باور کردنی نیست

aghahamidgol2

Active Member
سلام هر کسی این مطلب را نخواند خیلی سرش کلاه رفته این را باور ندارید مطلب زیر را بخوانید
آیا دوست دارید یک گیگ فضا برای ایمیل داشته باشید به جز وعده های گوگل من راهی بهتر دارم دوست دارید 250 مگ فضا برای آپلود عکس داشته باشید آیا دوست دارید 100 مگ فضا برای سایتهای خود داشته باشید تا وبلاگ و صفحات شخصی خود را در آن قرار دهید می دونم می گید آره راستی انجمنها و آلبوم عکس شخصی هم دوست دارید البته به صورت مجانی؟
همین حالا سایت زیر را کلیک کنید و برید و از امکانات بالا بهره ببرید تازه اف تی پی هم حمایت می کنه و واقعا محشر هست این هم روشی برای ضد حال زدن به گوگل
http://www.spymac.com
این هم شعار سایت فوق
1 GB e-mail account, 350 MB combined storage, personal blog, forum, gallery, auctions and more
این هم امکانات سایت فوق که به ایمیل شما می فرستد
Your account includes:

1 GB e-mail account, [email protected]*
250 MB of space to upload pictures in the Spymac Gallery
100 MB free space on Spymac Hosting with WebDAV access*
Free iCal Hosting (both public and private)*
Access to the Spymac Forums and Shoutbox
Your very own Spymac Blog*
Access to the Spymac Auctions
The ability to create your very own personal Gallery and Forum
در بالا من قسمتهای باحال را پر رنگ کردم تا ببینید ایمیل آدرس یک گیگی من هم می بینید در بالا
راستی طریقه ارتباط با اف تی پی و طریقه دسترسی به میل سرور و تمام ریز و درشت کار ب هایمیل شما ارسال می شه و بعد از فعال کردن آن روی لینک دومی کلیک کنید و لاگین کنید و حالشو ببرید
خود سایت هم انجمنهای رایانه ای و غیره داره که البته به مجید آنلاین نمی رسه ( عجب خود شیرینی کردم) اما بی شوخی خیلی عالیه همین حالا برید و نظرتون را هم بگید
فواید برای مجید آنلاینی ها
از امروز دیگه امیدوارم مشکل ندیدن عکس ها نباشد و سعی کنیم عکسهایی که تقدیم می کنیم را روی این سرور آپلود کنیم تا مجید آنلاین و صفحاتش سنگین نشن البته فواید دیگه هم داره از جمله اینکه شما عکسهایی که با فتوشاپ می سازید و در انجمنهای مجید قرار می دهید بعد یک نسخه را هم در آلبوم عکس خود قرار می دهید بعد عکس شما اگر حالت پابلیک داشته باشد روی صفحه اصلی سایت فوق قرار داده می شود و بعد بیش از ملیونها نفر در جهان کار شما را دیده و در انجمنهای شخصی شما به آن نظر می دهند البته همین حالت برای وبلاگ شما هست و در صفحه اصلی سایت قرار میگزد تا همه ببینند

aghahamidgol2

Active Member
آقا شرمنده نديدم سالار جان هم داده من دوست داشتم زودتر شما را خبر كنم براي همين به انجمنها سر نزدم
:(

AIDA!

Member
vaghean bavar kardani nist
kheyli mamnoon az rahnamaytoon kheyli be dardam khord dastet dard nakone azizam
:wink:

H-assan

Well-Known Member
اگر باز از اين چيز ها داري رو كنن شما رو خيلي وقت سايت مجيد آنلاين شناسي كرده

H-assan

Well-Known Member
حالا يكم از yahoo
ياهو به هر شناسه اش 30MB فضاي رايگان مي دهد كه شما مي توانيد اسنادي كه در اون قسمت آلود مي كنيد به سه صورت :
1.شخصي
2.دوستان (كساني كه دوست شما هستن و در ياهو هي دي دارن)
3.هركسي
قابل دسترسي هستند

طرز كارش هم راحته وارد صحفه اول ياهو كه شديد روي اين كلمه briefcase كليك مي كنيد وبعد yahoo ID & password خودتون رو وارد مي كنيد و شما حالا داري 30 مگابايت فضا هستيد از ياهو

Pooriya_Online

Active Member
بازم دست تو و سالار درد نكنه. ما كه آخرش نتونستيم ثبتنام كنيم (چون همش ايرور ميده و سرعتش پاينه

H-assan

Well-Known Member
مال ياهو ارور ميده بگو تا بهت بگم من چيزي كه آقا سالار گفته بود رو انجم دادم وثبت نام هم كردم بدون مشكل

rouhollah

Member
اين ياهو كه چند ساله بريف كيسش راه افتاده

ولي اسپاي مك برا من ارور داد

aghahamidgol2

Active Member
چند روزي اين سايت جديد خراب بود چون ازدحام خيلي بود اما الان درست شده راستي آسان منظورت چي بود در اولين جوابت به مقاله من ؟؟؟
كي منو شناسايي كرده ؟!

H-assan

Well-Known Member
هيچي بابا يك شوخي بود منظورم اين بود كه اگر مغاله اي داري باز بفرست چون سايت مجيد آنلاين واعضاي اون مي دونن كه همچين عضوي فعالي داره همين :lol: :lol:

قصد ديگه اي نداشتم مغالت هم خيلي توپ بود

aghahamidgol2

Active Member
آقا ممنون راستي فاميل شيرازي ما هم داريم وقت كردي برو بهشو ن سر بزن (شوخي)
راستي حال كردي اون عكس را حدث زدم چي بود؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا