بایلون؟

reza_pa48

Active Member
سلام
دوستان اخیرا مشکلاتی در کار با بابیلون داشته اید؟
با اینکه با زون الارم استفاده می کنم ، فهمید و بخاطر اتمام تریال نرم افزارو بلاک کرد
کسی بدون مشکل استفاده می کنه؟

omid_fakhry

New Member
سلام
بله مشکلات که زیاده اونجوریم که شما گفتی نمی شه جلوشو گرفت. پیشنهاد من استفاده از یه دیکشنری دیگس مثل: Lingoes
چون تمام امکانات بابیلونو داره به علاوه ی کلی امکانات جدیدتر و بهتر. کاملا هم رایگانه!
مطمئنا پشیمون نمی شید.
برای دانلود به این سایت برید: lingoes.nethttp://forum.majidonline.com/www.lingoes.net

آخرین ویرایش:

behnam.s

New Member
برای کار با بابیلون باید به قسمت تنظیمات بابیلون برید و در تب connection در قسمت online updates گزینه enable online updates رو غیر فعال کنید در غیر اینصورت در اولین اتصال ، بلاک میشه

reza_pa48

Active Member
سلام
بله مشکلات که زیاده اونجوریم که شما گفتی نمی شه جلوشو گرفت. پیشنهاد من استفاده از یه دیکشنری دیگس مثل: Lingoes
چون تمام امکانات بابیلونو داره به علاوه ی کلی امکانات جدیدتر و بهتر. کاملا هم رایگانه!
مطمئنا پشیمون نمی شید.
برای دانلود به این سایت برید: Lingoes.nethttp://forum.majidonline.com/www.lingoes.net

سلام
به اندازه بابیلون قویه؟
به اون اندازه گلاسه داره؟

reza_pa48

Active Member
برای کار با بابیلون باید به قسمت تنظیمات بابیلون برید و در تب connection در قسمت online updates گزینه enable online updates رو غیر فعال کنید در غیر اینصورت در اولین اتصال ، بلاک میشه
سلام
اینو زدم
از فایروالم استفاده می کنم
ولی این مشکل همه گیر شده و یه سرچ بزنید اینترنت دستتون می یاد که یکهو این اتفاق افتاده

omid_fakhry

New Member
بله، به نظر من قوی ترم هس. تمام گلاسوری های بابیلونم براش تبدیل کردن، روی سایتش قابل دانلود. حتی Google translate هم تو نتایج جست و جوش میاد. شک نکنید.

shahed330

Member
سلام دوست عزیز
شما میتوانید نسخه 9 همین فرهنگ لغت رو دانلود کنید.
همچنین میتوانید از LingvoSoft Talking فرهنگ لغت استفاده کنید.
البته رایگان نیست ولی براحتی میتوانید با زون آلارم جلوی ورودش رو بگیرید.
هم قدرتمند هست و هم زیبا و کاری.
امکانات دیگری از قبیل آموزش زبان را به صورت تصویری دا را می باشد.

shahed330

Member
دوست عزیز
من برای شما برنامه و کرک رو گذاشتم.

پیوست ها

• Programs.part1.rar
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 0
  • Programs.part2.rar
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 0
  • Programs.part3.rar
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 0

جدیدترین ارسال ها