بانک اطلاعاتی و چاپ گواهی اشتغال به تحصیل

kern

Member
سلام ...
یک سوال در مورد بانک اطلاعاتی و گزراش گیری دارم:
من تازه یاد گرفتن برنامه نویسی رو شروع کردم، لطفا تا حد امکان با جزئیات بیشتری توضیح بدهید.
برنامه ای ساده برای مدیریت افراد آموزشگاه طراحی کردم، و یک بانک اطلاعاتی توسط خود ویژوال بیسیک ایجاد کردم و اطلاعات این بانک توی یکی از فرم ها استفاده میشه.
برای اینکه یک گواهی اشتغال به تحصیل طراحی کنم باید چه مراحلی رو طی بکنم، از اونجایی که میخوام گواهی اشتغال به تحصیل فقط با انتخاب کد اون کارآموز و فشردن یک کلید پرینت بشه کار یک مقدار سخت شده برام در ضمن امکان ویرایش اطلاعاتی که برای چاپ آماده شده اند نیز وجود داشته باشد. مثال :
(مکان هایی که با علامت چند نقطه مشخص شده اند توسط کیبورد پر میشوند و مکانهایی که با علامت سوال مشخص شده اند از بانک اطلاعاتی وارد شوند.)

بسمه تعالی

از آموزشگاه ...
به ....
با سلام;
گواهی میشود آقای ؟؟؟؟؟ به شماره کار آموزی ؟؟؟؟ در رشته ی ؟؟؟؟ در این آموزشگاه مشغول گذراندن دوره های آموزش فنی می باشد لطفا همکاری لازم را بعمل آورید.

مهندس علی جوادی

با تشکر :rose:

the_king

مدیرکل انجمن
بخش طراحی فرم :

1) یک فرمی لازم دارید که لیست نام و نام دانشجو ها و کد دانشجویی رو از بانک اطلاعاتی استخراج کنه و نمایش بده
تا کاربر یکی از آنها را انتخاب کند. زمانی که یکی از دانشجو ها انتخاب شد سراغ فرم بعدی می رویم.

2) یک فرمی لازم دارید با زمینه سفید که شبیه یک کاغذ گواهی اشتغال به تحصیل باشد و متن آن مطابق با مشخصات
دانشجوی انتخاب شده نمایش داده شود. این فرم ممکن است تصویر آرم بالای صفحه یا کادری در اطراف آن هم
داشته باشد، به هر حال باید دقیقا شبیه آن چیزی باشد که قرار است چاپ شود.
فرضا اگر در این فرم کلید Ctrl + P را فشار دادیم محتویات فرم چاپ شود.
اگر شما برای نمایش متن نامه از TextBox هایی که Border ندارند استفاده کنید هم کاربر می تواند متنشان
را ویرایش کند و هم موقع نمایش کادر اضافی دور TextBox نخواهد بود و با زمینه سفید هماهنگ می شوند.

3) یک فرمی لازم دارید که متن گواهی اشتغال به تحصیل قابل ویرایش کردن باشد، یعنی به شکل یک متن عادی
در TextBox نمایش داده شود تا کاربر ویرایش اش کند و با کلید OK ویرایش اش را ذخیره کند یا تغییرات را با کلید Cancel
لغو کند.

در این متن هر عبارتی که از بانک اطلاعاتی خوانده می شود کد دارد، مثلا هر جایی که %a% نوشته شود، بجایش
نام آموزشگاه نمایش داده خواهد شد. بهتر است که کد مربوط به هر عبارت را در پایین فرم نمایش دهید تا کاربر
بداند که فرضا برای نمایش نام خانوادگی دانشجو باید کد %f% را تایپ کند.
کد:
از آموزشگاه %a%
به %d%
با سلام;
گواهی میشود آقای %f% %n% به شماره کار آموزی %u% در رشته ی %r% در این آموزشگاه مشغول گذراندن دوره های آموزش فنی می باشد لطفا همکاری لازم را بعمل آورید.

مهندس علی جوادی

اصولا این متن هم باید در داخل بانک اطلاعاتی تان ذخیره شود، یعنی باید یک Table جدید تعریف کنید که این متن
را در یک رکورد ذخیره کند و شما در برنامه تان بجای یک متن ثابت این متن را از بانک اطلاعاتی بخوانید.

اصولا باید در بانک اطلاعاتی تان هر دانشجو یک رکوردی شبیه به این داشته باشد :

کد دانشجویی - نام - نام خانوادگی - شماره کار آموزی - رشته تحصیلی

نوع بانک اطلاعاتی مورد استفاده (SQL Server / Microsoft Access) رو مشخص نکردید، همچنین اینکه از
Visual Basic 6 استفاده می کنید یا Visual Basic .Net در نتیجه به جزئیات کد برنامه اشاره ای نمی کنم.

hdnsoft

Well-Known Member
سلام دوست من این کاری که شما می خوایین انجام بدین در محیط دلفی بسیار بسیار ساده تر و صد البته قوی تر قابل انجامه چنانچه مایلین در این مورد من کمکتون میکنم
48.gif

در مورد خروجی گرفتن از بانک اطلاعات ابزار rave.5 و fast Report بسیار مناسب هستن البته باز هم تاکید میکنم این ها ابزار های محیط دلفی ان

جدیدترین ارسال ها

بالا