مابین دو خط پایینی قرار دادم، چون قرار است این انشعاب به ضخامت دو خط باشد یعنی 10 پیکسل.
اگر می خواستم به ضخامت یک خط (5 پیکسل) باشد باید دقیقا سر انشعاب وسط خط پایینی قرار می گرفت.
مرحله ششم : یک لایه جدید ساخته و Brush را در ابزار Brush Tool روی اندازه 10 تنظیم کنید.
سپس با ابزار Pen Tool روی Path راست کلیک کرده و Stroke Path را با Brush ترسیم کنید.
مرحله هفتم : حالا باید بخش اضافی انشعاب را در دنباله بدنه پیکان حذف کنید، چون انشعاب دو خطی
است باید از دو لایه بخش های اضافی را پاک کنید.
در این مرحله باید کمی با Selection های ترکیبی آشنا باشید. یعنی بدانید که کدام لایه را Load Selection کنید
و با کدام لایه ترکیب نمایید. چه موقع Subtract کنید و چه موقع Invert کنید و ... وگرنه ناچار می شوید که با
دقت و صرف زمان بخش های اضافه را پاک کنید. شخصا با Selection ترکیبی اینکار را خیلی سریع و در چند مرحله
انجام دادم.
مرحله هشتم : مشابه مرحله پنجم باید یک Path جدید رسم کنید. اینبار سر انشعاب وسط خط بالایی
قرار دارد، چون قرار است ضخامتش اندازه یک خط باشد.
مرحله نهم : مشابه مرحله ششم و با اندازه 5 انشعاب را در یک لایه جدید رسم کنید.
مرحله دهم : مشابه مرحله هفتم بخش های اضافی انشعاب را حذف نمایید. چون انشعاب فقط یک
خط ضخامت دارد، فقط از یک لایه حذف خواهید کرد.
مرحله یازدهم : مشابه همین عمل را برای چند انشعاب دیگر انجام دهید تا دیگر بجز خط وسطی چیزی
برای انشعاب گرفتن باقی نماند.
مرحله دوازدهم : تمامی لایه های رسم شده را با هم ترکیب کنید و اگر خواستید با یک رنگ یکنواخت پر کنید.
مرحله سیزدهم : باید دور لایه را به ضخامت یک پیکسل رسم کنید. من از Inner Glow که در Layer Style
هست استفاده کردم، چون خطوط را نرم تر از سایر روش ها رسم می کند.
مرحله چهاردهم : برای ترسیم کردن طیف ابتدا لایه را انتخاب کنید تا بیرون از مساحت لایه چیزی رسم نکنید.
یک لایه جدید بسازید تا طیف در آن رسم شود. بعد با ابزار Gradient Tool یک طیف را از یک طرف پیکان به سمت
دیگرش رسم کرده و سپس با ابزار Erase Tool و یک Brush ای که Opacity و Flow اش حدود 60 درصد است
انتهای انشعاب ها را پاک کنید تا روشن تر شوند.
مرحله پانزدهم : با ابزار Polygonal Lasso Tool انتهای انشعاب ها را در لایه ای که دور پیکان را رسم کرده اید
پاک کنید تا باز شوند.
تصاویر مراحل 15 گانه به همراه یک فایل psd لایه باز ضمیمه این پست می باشد.
حجم فایل پیوستی فقط 200 کیلوبایت است، اما تصاویر غیر فشرده 10.5 مگابایت هستند. دقیقا به همین دلیل
از فرمت فایل bmp استفاده کردم که به شیوه Rar - Solid خیلی خوب فشرده می شوند.