با فايل پسورد دار كار كنيد

alighoch

Member
سلام دوستان خسته نباشيد
آقايون يجايي تو اين تالار خوندم كه يكي از دوستان (silver soft) نوشته بود جهت امنيت و حفاظت از فايل هاي پروژه ات بيا فايل ها را RAR كن و پسورد بده و بعد embedded كن و از آن فايل ها با خيال راحت استفاده كن .
خوب حالا سوال من اينه كه من تونستم اين كارو بكنم و فايل ها را درون فايل rar ريختم و پسورد گذاشتم ولي موقع استفاده با rar.exe مجبورم extract كنم تا بتونم استفاده كنم.آيا راهي است كه بشه بدون extract كردن از فايل هاي درون فايل با پسورد استفاده كرد؟ (البته بدون extract كردن)

For.sajjad

Member
سلام
دوست عزيز لطفا طبق قوانين عنوان مناسبتري رو براي سوالتون انتخاب كنيد و اگه يه كم جستجو مي كرديد مطمئنا به پاسختون مي رسيديد
نخير چنين امكاني ميسر نيست شما اگه توجه به خود Winrar و امثالهم بكنيد مي بينيد وقتي شما فايلي رو از درون يه فايل فشرده استفاده مي كنيد اين فايل در پوشه temp بارگذازي مي شه و پس از بسته شدن win rar پاك ميشه

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
این کار فقط موقعی جواب میده که دیکامپایلر مثل خیار تو نت نریخته باشه !
الان هر کسی دستش یه برنامه دیکامپایلر و میتونه برنامت رو دیکامپایل کنه و سورس برنامت رو در بیاره و پسورد فایل rar رو ازش استخراج کنه .

متاسفانه مالتی مدیا بویلدر بزرگترین ضعفش رو میشه گفت همینه .
البته یه کار دیگه هم فکر کنم بشه کرد .
که فایل player رو که باهاش کمپایل میشه رو به وسیله نرم افزارهای آرشیو خوان قوی مثل 7z باز کنیم و دستخوش تغییراتی بکنیمش

جدیدترین ارسال ها

بالا