بانوي ايرانيdigital painting

غنچه پور

New Member
سلام دوستان.
بعد از مدتها فرصت كردم كه يه سر به مجيد آنلاين بزنم و و يكي از كارهاي جديدم رو براتون بذارم.
اين كار با فتوشاپ و پينتر كار شده.
اميدوارم خوشتون بياد. نظر يادتون نره.
201216_1152251444_submedium.jpg

خیلی خوب شده ولی من یه چیزی رو متوجه نشدم .
شاید هم از خنگی منه ولی به هر حال.
این از کجاش مشخصه که این ایرانی من به هرجاش نگاه کردم متوجه نشدم.
فقط تنها چیزی که من متوجه شدم که فکر کنم دماغش رو عمل کرده و رژ گونه رو هم خیلی ضایع زده همین .
موفق باشی عزیز

mamali132002

Active Member
Mehdi Pardazesh گفت:
خیلی خوب شده ولی من یه چیزی رو متوجه نشدم .
شاید هم از خنگی منه ولی به هر حال.
این از کجاش مشخصه که این ایرانی من به هرجاش نگاه کردم متوجه نشدم.
فقط تنها چیزی که من متوجه شدم که فکر کنم دماغش رو عمل کرده و رژ گونه رو هم خیلی ضایع زده همین .
موفق باشی عزیز
به وسط ابروش نگاه کن.

آقا خیلی خیلی قشنگ شده . ایولا

White Rose

Member
آقا مهدی اگه به گذشته ایرانی برگردی یه اصالت ونجابتی در وجود مردم به خصوص زنان بوده اگه به چهره این زن نگاه کنی اون ابروی پیوسته در هیچ نژادی به جز نژاد آریایی نیست اگر هم باشه یه رگه از ایرانی داره بعد اون تذ هیب های پشت اون خانوم گویای همه چیز هست حالا توی کدوم نزاد بجز نزاد آریایی و پارسی همچین تذهیب هایی وجود داره؟

farzadbb

Member
میشه بهش گفت بانوی ایرانی غرب زده !
آقا خیلی عالی شده
اگه عکس تذهیب های پس زمینه رو بزاری برای استفاده بقیه خیلی ممنون میشم .

saeid-xplod

Member
چرا غرب زده !؟ چون بانوی زیباییه !؟
نه دوست من ! اشتباه نکن ! زنان ایرانی در طول تاریخ در زیبایی و ... زبان زد تمام دنیا بودن !:cool:

farzadbb

Member
سخت نگیر سعید جان !:neutral:
منظورم از زیبایی نبود . اول اینکه شوخی کردم دوم اینکه منظورم لباس فرنگیش بود .
مگه خبر از طرح غرب زدایی از لباس خانم ها نداری ؟:shock:
این لباس های جدید ملی چندان شباهتی به اینا نداره ! :wink:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اقای غنچه پور در زیبایی کار شما که شکی نیست! من این عکس رو برای خودم ذخیره کردم تا همیشه داشته باشمش!

ولی یکمی اسم تاپیکتون با طرح متناقضه! البته ببخشیدا! شما کارهای مینیاتوری رو دیدین؟ صورت و چهره کارهای مینیاتوری کاملا شبیه کار شماست به همین زیبایی ولی لباس یک زن اصیل ایرانی رو من که تا حالا ندیده بودم اینطوری نشون بدن! سر استینهای این لباس شبیه ملکه های انگلیس و فرانسه هست و بالای لباس که حالت دکولته داره (!) شبیه لباسهای مدلهای امروزی. ولی با این حال بسیار بسیار قشنگ به تصویر کشیدین.

بازم میگم تو زیبایی طرح شما اصلا شک ندارم ولی زن ایرانی رو مخصوصا تو نقاشی معمولا با لباسهای محلی نشون میدن.

به هر حال کار فوق العاده ایه.

موفقیت باشی!

S.H.R.M.K

Well-Known Member
واقعا محشره.
فکر کنم بانوی زیبای ایرانی عصر جدید هست ایشون.
راستی یه سوال شما این کار هار رو در چه اندازه ای طراحی میکنید؟
یک چیز دیگه که الان دیدم البته جسارته ها ولی به نظرم رنگ صورتش زیاد جالب نیست و به سبز میزنه یعنی خیلی سبزه شده اگه یکم روشن تر و رنگ طبیعی تری داشت خیلی خوب میشد.

آخرین ویرایش:

غنچه پور

New Member
همگي مرصي

از همه دوستاني كه زحمت كشيدند و نظرشون رو نوشتند ممنونم.
راستش نظر همتون به نوعي درسته بعضي ها آرمانگرايانه فكر كرده بودند و بعضي ها هم ديد واقع بينانه اي داشتند .براي من بيشتر نمايش روح يك بانوي ايراني مهم بود هر چند در لباسي نه چندان ايراني. اگر هم كسي بتونه اين روزها بانويي با ظاهركاملا ايراني پيدا كنه جايزش با من.
اقا فرزاد متاسفانه فعلا نميتونم خواسته شما رو انجام بدم.
امر گنجشك خانم هم بروي چشم ولي اجالتا يه لينك براي ديدن چند تا از كارهام براتون ميزارم
http://abtin.gfxartist.com/artworks
جناب اس.اچ.آر...... اندازه اصلي عرض اين كار حدود 2000 پيكسله هر چند كارهاي ديگم بين2000تا6000پيكسله.در مورد رنگ چهره يه سر به اين http://www.deviantart.com/view/35890230/ بزنيد نظرتون عوض ميشه

حالا ما يه چيزي گفتيم شما چرا اين قدر خودتون را ناراحت مي كنين مهم اين هست كه اين يه عكس خانم خوشگله هست ، حالا ايراني خوبه ، افغاني خوبه و يا هر چيز ديگه .
حالا كاري هم به غرب زدگي هم نداريم چون هم غرب زده شدن . از آدامس تو دهنتون بگير تا صابون تو حمومتون.
خيلي به اين چيزا فكر نكنيد آخه ممكنه..................................

ata63

New Member
فقط میشه گفت عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییهه!!

hamid ir

Well-Known Member
Mehdi Pardazesh گفت:
حالا ما يه چيزي گفتيم شما چرا اين قدر خودتون را ناراحت مي كنين مهم اين هست كه اين يه عكس خانم خوشگله هست ، حالا ايراني خوبه ، افغاني خوبه و يا هر چيز ديگه .
حالا كاري هم به غرب زدگي هم نداريم چون هم غرب زده شدن . از آدامس تو دهنتون بگير تا صابون تو حمومتون.
خيلي به اين چيزا فكر نكنيد آخه ممكنه..................................
اتفاقاً مهمه که چیو به تصویر کشیده.تنها برای شما خوشگلیه خانومه مهمه؟
شما دارید این موضوع رو به شوخی میگیرید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من هم برای عجیبه!!!

با حرف حمید کاملا موافقم. به نظر من نقاشی وسیله ایه برای بیان یک سری اصول. حالا خیلیا اون رو بعنوان یک ابزار برای نمایش دادن تصورات خودشون میدونن. در حالیکه نباید تو خیلی چیزا سلیقه ای عمل کرد. مخصوصا وقتی پای یکسری اصول وسط میاد.

اقای غنچه پور شما گفتین که یک خانم به شما نشون بدیم که ظاهرش کاملا ایرانی باشه! شاید این حرف شما تا حدود زیادی درست باشه ولی شما هم قصد داشتین یک بانوی اصیل ایرانی رو نشون بدین و برای اینکار باید اصولش رو هم رعایت کنید.

بازم مثل پست قبلیم میگم اصلا قصد ضایع کردن زحمت و کار شما رو ندارم. برعکس چون برای هنرتون ارزش قائلم اینا رو گفتم.

الان توی کارای استاد فرشچیان که اندازه 2 برابر سن من و شما در هنر بوده شما یک نمونه رو مثال بزنید که قصد داشته باشه واقعیتها رو با ناهنجاریهای اجتماعی تلفیق کنه و یک اثر بیرون بده؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا