ندا جان من با mdm کار نکردم. ولی با mmb کافیه که فایل فلش رو بزاری...
بعد یه اسکریپت ساده تو mmb درست کنی که یه فایل pdf رو باز کنه.
بعد روی دکمه توی فلش بگی که اون اسکریپت رو اجرا کنه.
(از اونجایی که از معطل شدن شما تو این کار برای این همه مدت خیلی ناراحتم) میتونید به انجمن mmb برید و خیلی ساده مشکلتون رو حل کنید.
لطفا مشکل که حل شد اطلاع بدید.
اگرم نشد بگید خودم یه آموزشی سمپلی پیزی بزارم...
ببینید من می خواهم 300 تا فایل pdf را در برنامه ام باز کنم .می شه بگین آخرش من باید با flash paper کار کنم یا mmbیا
من یک cdکنفرانس دیدم که توی cd تموم فایل های pdf به صورت exe بود وقتی اون ها را باز می کردیم دقیقا مثل flash paper بود موقع اجرا هم همین طور می شه بگین چطوری این کار را کرده اند
در مورد اول...
اگر با فلش پیپیر و تو همون صفحه (اون طوری که توضیح دادم کار کنید خیلی راحت ترید.
با mmb هم میشه.
اون cd کنفرانس هم راه های زیادی برای ساختنش هست.
البته اگر شما اصرار داید بشه چند تا رو با هم باز کرد بازم با فلش و فلش پیپر خالی میشه.
محیط برنامه تون رو باز طراحی کنید (آزاد... مثل دسکتاپ ویندوز)
بعد از کامپوننت Window استفاده کنید.
و برای هر کلیک یه اینستنس از کامپوننت ویندو درست کنید و محتوای اون رو مساوی فایل فلش پیپرتون قرار بدید.
خیلی خیلی ممنون.حالا من باید این ها را در پوشه fscomman بریزم.می خواستم بدونم دیگه مشکلی که پیش نمی یاد یعنی منظورم اینه که این فایل های pdf همه جا اجرا می شه ؟یا باید حتما این برنامه نصب باشه؟
من این برنامه pdftoexeرا نصب کردم الان مشکلی که دارم یک سری فونت ها را نمی خونه وقتی pdfرا باز می کنم مشکلی نداره,ولی وقتی exe می کنم فونت هاش بهم می ریزه می شه به من بگید چرا؟می شه هر کی می دونه زود جوابما بده ممنون می شم
خیلی عجله دارم
سلام
دوسته عزیز منم مشکل pdf شما رو داشتم ولی یه دفعه یه چیزی به ذهنم خورد که کارمو راه انداخت که به نظرم بهترین راه حل هستش
exe کردن خوبه ولی یه سری مشکلاتی پیش میاره
مثل همینی که خودت بر خوردی و مشکل اصلی دیگه اینه که باید صفحه صفحه کلیلک کنه کاربر تا بتونه بره به صفحه بعد و اگه یه pdf هزار صفحه ای داشته باشه جونش در میاد کاربر
اگه با mmb کار کنی و یه فایل با mmb درست کنی که پسوندش exe هست و به اون دستور بدی که فایل pdf رو برات باز کنه و بعد خودش بسته بشه این راه حل خوبیه برای مشکلت
اگر کار کردن با mmb رو بلد نیستی من یه آموزش برات می زارم که حداقل این کارت راه بیفته
تا ظهر می زارم آموزش رو برات
موفق باشی
فعلا
فقط یک سوال
ببینید وقتی می خواهمیم دستور runرا بنویسیم در قسمت parameterباید یک فایل exe باز کنم
منظورش همون فایل exepdf است؟
اگه منظورش اینه پس چطوری فایل exe بسازم؟