بامشاد !

pixolator

Member
اینم بامشاد !...در ادامه همون پراید ها هستش این...مال کار پلیس آگاهی....کار یکی از دوستام هستش به نام رضا و ما انیمیتش کردیم و اینا !...البته خودم از کار راضی نیستم خیلی هول هولکی شدش...رومون فشار زیادی بودش...

فکر می کنم ما کاراکتر رو همیشه در حالت انقباض عضلانی می بینیم ( باشمشاد رو می گم)...برا همینم باید تو اون حالتاش باشه نه این جوری عین ماست وایساده !:wink:

پیوست ها

• bami.jpg
    bami.jpg
    276.3 کیلوبایت · بازدیدها: 102

alireza-metal

Active Member
در مجموع خوبه -- ولی یه چیزی :

چرا اینقدر سیاهه ؟! به خصوص دستاش !

و نکته بعدی هم اینکه زیاد شبیه بامشاد نیست ها فقط از نظر هیکل باهاش جوره ! ولی قیافش زیاد نه !
البته همونطوری که گفتید کار عجله ای شده و این موارد به همین دلیلند

موفق باشید

pixolator

Member
انتقال می دم !...گفتم که...حالت عادی چهره بامشاد رو معمولاً ما ندیدیم...اگه فرصت شدش می ذارم BlendShape ها رو...ضمناً قرار نبوده عین بامشاد بشه...فقط یه کاریکاتور از بامشاد بشه...البته قبلو دارم که جای کار داشته...بدنش رو هم که گفتید همون طور که گفتم کل طرح کاریکاتوری هستش نه یه آدم واقعی:wink:

آخی چه بامزه ساختی . ولی خداییش با این که هول هولکی ساختی خوب کار کردی .
دوست خوب کارت را از تلویزیون دیدم . خیلی خوب بود . بهت تبریک می گم .

آخرین ویرایش:

mamali132002

Active Member
کار جالبی شده عباس ... رندر داری ازش ؟
راستی با سیستم rigging هم خیلی حال کردم... exprission هم براش گذاشتی ؟

pixolator

Member
کار جالبی شده عباس ... رندر داری ازش ؟
راستی با سیستم rigging هم خیلی حال کردم... exprission هم براش گذاشتی ؟

رندرا دست خودم نیستش ...توی شرکت هستش
بله ریگینگش هم جالب بودش یعنی اولین بار بودش که این طوری استفاده کردیم...یه مشکلاتی داشتش ولی خب فکر می کنم به خاطر عادت نداشتن بهش بودش
Expression هم داره البته ساده و فکر می کنم یه مقداری هم setDrivenKey باشه
دقیق تر حالا نگاه می کنم و چند تا BlendShape هم می ذارم
ممنون:wink:

aminhastam

New Member
آقا بدک نبود. راستی این کلیپ های داداش سیا رو با چه برنامه ای می سازند

کلیپ فلش حاجی فیروز | کلیپ باغ مظفر - بعد | کلیپ دریبلهای مارادون | نگارش مستقيم خط نستعليق در ورد 2003 | ذخیره کردن آپدیت های ویندوز روی هارد | YTunnel Pro 2.5 Build420 | نوشتن وبلاگ با برنامه Windows Live Writer | Access Flickr | دو نکته فایرفاکسی | Snarfer Rss Reader | F-Secure BlackLight 2.2.1055 Beta | دانلود آهنگ محسن چاوشی آلبوم (متاسفم) و حامد حاکان | دانلود مزاحم تلفنی خیلی قشنگ | دانلود آهنگ علی رضا و حمید رض | عکسهای زیبا از طبیعت برای دانلود | دانلود ویدیو دیدنی های فوتبال - برای موبایل | تک آهنگ های قشنگ - دانلود آهنگ کاراگاه رشید و یه فیلم فلش | دانلود اهنگهای جدید محسن چاوشی | دانلود آهنگ های موبایل | دانلود آهنگ های موبایل - آهنگ های جدید برای موبایل | کلیپ های موبایل - فیلم و ویدیو برای موبایل | شکل اسلامی ماوسmouseرایانه تسبیح خداوند می‌گوید | آمار سایت های موجود در ایران (طنز) | اس ام اس عاشقانه براي عاشقان | آخرین حفره های امنیتی کشف شده | اس ام اس باغ مظفري | ایمیل فارسی بفرستید | معمای جدید | معمای مجازات رعيت | بازی عصرحجر سگا | newfiles | تفریح وسرگرمی

ilovet0

Member
قشنگ شده
ولی بسی جای کار بسیار داره
البته تا همین جاشم خداییش خیلی کار کردی
در کل قشنگه
و قشنگ تر از اونم کاره توست
محتوا مهم نیست

Member
خیلی زیبا هست ولی همون طوری که آقای متال گفتند دست هاش یه ذره سیاه هست!!
اگر لباسش هم گل گلی بود بیش تر شبیه بامشاد می شد.
در کا خوبه
آفرین

hamed-ddd

Well-Known Member
این بنده خدا خیلی آشناست....(چقدر هم تمیز در آوردی)...فکر کنم همون بود که ضبط ماشینش رو دزدیدن ..تبریک میگم ...موفق باشی

pixolator

Member
داداش سیا رو که با مکس می سازن و مال موسسه حور هستش

درباره گل گلی بودن هم قبول دارم ولی مساله همون وقت بودش...

جای کار زیاد داشتش...پیشنهاد خوب داری هم بدید توی قسمتای بعدی اعمال می کنیم اگه دستمون باز بودش

ممنون از همگی

einollahia

Well-Known Member
عباس جان

همین امشب برای اولین بار کارتون رو دیدم.
قشنگ بود. به نسبت بقیه کار های نیرو انتظامی یه کار جدید بود و تازگی داشت.

راستی صدا گذاری از کجا بود؟

انیمیت کار زیاد جالب نبود! مثل اینکه نیرو انتظامی خوب پول نمیده که یه کار خفن براش بزنید.

alireza-metal

Active Member
این بنده خدا خیلی آشناست....(چقدر هم تمیز در آوردی)...فکر کنم همون بود که ضبط ماشینش رو دزدیدن ..تبریک میگم ...موفق باشی

من امشب انیمیشونو از تلویژ دیدم --- حامد درست میگه خیلی شبیه اون آقایی هست که ضبطشو میدزدن و بعدا پیدا میکنه ! خدائیش عین همونه ! عالیه

pixolator

Member
عباس جان

همین امشب برای اولین بار کارتون رو دیدم.
قشنگ بود. به نسبت بقیه کار های نیرو انتظامی یه کار جدید بود و تازگی داشت.

راستی صدا گذاری از کجا بود؟

انیمیت کار زیاد جالب نبود! مثل اینکه نیرو انتظامی خوب پول نمیده که یه کار خفن براش بزنید.

قیمت که خب...حرف نزنم ازش بهتره...انیمیت هم به خاطر فشار زیاد یه ماهه خب مشخصه که چی در می آدش...حالا فکرش رو بکن تازه ما دو قسمت تحویل دادیم !...اونم بدون هیچی اصلاح...یعنی این قدر هول بودن که نذاشتن ما اصلاحی انجام بدیم...و قسمت دوم هم به دلیل اینکه از صدا گذاری خوششون نیومد ( اولش خودشون گفتن که صدا گذاری بکنین این طوری بعدش خودشون می گن نه ! ...خودشون هم نمی دونن چی می خوان ! ) خلاصه ثقسمت دوم دوباره داره اصلاح می شه و اینا

ضمناً یه حدسی بزنید که چقدر به بامشاد ( رضا شفیعی جم ) پول دادن !؟

shahrooz232

Member
خیلی خوب شده.
این همونیه که تو آگهی میگه اگه گفتین این آقا کیه. آره ؟

حالا چقدر بهش دادن ؟

راستی یک سوال بی ربط کوچولو : مایا 8.5 رو از کجا گیر آوردید ؟ من 8 رو دارم !

آخرین ویرایش:

pixolator

Member
بله ...همونه که می گه کیه...

چقدر بهش دادن رو هم می گم یه ذره دیگه !

مایا 8,5 هم که دیگه باید همه جا باشه...نیستش ؟...من از بازار رضا تهران گرفتم دیگه...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا