سلام و علیکم
اول از همه چند نکته قبل از اینکه کلا سر صحبت باز بشه بگم.
تا حداقل سايتهاي تحت حمايت پرتالتان اينگونه در معرض هك قرار نگيرد
جمله بندی تون غلطه ، سایت رو زمانی که جمع می بندید قاعداتا باید کل جمله جمع بسته بشه پس باید نگیرد تبدیل به نگیرند بشه.
دوم در جمله
در بر هم زدن تاپيك و تشكر زير پست زدن تبهر خواصي دارند
خواص در معنی لغتی به معنی خاصیت هست شما باید خاص بنویسید تا معنی ویژه بودن رو بده.
سوما پرتال رو من نمی دونم چه کسی تو زبون فارسی زبانان انداخت هر کسی سایتی می زنه می گه پرتال فلان. اینجا رو مطالعه کنید تا بهتر منظورم رو درک کنید :
http://en.wikipedia.org/wiki/Portal
در مورد پلاتینیوم و ایو باید عرض کنم تعداد کاربران استفاده کننده و گستره استفاده و اعتبار این دو نیوک چند برابر گروه شما ، ایران نیوک و مشهد تیم هست ، مطمئن باشد فقط از دو نفر آدم برای گسترش نیوکشون استفاده نمی کنن ، و حس مسئولیت بیشتری هم دارن چون دارن با کاربران جهانی سرو کله می زنن و فقط از یک کشور ملاکشون نیست .
متاسفانه بنده وقت تشكر زير پست اين آن زدن ندارم
توصیه می کنم قبل از پست زدن های بی مورد کمی به فلسفه بوجود اومدن این مد تشکر توجه کنید. وقتش هم پیدا می شه .
چه جالب است كه مدير گرامي هم در بر هم زدن تاپيك و تشكر زير پست زدن تبهر خواصي دارند ...
می شه بفرمایید کدوم مدیر گرامی. در ضمن ترجیح دادن بدون تغییر و انحراف مطلب تاپیک به کار خودش ادا مه بده که باز شما اومدید و جو رو طوری تغییر دادید که باز دارید تخم تفرقه رو اینجا کشت بدید.نکن دوست من نکن.
در ضمن یه توصیه داشتم آقا جواد شما که با این طور کتابی نوشتن مشکل داری ، مثل همون چند ماه پیشت عادی بنویس تا مشکلی برای کسی پیش نیاد.
موفق باشید