باز کردن pdfبه وسیله bat file

سلام
من یک سری فایل pdfدر فلش دارم که آن ها را به batتبدیل کردم و در فلش به وسیله fscommandباز می کنم ولی وقتی در اجرا
فایل pdf را باز می کنم اول یک صفحه مشکی رنگ که همان commandهتس باز می شه آیا چاره ای هست که این صفحه سیاه باز نشه

کسی نیست جوابما بده این خیلی واجبه.
یا کسی برنامهflash paper را نداره تا با اون pdfها را باز کنم

shirini_forush

Well-Known Member
فکر نمی کنم راهی برای این کار باشه. چون بالاخره فایل bat اجرا میشه. و فایل bat این صفحه ی مشکی رو میاره...
flash paper رو من دارم. ولی اون pdf باز نمیکنه!

پس من چه کار کنم دارم یم cd کنفرانس درست می کنم که 300تا فایل pdfداره من چطوری اینا را باز کنم

shirini_forush

Well-Known Member
میتونی pdf ها رو با flash paper تبدیل به swf کنی بعد LoadMovie کنی.
البته یکم وقت میبره که هر 300 تاش رو تبدیل کنی!

پس توی این cd کنفرانس ها که وقتی روی مقالاتشان کلیک می کنیم فایل pdfباز می شو چه کار می کنن.
من می خواهم خود pdf باز شود.نه با فلش paper

می شه یکی لطف کنه یک فایل فلش برام بزاره که وقتی روی دکمه کلیک می کنیم فایل pdf باز بشه

ببخشید من یک مشکلی پیدا کردم وقتی از flash paperاستفاده می کنم و وقتی ر وی دکمه کلیک می کنم فایل pdfباز می شه ولی خود برنامه فلش بسته می شه باید چه کار کنم؟
دستور:
کد:
  on (release) {
    loadMovieNum("1.swf", 0);
}

shirini_forush

Well-Known Member
باید یه مووی کلیپ به نام MC به عنوان قابی که فلش پیپر توش لود میشه درست کنی و به اندازه ی ابعاد واقعی فایلهای فلش پلیر ماسکش کنی.
بعد از این استفاده کنی.

PHP:
MC.loadMovie("1.swf");

ببخشید می شه یک نمونه کار بزارید.
من متوجه نشدم یعنی فایل swfرا که به وسیله فلش paperساختیم را وارد برنامه فلش بکنیم یا نه؟
باید یک movie clipبسازم که داخلش یک مستطیل باشه که mask بشه؟

این cd که ما تهیه می کنیم هر جایی که اجرا کنیم جواب می ده و یا باید حتما روی اون کامپیوتر فلش نصب شده باشه؟
من دلم می خواهد دقیقا مثل فایل 1.swfباز بشه و البته خود فلش بسته نشه باید چه کار کنم اگر دقیقا قاب را اون اندازه ای بکشم مشکل حل می شه؟

shirini_forush

Well-Known Member
اگر جای خروجی swf بعد از اتمام کار خروجی exe بگیرید (فقط از فایل اصلی که بقیه رو تو خودش میاره)
تو همه دستگاه ها یه جور میاد.
در مورد قاب هم منظورتون رو متوجه نشدم.

ببینید این نمونه کار که به من دادید وقتی روی دکمه کلیک می کنیم توی همو ن صفحه فلش یک صفحه باز می شه.
ولی من می خواهم روی هر دکمه که کلیک کردم یک صفحه مستقل باز بشه به شرطیکه صفحه اصلی هم بسته نشه.
مثلا وقتی روی یک دکمه کلیک می کنیم تا فایل pdf باز بشه (اگر pdf ها را با batفایل در فلش معرفی کرده باشیم)یک فایل pdfباز می شه من هم اینجا می خواهم یک صفحه جدا گانه باز بشه که کاری به صفحه اصلی فلش نداشته باشه

می شه لطف کنید به من بگویید چه کار کنم.این فایلی که شما برام گذاشتین توی خود برنامه باز می شه من می خواهم جدا از کل برنامه باز بشه که وقتی فایل را هم می بندیم هنوز برنامه ما در حال اجرا باشه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا