با جومات چطوری میشه کار کرد

rasool_jelve

Active Member
با جوملا چطوری میشه کار کرد

:-?سلام

به همه دوستان من کارم فیلم سازی و طراحی جلوه های ویژه هست

با کامپیوتر هم در زمینه گرافیک انیمیشن و جلوه های ویژه خوب کار میکنم منظورم اینه که طراحی رو خوب برای سایت می تونم انجام بدم

فرانت پیج و html رو هم بلد هستم

در حال حاظر دفتری ندارم که بتونم مشتری رو به اونجا دعوت کنم و کارهام رو ارائه بدم و مهمتر از اون نمیخام فقط کارهام رو فقط در محل زندگیم نشان بدم در استانهای دیگه هم میخام که ببینن و هر کسی یک سایت داشته باشه کلاس کارش رو بالاتر میبره و باعث اعتماد و شناخت بیشتری میشه

و نمی تونم هزینه زیاد هم برای طراحی و برنامه نویسی سایت بدم تحقیق کردم به جوملا رسیدم و توی تبلیغات دیدم که میشه باهاش هر سایتی
رو به سلیقه خومون طراحی کنیم بدون نیاز به برنامه نویسی

حالا من هدفم اینه که این برنامه رو چطوری میشه از ش استفاده کرد و سایت آپلود کرد روی پهنه اینترنت
من نمی تونم فعلا به دودلیل فضا خریداری کنم چون نه می دونم چطوری سایت بفرستم روی پهنه اینترنت نه هزینه زایادبرای هاست و دامین
بدم
میخام فعلا کار با این نرم افزار رو یاد بگیرم و اون رو سایتهایی که هاست رایگان می دن بفرستم به صورت موقت تا چم و خم کار بیاد دستم بعد یه فضا بخرم

البته من توی سایت آسان وب دامنه و پایگاه داده درست کردم و جوملا رو هم از طرق ااتو اینستالرش نصب کردم امام انگلیسی هست پلت فرمش
بدتر از اون هم اینه که وقتی توش فارسی تایپ می کنم علامت سوال نشان میده :shock:
:sad:
ممنون از راهنماییتون

آخرین ویرایش:

Arazar

Member
درود!
خب درواقع کار کردن با جوملا زیاد سخت نیست و کافیه کمی با محیطش کار کنید تا همه چی دستتون بیاد!
شما میتونید نسخه فارسی جوملا رو که بوسیله سایت های داخلی ترجمه شده رو دانلود و نصب کنید،گروه های فارسی ساز جوملا joomlafarsi ، joomina نسخه های فارسی خوبی رو ارائه دادند که شما میتونید اونها رو دانلود و نصب کنید.
پیشنهاد من دانلود نسخه 2.5 هست چون افزونه های سازگار با این نسخه بیشتر هستند. آموزش های مربوط به جوملا 2.5 رو هم میتونید از سایت گروه Joomlafarsi در قالب PDF دانلود کنید.
پیروز باشید.

rasool_jelve

Active Member
ممنون از پاسخت و لی جواب بقیه سوال هام رو نگرفتم
حالا من هدفم اینه که این برنامه رو چطوری میشه از ش استفاده کرد و سایت آپلود کرد روی پهنه اینترنت
من نمی تونم فعلا به دودلیل فضا خریداری کنم چون نه می دونم چطوری سایت بفرستم روی پهنه اینترنت نه هزینه زایادبرای هاست و دامین
بدم
میخام فعلا کار با این نرم افزار رو یاد بگیرم و اون رو سایتهایی که هاست رایگان می دن بفرستم به صورت موقت تا چم و خم کار بیاد دستم بعد یه فضا بخرم

البته من توی سایت آسان وب دامنه و پایگاه داده درست کردم و جوملا رو هم از طرق ااتو اینستالرش نصب کردم امام انگلیسی هست پلت فرمش
بدتر از اون هم اینه که وقتی توش فارسی تایپ می کنم علامت سوال نشان میده :shock:

Arazar

Member
نه می دونم چطوری سایت بفرستم روی پهنه اینترنت
شما میتونید توی گوگل عبارت "نصب جوملا در localhost" رو جستجو کنید آموزش های زیادی جهت آپلود و راه اندازی این سیستم وجود داره در واقع شما بایستی بسته نصبی جوملا رو که از سایت مورد نظر دانلود کردید رو توی هاستتون آپلود کنید و این کار در Cpanel (درصورت وجود هاست سی پنل) بوسیله گزینه File Manager صورت میگیره و بعدش کافیه فایل رو از حالت فشرده خارج کنید (Extract) کنید و به Domain مورد نظرتون توی مرورگر برید و مراحل نصب رو شروع کنید (آموزش نصب جوملا به صورت فارسی نیز موجود هست)

میخام فعلا کار با این نرم افزار رو یاد بگیرم و اون رو سایتهایی که هاست رایگان می دن بفرستم به صورت موقت تا چم و خم کار بیاد دستم
برای یادگیری جوملا نیاز نیست حتما فضا و دامنه تهیه کنید (ولی مراحل در هاست و دامنه های رایگان هم به شکل بالا هستند) تا نصب و حذق و کار با جوملا رو یاد بگیرید شما میتونید با نصب نرم افزار هایی مثل XAMP یا WAMP بصورت آفلاین سایت جوملاییتون رو بالا بیارید و نیازی به صرف وقت برای هاست های رایگان نیست.

بدتر از اون هم اینه که وقتی توش فارسی تایپ می کنم علامت سوال نشان میده
قکر میکنم به این قسمت صحبت هاتون پاسخ کاملی داده باشم.
پیروز باشید.

rasool_jelve

Active Member
سلام

ممنونمن این کار ها رو انجام دادم پایگاه مای اسکرول را در سایت مورد نظرم که رایگان هست رو نصب کردم یه مشکل داره و اون این هست که وقتی وارد منیجر پایگاه داده ام میشم
هیچ رکرود و وجود نداه این رو وقتی فهمیدم که آزمایش از اتو اینستارلر سایت این کار انجام دادم و یدم وقتی جوملا نصب شد وارد منیجر پایگاه داده شدم دیدم پر از رکورد و ستون هستش

و یک مورد دیگه من جوملا فارسی رو دانلود کردم و در منیجر هم رفتم ولی نمیشه چون من آپلود رو زدم و فایل ریپ رو هم که فایل نصبی جوملا هست رو زدم ولی دکمه save رو که میزنم
اصلا عمل نمیکنه
تازه یه فایل آموزشی از جوملا هم دارم که طریق نصب جولا را تا کل جوملا را در سی پنل گفته سی پنلی که اون گفته تا هر جایی که شبیه به سی پنل من بوده را رفتم جلو اما به گزینه و اوضیحی رسیدم در هنگام نصب که
اون گزین و توضیح اصلا وجود نداره

Arazar

Member
فضا های رایگان کمی دچار مشکل هستند و این مشکلات چندان عجیب نیستند.
باز هم نظر من استفاده از Xamp هست!

به گزینه و اوضیحی رسیدم در هنگام نصب که
اون گزین و توضیح اصلا وجود نداره
تصویر رو آپلود کنید راهنماییتون کنم!

rasool_jelve

Active Member
فضا های رایگان کمی دچار مشکل هستند و این مشکلات چندان عجیب نیستند.

تصویر رو آپلود کنید راهنماییتون کنم!

یعنی این همه تبلیغی که دارن میکنن برای هاستشون کشک

آدرس اون سایت رو بهت میدم یه سر بهش بزن و تستی یکی بساز ببین بهتون جواب میده شاید من دارم اشتباه میکتنم شاید یه عکس رو هم غلط اپ
کنم مشکل بشه چند تا آدر اون سایت رو بهتون میدم یه تست بزنید ممنون
www.hostraygan.com

Arazar

Member
یعنی این همه تبلیغی که دارن میکنن برای هاستشون کشک
دوست من همونطوری که خودتون گفتید تبلیغات هست و مطمئن باشید تنظیماتی که برای حفظ و نگهداری هاست های پولی انجام میدن بسیار بیشتر هست چون در مقابلش پول دریافت میکنند ولی برای هاست های رایگان چنین تضمینی وجود نداره.

rasool_jelve

Active Member
سلام از پاسخت ممنون

ولی به این آدرس سایت که بهتون دادم یک سری بزنید و تست کنید و آزمایشی بسازید ممنون میشم از راهنماییتون
www.hostraygan.com

جدیدترین ارسال ها

بالا