باز کردن کادر محتوی فرم در صفحه ی جاری

maaha

Member
سلام.من یه فرم تقاضای کالا دارم که توی همه ی صفحات هست.میخوام وقتی مشتری این فرم رو پر کرد,یه کادر توی همون صفحه باز بشه و اطلاعات مشتری مثل نام و شماره تماس رو بگیره.بعد از سابمیت اطلاعات فرم اصلی و فرمی که درون کادر بود همه با هم به بانک اطلاعاتم ارسال بشه.میشه راهنمایی کنید؟کد ساختن کادر چیه:rose:

Masoud1365

مدیر انجمن
کلا شما 2 راه حل دارید !
1- استفاده از ajax !
2- عدم استفاده از ajax
که من فکر کنم منظور شما راه دوم است !
کلا راه حلش اینجوریه که با یه شرط باید فرم دوم رو نشون بدید ! یعنی توی شرط میزارید که اگر فرم اول سابمیت شده بود ( یا مثلا فلان مقدار وجود داشت ) حالا این فرمم رو هم نشون بده ! بعدش مقادیر قبلی را هم میتونی توی سشن بریزی یا توی یه سری فیلد مخفی و کل اطلاعات رو توی دیتا بیست ذخیره کنی !

maaha

Member
کلا شما 2 راه حل دارید !
1- استفاده از ajax !
2- عدم استفاده از ajax
که من فکر کنم منظور شما راه دوم است !
کلا راه حلش اینجوریه که با یه شرط باید فرم دوم رو نشون بدید ! یعنی توی شرط میزارید که اگر فرم اول سابمیت شده بود ( یا مثلا فلان مقدار وجود داشت ) حالا این فرمم رو هم نشون بده ! بعدش مقادیر قبلی را هم میتونی توی سشن بریزی یا توی یه سری فیلد مخفی و کل اطلاعات رو توی دیتا بیست ذخیره کنی !
دوست عزیز ممنون از پاسختون.بله من با ایجکس کار نمبکنم.منظور من کد تولید یه پنجره ی پلاگین مانند در وسط صفحه بود.نمیخوام یه صفحه ی جدید برای فرم دومم درست کنم میخوام فرم دوم رو توی یه پنجره نشون بدم.بعد از سابمیت فرم اول این پنجره باز بشه.مثل پنجره ی خوش امد گویی توی بعضی از وبلاگ ها.دقیقا کد تولید پلاگین رو میخوام.میتونم از جاوا اسکریپت استفاده کنم؟چهقدر حرف زدم :shock:

maaha

Member
منظورتو نگرفتم :wink:
بابا من این همه توضیح دادم:-?
یه چیزی مثل پنجره ی خوش امد گویی توی وبلاگ ها.اون پنجره رو چه جوری طراحی کنم.با دریم ویور میتونم صفحه ی جدیدی طراحی کنم و توی اون فرم دوم رو قرار بدم.ولی میخوام توی همون صفحه ای که هستم بعد از سابمیت فرم اول ,پنجره ی فرم 2 باز بشه و اطلاعات رو بگیره.مشکل من الان توی طراحی اون پنجره هست:paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا