باز کردن یه فایل زیپ چند قسمتی

jafar1374

Active Member
سلام

من یه فایل زیپ دانلود کردم (یه قسمت از 80 قسمت) که فایل ویدئویه و وقتی میام بازش کنم می گه قسمتت بعدی رو هم انتجاب کن تا باز بشه

قبلا یه جا دیده بودم که امکانش هست که اینطور فایلها رو باز کرد:-?

کسی اطلاعی داره:rose:

با تشکر

AYANDEHSAZ

Member
فکر کنم بشه کاری کرد که اجرا بشه

اصلا اسم نرم افزار یادم نیست ولی مطمئنم که خودم یه بار این کارو کردم و بدون قسمت های بعدی همون قسمت رو دیدم

دنبال نرم افزارش بگردین پیدا می کنید

موفق باشی :rose:

jmosawy

Member
اگر فایل ویدئو باشه، بله بعضی هاشون امکانشون هست که فقط با پارت اول دید...
من الان توی یک فروم خارجی گشت زدم به این مبحث برخوردم:
http://www.velocityreviews.com/foru...-one-part-of-multiple-volumn-rar-archive.html

توی یکی از پست ها، یه آقایی گفته که با این برنامه http://www.videolan.org/ می شه اینکارو کرد، اوون یدونه پارت رو توی می ندازی اجرا می شه...

jafar1374

Active Member
80 قسمته اونم لینک مستقیم نداره و هر کدوم 200 مگ هستش جچوری دانلود کنم ؟ بعد همه قسنتهای دیگشو دارم منتها چند تا قسمتش رو تکراری زدن و تو همه سایتهای ایرانی هم همونجوریه و رفتم اون قسمت رو از سایت خارجی گرفتم.

-------------------------

jmosawy

منظورتون اینه ؟ می خوام این رو از زیپ درارم و بذارم کنار بقیه فایلهایی که دارم

VLC media player

jmosawy

Member
من دقیقا متوجه منظورتون نمی شم...
شما مگه سوالاتون اینطور نبود که: مثلا یک فایل ویدئویی هست که یارو 10 قسمت کرده، شما یک قسمتش رو دانلود کنید و می خواید فقط همون یک قسمت رو ببینید؟

خوب من توی لینک فرومی که دادم، اونجا پاسختون هست... اگر منظور شما چیز دیگه ای بود بفرمایید که بتونم بهتر راهنماییتون بکنم.

با عرض معذرت...

jafar1374

Active Member
من دقیقا متوجه منظورتون نمی شم...
شما مگه سوالاتون اینطور نبود که: مثلا یک فایل ویدئویی هست که یارو 10 قسمت کرده، شما یک قسمتش رو دانلود کنید و می خواید فقط همون یک قسمت رو ببینید؟

خوب من توی لینک فرومی که دادم، اونجا پاسختون هست... اگر منظور شما چیز دیگه ای بود بفرمایید که بتونم بهتر راهنماییتون بکنم.

با عرض معذرت...

خب بذارید دقیقتر بگم ، من آموزش انگلیسی English for you رو از یکی از سایتهای معتبر خریدم که 80 قسمته ، و هر قسمت یه ویدئوی کامل و جداست - دانلود هم دارن اما مثلا قسمت 21 تو این سایت و همه سایتهای ایرانی ناقصه :-? حتی اونی که خریدم :cry: تو سایت ایرانی هر قسمت رو که دانلود می کنی به راحتی از زیپ خارج میشه - ولی تو سایت خارجی که دانلود کردم موقع باز کردن قسمت بعدی رو هم می خواد ، در حالیکه هر زیپ یه ویدئوی کامله:shock:

Flashium

Member
ممکن است این سایت برای اینکه کل فایل ها را دانلود کنید فایل ها را اینطور طراحی کرده است.
اگر حتی 1 مگابایت از فیلم شما در قسمت بعدی باشد برای باز شدن احتیاج دارد به قسمت بعدی...

jafar1374

Active Member
ممکن است این سایت برای اینکه کل فایل ها را دانلود کنید فایل ها را اینطور طراحی کرده است.
اگر حتی 1 مگابایت از فیلم شما در قسمت بعدی باشد برای باز شدن احتیاج دارد به قسمت بعدی...
نه مطمئنم که اون فایل فقط یه قسمتیه

majid1605

Active Member
من بعضی موقعها وقتی یه فایل ویدئوی دانلود می کنم و فایل فشرده اون خرابه از Rar Repair Tool استفاده می کنم شما هم یه امتحان بکن شاید به اون چیزی که می خوای برسی .حجم زیادی هم نداره
یه سرچ هم بکنی هم خودش رو پیدا می کنی هم آموزشش رو

جدیدترین ارسال ها

بالا