Fa با تجربه ها و اساتیدلطفا راهنمایی کنید (برنامه های مقیم در حافظه)

flash-mmb

New Member
در حالت عادی اگر در مدیا بیلدر کلیدی را برای اجرای یک اسکریپت تعریف کنیم فقط در زمانی بطور صحیح عمل میکند که پنحره برنامه فعال باشد
سئوال من از اساتید بزرگوار اینست که چگونه میتوان برنامه ای مقیم در حافظه نوشت که با زدن کلیدی خاص یک اسکریپت را اجرا کند. حتی اگر پنجره برنامه در زیر دیگر پنجره های ویندوز و یا دیگر نرم افزارها باشد .

برای اینکه بهتر متوجه سئوالم شوید به مثال ساده زیر توجه کنید:

مثلا فرض کنید با کلیدهای Alt+Shift+Enter صدای میکرفن ضبط میشود (با پلاگین سوند ریکورد) و با کلیدهای Alt+Shift+space ضبط متوقف میشود.

حالا اگر نرم افزاری دیگر مثل paint ویندوز را باز کنیم دیگر دکمه های تعریف شده برای ضبط و توقف صدا عمل نمیکنند.

flash-mmb

New Member
از پاسخ شما متشکرم . اما این با این پلاگین فقط میتوانم برنامه را به tray بفرستم اما با این کار هم مشکل حل نمیشود.

لطفا اگر این پلاگین استفاده دیگری دارد و یا راه دیگری به ذهنتان میرسد راهنمایی بفرمائید

flash-mmb

New Member
از پلاگین SysMetrics و نمونه KeyState کمک بگیرید

دوست عزیز راهنمایی و تجربه شما عالی بود . SysMetrics مشکلم رو حل کرد . از شما و کسی که این پلاگین رو نوشته بسیار ممنونم.

فقط از هر جایی که این پلاگین رو دانلود میکنم آنتی ویروس میگه که آلوده به تروجانه ، لطفاً اگه فایل سالمش رو دارین آپ کنید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
از پاسخ شما متشکرم . اما این با این پلاگین فقط میتوانم برنامه را به tray بفرستم اما با این کار هم مشکل حل نمیشود.

لطفا اگر این پلاگین استفاده دیگری دارد و یا راه دیگری به ذهنتان میرسد راهنمایی بفرمائید
اینطور نیست؛ شما با SmallPlugin یه منو میسازید و بهش یک Global Shortcut اختصاص میدید، اما اون منو نیاز نیست که نمایش داده بشه، بلکه ما شورتکاتش رو لازم داریم، پس منو رو مخفی میکنیم، حالا تو کدهای مربوط به اون منو دستورتون رو بنویسید، اینجوری شورت کات مربوط به اون منو، حتی وقتی پنجره Focus نباشه یا Minimize باشه، باز هم کار میکنه.

تو نمونه های همراه پلاگین مثالش هست.

m javad

کاربر متخصص
فقط از هر جایی که این پلاگین رو دانلود میکنم آنتی ویروس میگه که آلوده به تروجانه ، لطفاً اگه فایل سالمش رو دارین آپ کنید.
فکر کنم یه نسخه ازش رو توی سیستمم داشته باشم و فکر کنم اونم این مشکل رو داشته باشه
چون یادمه که توی یه فایل rar و با رمز گذاشته بودمش
الان سیستمم همراهم نیست ولی در اولین فرصت براتون ارسال میکنم

flash-mmb

New Member
اینطور نیست؛ شما با SmallPlugin یه منو میسازید و بهش یک Global Shortcut اختصاص میدید، اما اون منو نیاز نیست که نمایش داده بشه، بلکه ما شورتکاتش رو لازم داریم، پس منو رو مخفی میکنیم، حالا تو کدهای مربوط به اون منو دستورتون رو بنویسید، اینجوری شورت کات مربوط به اون منو، حتی وقتی پنجره Focus نباشه یا Minimize باشه، باز هم کار میکنه.

تو نمونه های همراه پلاگین مثالش هست.

بله استاد گرانقدر شما و همچنین loo30fer عزیز درست فرموده بودید . من قبلا در استفاده از smallplugin کم دقتی کرده بودم اما الان از لطف راهنمایی شما با امکانات خوب دیگرش هم آشنا شدم و استفاده کردم.

واقعا از شما سپاسگزارم.

nevercom

مثال دقیقش در فایل hotkey.mbd هست، اما در اون مثال، شورت کات بصورت Global تعریف نشده، کافیه کدهای زیر رو جایگزین کدهای PageStart اون مثال کنید:
کد:
[color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("PlugIn","CreatePopupMenuEx") 
[color=#000090][b]PluginGet[/b][/color]("PlugIn","PopupMenuHandle") 
[color=#0000FF]For[/color] i = [color=#ff0000]1[/color] [color=#0000FF]To[/color] [color=#ff0000]12[/color] 
  [color=#000090][b]PluginSet[/b][/color]("PlugIn","PopupMenuHandle") 
  ItemName$ = [color=#800000]'item'[/color] + [color=#000090][b]CHR[/b][/color]([color=#ff0000]9[/color]) + [color=#800000]'F'[/color] + [color=#000090][b]CHAR[/b][/color](i) 
  [color=#000090][b]PluginSet[/b][/color]("PlugIn","ItemName$") 
  [color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("PlugIn","CreateMenuItem") 
  [color=#000090][b]PluginGet[/b][/color]("PlugIn","ID") 
  [color=#000090][b]PluginSet[/b][/color]("PlugIn","ID") 
  [color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("PlugIn","SetMenuShortcutAsGlobal") 
  [color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("PlugIn","HideMenuItem") 
[color=#0000FF]Next[/color] i 
X = [color=#000090][b]ObjectX[/b][/color](Key) 
Y = [color=#000090][b]ObjectY[/b][/color](Key)

همونطور که متوجه شدید، تنها تغییر اضافه شدن دوخط کد زیر هست:
کد:
[color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("PlugIn","SetMenuShortcutAsGlobal")

برای تست، میتونید در کدهای مربوط به منوها، یک MessageBox اضافه کنید تا وقتی برنامه Minimize هست هم بتونید نتیجه رو ببینید.

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
نخیر مثال HotKeys , شما اگه نگاهی به پست 14 تو این تاپیک بندازین میبینید که جناب Nevercom یک نمونه با کمک این پلاگین پیاده کردن.

Aref_Alikhani

Well-Known Member
نقل قول:
فکر کنم یه نسخه ازش رو توی سیستمم داشته باشم و فکر کنم اونم این مشکل رو داشته باشه
چون یادمه که توی یه فایل rar و با رمز گذاشته بودمش
الان سیستمم همراهم نیست ولی در اولین فرصت براتون ارسال میکنم

سلام
این مشکل واسه اینه که فایل پک شده هست...
اینم فایل آنپک شده...

پیوست ها

• SysMetrics111-UnPacked.rar
    4.2 کیلوبایت · بازدیدها: 15

Amit13

Well-Known Member
الان طبق فرمايش شما ولي چرا كار نميكنه؟؟؟؟

پیوست ها

• hotkey-01-02.rar
    8.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7

nevercom

توضیحات بنده بر اساس آخرین نسخه از SmallPlugin بوده (نسخه 1.8.1.a)، پس از این نسخه استفاده کنید، شاید در ساختار و توابع تغییراتی ایجاد شده باشه.
ضمن اینکه برای تست حتماً نمونه رو کامپایل کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا