بالا بردن سرعت سایت های چند زبانه

phpweb

Active Member
دوستان توی این تاپیک در مورد چند زبانه کردن وب سایت بحث شد.

برای ایجاد سایت چند زبانه باید یه فایل ایجاد کرد و متن ها و پیامهای وب سایت که توی متغیرها ذخیره هستن رو در این فایل قرا بدیم. موقع نمایش صفحه باید این فایل رو اینکلود کنیم و متغیرها رو در جاههای مناسب نمایش بدیم.

مشکلی که پیش می یاد اینه که استفاده از این روش باعث مصرف حافظه سرور برای نگه داری متغیرها می شه.

من می خوام بدونم که آیا راهی هست که بشه بجای استفاده از متغیر، متن ثابت رو توی یه فایل قرار بدیم و این متن ثابت رو از فایل بخونیم و نمایش بدیم؟ (البته به شرطی که در مقایسه با استفاده از متغیرها، سرعت بالا باشه و حافظه کمتری مصرف بشه)

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

راهش، دسته بندی مناسب این فایل های ترجمه هست. اگه سایتی که نوشتی ماژولار و بخش بخش باشه که عالیه..

مثلن لیست فایل های زبان فارسی می تونه اینطور باشه: common_error | user_error | comment_sys | signup و.. ( این ها فقط مثالن !)

مطمئنن تعدادِ صفحاتی که همشونو لازم داشته باشی، بسیار کم هست.

یه لطفی بکن شما:
کسی که وارد این صفحه میشه، حتمن اومده که سوال رو بخونه، درسته؟ پس دیگه درشت و بولد کردن فونت چه معنی ئی داره؟

موفق باشی

greencat

Member
سلام
در فایل زبان هات به این صورت عمل کن :
کد:
define("_WELLCOM", خوش آمدید");
define("_GOOD_BYE","خدانگهدار");
و سپس فایل زبان رو با توجه به انتخاب کاربر include کنید.
دوست عزیز زیاد خودتون رو مشغول این موارد نکنید چون حجم و فشار ناچیزی رو به سرور وارد می‌کنه که در بعضی موارد اصلا نادیده گرفته می‌شه در نهایت کل حجم فایل شما میشه 40-50 کیلو بایت!
موارد بسیار دیگه‌ای هستن که خیلی بیشتر و زیادتر به سرور فشار وارد می‌کنند.:wink:

phpweb

Active Member
سلام
در فایل زبان هات به این صورت عمل کن :
کد:
define("_WELLCOM", خوش آمدید");
define("_GOOD_BYE","خدانگهدار");
و سپس فایل زبان رو با توجه به انتخاب کاربر include کنید.
دوست عزیز زیاد خودتون رو مشغول این موارد نکنید چون حجم و فشار ناچیزی رو به سرور وارد می‌کنه که در بعضی موارد اصلا نادیده گرفته می‌شه در نهایت کل حجم فایل شما میشه 40-50 کیلو بایت!
موارد بسیار دیگه‌ای هستن که خیلی بیشتر و زیادتر به سرور فشار وارد می‌کنند.:wink:
فرض کنید که تعداد زیادی متغیر مثلا 100 متغیر ایجاد می کنیم. اگر هر کدوم از این متغیرها 10 بایت حافظه مصرف کنن، می شه حدود 1000 بایت یا یک مگابایت. یعنی برای یک بازدیدکننده یک مگابایت حافظه مصرف می شه.

حالا اگه 100 بازدیدکننده همزمان داشته باشیم، تقریبا 100 مگابایت حافظ مصرف می شه. و اگه 1000 بازدیدکننده همزمان داشته باشیم، 1 گیگ حافظه مصرف می شه (البته اگه حساب و کتابم درست باشه:wink:)

حالا پردازشهای دیگه که سمت سرور انجام می شن رو هم داریم.

هنوزهم باید به این مسئله بی توجه بود؟

phpweb

Active Member
سلام

راهش، دسته بندی مناسب این فایل های ترجمه هست. اگه سایتی که نوشتی ماژولار و بخش بخش باشه که عالیه..

مثلن لیست فایل های زبان فارسی می تونه اینطور باشه: common_error | user_error | comment_sys | signup و.. ( این ها فقط مثالن !)

مطمئنن تعدادِ صفحاتی که همشونو لازم داشته باشی، بسیار کم هست.

یه لطفی بکن شما:
کسی که وارد این صفحه میشه، حتمن اومده که سوال رو بخونه، درسته؟ پس دیگه درشت و بولد کردن فونت چه معنی ئی داره؟

موفق باشی
فایلها دسته بندی هستن، یکی برای پیامها و هشدارهای برنامه و یکی برای متون ثابتی که باید همواره توی صفحه نمایش داده بشن.

بغیر از متغیر و ثابت، چه راهی برای بالا بردن سرعت سیستم پیشنهاد می کنید؟

یه لطفی بکن شما:
حالا اومدیم یکم تنوع ایجاد کنیم چرا انقدر سخت می گیری عزیز؟:wink:

Domanjiri

Well-Known Member
بغیر از متغیر و ثابت، چه راهی برای بالا بردن سرعت سیستم پیشنهاد می کنید؟

یه سری نکات هست که با بکارگیری اون ها می تونیم، سرعت اجرا رو بالا و استفاده از منابع سرور رو تا حدودی پایین بیاریم. اگه زنده موندم (و صد البته حس ِش بود!) این موارد رو لیست می کنم و در بخش مقالات میازم ِش.

علی الحساب لینک زیر رو دریاب که حالا حالا معلوم نیست حس ِ مقاله نوشتن بیاد!:green:

How to optimize PHP script to increase speed

موارد خوبی رو ذکر کرده.

گفته باشم، تمام موارد رو من تایید نمی کنم هاا (رد هم نمی کنم!) ..[ به این میگن شونه خالی کردن:cool: ]

حالا اومدیم یکم تنوع ایجاد کنیم چرا انقدر سخت می گیری عزیز؟

عَی بابا، حالا دلمون رو ریش ریش نکن دیگه!:)green:) قول میدم طرح ابتکاری بعدی جبران کنم:) [ شوخی می کنمااا، ناراحت نشی یه وقت؟ ]

موفق باشی

phpweb

Active Member
یه سری نکات هست که با بکارگیری اون ها می تونیم، سرعت اجرا رو بالا و استفاده از منابع سرور رو تا حدودی پایین بیاریم. اگه زنده موندم (و صد البته حس ِش بود!) این موارد رو لیست می کنم و در بخش مقالات میازم ِش.

علی الحساب لینک زیر رو دریاب که حالا حالا معلوم نیست حس ِ مقاله نوشتن بیاد!:green:

How to optimize PHP script to increase speed

موارد خوبی رو ذکر کرده.

گفته باشم، تمام موارد رو من تایید نمی کنم هاا (رد هم نمی کنم!) ..[ به این میگن شونه خالی کردن:cool: ]

عَی بابا، حالا دلمون رو ریش ریش نکن دیگه!:)green:) قول میدم طرح ابتکاری بعدی جبران کنم:) [ شوخی می کنمااا، ناراحت نشی یه وقت؟ ]

موفق باشی
حقیقتش دل من شکست !

حالا این مقاله که گفتی رو بنویس تا حداقل باعث تسکین من بشه :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا