بالا رفتن CPU usage سرور با virtuemart. خواهشا کمک کنید

با سلام خدمت همه دوستان عزیز. من مشکلی برام پیش اومده که به شدت به کمک احتیاج دارم. من یک فروشگاه دارم و مدتی هست که هاستینگم (پارسادیتا) می گه CPU usage سرور رو بیش از اندازه سایت شما بالا برده و بعد یک هفته دانش کردن.

من اصلا بازدید ندارم حدود 100 تا در روز شاید هم کمتر. پیج ویو هم بالا نیست. اما نمی دونم چرا این مشکل پیش اومده. ممکنه این مشل به دلیل قدیمی بودن ویرچو مارت اتفاق افتاده باشه. من با آقای روح الله بلوردی صحبت کردم ایشون گفتن با update حل می شه.

می خواستم ببینم دوستان نظری ندارن؟!!! یک سئوال دیگه چطور می تونم بفهمم ورژن ویرچو مارتی که الان دارم چند هست! برادری کنید کمک کنید. منتظر کمک های شما عزیزان هستم.:neutral:

مستر بلوردی راهنمایی کردن دیگه
یعنی به نظر شما مشکل از قدیمی بودن هسته نسخه هست؟

یک سئوال دیگه هم دارم! از کجا می تونم ورژن این virtumart که دارم رو بفهم تا بتونم آپدیتش کنم؟

و اینکه هاست خوب برای virtuemart چه ویژگی باید داشته باشه و شما آیا هاستینگ خوب سراغ دارید؟

irlogo

Active Member
http://virtuemart.net/

هاست خوب هم تحقیق کنین ، بهترین راه این هست که ببینین روی سروری که می خواهید اشتراک هاست بگیرید جوملا نصب هست یا خیر ؟ آیا خوب کار می کنند؟

موفق و پیروز باشید

http://virtuemart.net/

هاست خوب هم تحقیق کنین ، بهترین راه این هست که ببینین روی سروری که می خواهید اشتراک هاست بگیرید جوملا نصب هست یا خیر ؟ آیا خوب کار می کنند؟

موفق و پیروز باشید
ممنون از راهنمایت. ببخشید که دوباره می پرسم اخه من تو این مسائل بدجوری بوقم! چطوری می تونم ببینم رو سرورش جوملا نصب هست یا نه ؟ چطور می شه فهمید که خوب کار می کنه؟

راستی مشکل من این هست که ورژن ویرچو مارتم رو نمی دونم چنده. رفتم برای گرفتن آپدیت هاش ولی کلی ورژن داشت که فایل مربوط به هر کدوم برای آپدیت به ورژن 1.5 فرق می کرد

آخرین ویرایش:

Mohammadreza

Well-Known Member
نقل قول از صفحه اصلي ويرتو مارت :
Feed Icon VirtueMart 1.1.0 stable
Release Date: 2008-04-23
آسان ترين راه پرسيدن از خود هاستينگه كه سايتي رو معرفي بكنن كه روي هاستشون باشه و از جوملا باشه ...
38.gif

و بعد هم از صاحب سايت بپرسيد كه آيا راضي هستند و سايتشون مشكل نداره ... !

جدیدترین ارسال ها

بالا