دوستان من از دو هارد ساتا استفاده میکردم که یکیش که مستر هست و ویندوز روش بود 160 بود و دومی 500 بود دیشب وقتی داشتم با یک برنامه تقریبا سنگین که رو هارد دوم بود کار میکردم سیستم هنگ کرد و مجبور شدم سیستم رو ریست کنم و سیستم بالا اومد و وقتی رفتم همون درایوی که اون برنامه توش نصب بود رو باز کردم سیستم دوباره هنگ کرد . منم سیستم رو خاموش کردم و وقتی روشن کردم کلا هارد دومم دیگه بالا نیومد ! توی بایوس هم عجیبه گاهی اوقات که ریست میکنم هارد رو میشناسه و گاهی اوقات نه ! زمانی که هارد رو میشناسه بعد لود ویندوز توی اون صفحه سیاه گیر میکنه و وقتی هم نمیشناسه ویندوز بدون هیچ مشکلی بالا میاد!
دوستان من این هارد رو توی یک سیستم دیگه هم تست کردم و کابل و ... هم تست کردم و حتی تکی هم زدم که زمانی هارد رو میشناسه با اینکه تو درایو c اون ویندوز نصبه disk eror میده !
آخه منم عادت دارم هاردم رو بعد اینکه یکی دو سال کار کرد عوض میکنم و اینم تقریبا نو بود و تازه 9 ماه کار کرده!
دوستان دستم به دامنتون 400 گیگ اطلاعات این هارد مهمه و پروژه ای هم که دو ماه شبانه روزی روش کار میکنم توش هست و تمام خستگی هام تو تنم مونده اگر چیزی میدونید دریغ نکنید که خیلی داغونم

دوستان من این هارد رو توی یک سیستم دیگه هم تست کردم و کابل و ... هم تست کردم و حتی تکی هم زدم که زمانی هارد رو میشناسه با اینکه تو درایو c اون ویندوز نصبه disk eror میده !
آخه منم عادت دارم هاردم رو بعد اینکه یکی دو سال کار کرد عوض میکنم و اینم تقریبا نو بود و تازه 9 ماه کار کرده!
دوستان دستم به دامنتون 400 گیگ اطلاعات این هارد مهمه و پروژه ای هم که دو ماه شبانه روزی روش کار میکنم توش هست و تمام خستگی هام تو تنم مونده اگر چیزی میدونید دریغ نکنید که خیلی داغونم