با بیش از 500 طرح اسلامی برای دانلود رایگان

سلام دوستان من تمامی طرح های اسلامی خودم رو برای شما آپلود می کنم تا شما دوستان گل دانلود کنید

Islamic.jpg

آخرین ویرایش:

L-B

Well-Known Member
خيلي خوبه .. ما هم استفاده ميكنيم...
فقط الگه ميشد تو ابزارها تاپيك ميزدي بهتر بود /...
واينكه كه اپلود ميكني با لينكه مستقيم بي زحمت بده ...
با تشكر قبلـــي ....

[SOBHAN]

Active Member
تشكر از شما دوست عزيز ولي ...

لينك دريافت كجاست ؟:-?

موفق باشيد
محمد حسين

:-?متاسفانه آپلود سایت پیرسین گیگ خراب شده و:shock: کار نمی کنه فعلا برای همین ادرس ها رو نگذاشتم:sad:
من طرح ها:paint: رو آماده آپلود کردم ولی نمی دونم کجا اپلودش کنم...........که لینک مستقیم باشه و بدون دردسر:cry:
------------
:neutral:راستی به سارا خانم میگیم که تاپیک رو منتقل کنه به بخش ابزار ها

آخرین ویرایش:

dmoukh

Member
ما که لینکی ندیدیم
جای تایپت که خرابه لینکم که نداره

ویراش شده توسط سارا

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
تاپیک رو به بخش ابزارها منتقل میکنم.

آقای سیروان شما هم لطف کنید به محض درست شدن پرشین گیگ آپلود کنید.

بقیه ی دوستان هم لطف کنن از اسپم کردن خودداری کنن چون اخطار داده میشه!!

dmoukh جان شما هم یکمی در استفاده از اسمایل و زدن پست بیشتر دقت کنید.

انتقال - سارا

dmoukh

Member
شرمنده شوخی کردم دیگه تکرار نمیشه
در ضمن اسمم محسن ئه
از آقای sirwandigital هم معذرت می خوام

طرح های اسلامی سری اول

Dese-1.gif
:)سلام دوستان لینک ها آماده شد:rose: خلاصه ببخشید که یکم دیر لینک ها رو گذاشتم باورکنید سرور پیرشین گیگ خراب بود :shock:بهتره بگم که الان هم خرابه خرابیش از این موضوع سرچشمه میگیره:) که فایل های پایین 500 کیلوبایت بیشتر اپلود نمی کنه من هم مجبور شدم که عکس به عکس آپلود کنم که وقتم رو خیلی گرفت فکر کنم :-?اینجوری بهتره یک می تونید عکس رو ببینید و اگه خوشتون اومد سیویش کنید :cool: خلاصه به هر حال این 10 لینک مشتی که می تونید :oops:ازشون استفاده کنید:

:1:عکس اول
:2:عکس دوم
:3:عکس سوم
:4:عکس چهارم
:5:عکس پنجم
:6:عکس ششم
:7:عکس هفتم
:8:عکس هشتم
:9:عکس نهم
:0::1:عکس دهم

آخرین ویرایش:

dmoukh

Member
بابا ایول
دستت درست ممنون خیلی خوب بودن ولی اگه میشد dpi بالا تری داشته باشن بهتر بود
بابت اون تایپیکم برات پیغام گذاشتم فقط محض مزاح و شوخی بود خلاصه هم از شما هم از سارا خانم معذرت می خوام:rose::wink:

Morteza76

Member
آخه عزیز چرا خودتو اذیت می کنی این طرح ها خیلی قدیمی هستن و آنچنان هم بکار نمییان مخصوصا اینجوری که شما گذاشتی، خوب چیزی که الان زیاده سی دی طرح های اسلیمیه که قیمت زیادی هم ندارن و به راحتی قابل تهیه هستن و کیفیت بالاتری هم دارن (وکتور) من به کسانی که دنبال اینجور طرحها می گردن پیشنهاد می کنم لینک زیر رو حتما ببینن!
http://shop.majidonline.com/product.php?productID=19
با تشکر!

آخه عزیز چرا خودتو اذیت می کنی این طرح ها خیلی قدیمی هستن و آنچنان هم بکار نمییان مخصوصا اینجوری که شما گذاشتی، خوب چیزی که الان زیاده سی دی طرح های اسلیمیه که قیمت زیادی هم ندارن و به راحتی قابل تهیه هستن و کیفیت بالاتری هم دارن (وکتور) من به کسانی که دنبال اینجور طرحها می گردن پیشنهاد می کنم لینک زیر رو حتما ببینن!
http://shop.majidonline.com/product.php?productID=19
با تشکر!
-------------
ممنون از نظرتون ولی خیلی ها و بعضی ها پول نمی دن می دانلودن ریگان قاعده بازی اینه نه اینی که شما می فرمائد استاد.:shock:

Morteza76

Member
-------------
ممنون از نظرتون ولی خیلی ها و بعضی ها پول نمی دن می دانلودن ریگان قاعده بازی اینه نه اینی که شما می فرمائد استاد.:shock:
خوب این قاعده دیگه معنا نداره چون :
هزینه ماهیانه خطوط پر سرعت!
هزینه ساعتی شبکه هوشمند!
هزینه خرید کارت اینترنت و قبض تلفن !
و...
با این حساب بازم رایگانه!
تازه جستجوی طرح مورد نظر هم به کنار!

تاریخ این انجمن نشون داده که اینجور تاپیک ها طرفدار زیادی نداشتن و به مرور زمان از رده خارج شدن!
بازم پیشنهاد میکنم :http://shop.majidonline.com/product.php?productID=19

خوب این قاعده دیگه معنا نداره چون :
هزینه ماهیانه خطوط پر سرعت!
هزینه ساعتی شبکه هوشمند!
هزینه خرید کارت اینترنت و قبض تلفن !
و...
با این حساب بازم رایگانه!
تازه جستجوی طرح مورد نظر هم به کنار!

تاریخ این انجمن نشون داده که اینجور تاپیک ها طرفدار زیادی نداشتن و به مرور زمان از رده خارج شدن!
بازم پیشنهاد میکنم :http://shop.majidonline.com/product.php?productID=19
---------------------
ببخشید من یادم رفت اجازه بگیرم از شما که این تاپیک رو باز کنم ،ین بار رو بخشید انشالا دفعه های بعدی قبل از ایجاد تاپیک یا ارسال پست از شما اجاز می گیرم.خلاصه و آخر خلاصه باید ما رو ببخشید.:wink:باشه دیگه طرح های اسلیمی نمیزارم خوب ممنون از نظر خوبتون.......:D

جدیدترین ارسال ها

بالا