باز کردن موسیقی در فلش

farnoosh_soft

New Member
سلام به همگی
من یه سوال خیلی عجله ای دارم. می خوام یه فایل صوتی با پسوند mp3 رو توی فلش باز کنم. نمی خوام بیارمش توی فلش. فقط می خوام مسیرشو از تو فلش فراخوانی کنم بعد اون فایل موسقی با مدیا پلیر باز بشه. خارج از محیط فلش. تو رو خدا زود کمکم کنین تا از کار اخراجم نکردن. :sad:

Mandana

Active Member
عزیزم اینجا انجمن فتوشاپه
لطف کنین سوالهاتون رو در انجمن مربوطه بزنین
موفق باشید

shirini_forush

Well-Known Member
ماندانا خانوم حالت خوبه؟!!!
كافيه تو فريمي كه ميخواي صدا اجراشه بنويسي:
var a:movieClip = new movieClip();
a.loadMovie("xxx.swf")
البته بايد يه فايل swf درست كني كه توش صدايي كه مي خواي باشه(استريم شده باشه) و اسمش رو جاي xxx.swf بزاري...
البته راه هاي ديگه اي هم هست

smmousazadeh

Well-Known Member
من كه منظورت رو از پيدا كردن مسير نفهميدم اما يه سر به تابع loadSound‌ بزن ببين كارت رو راه ميندازه يا نه.

baharaneh

Member
salam babin in beh dardet mikhoreh
if (_global.Behaviors == null)
{
_global.Behaviors = {};
} // end if
if (_global.Behaviors.Sound == null)
{
_global.Behaviors.Sound = {};
} // end if
if (typeof(this.createEmptyMovieClip) == "undefined")
{
this._parent.createEmptyMovieClip("BS_555_555", new Date().getTime() - Math.floor(new Date().getTime() / 10000) * 10000);
_global.Behaviors.Sound.Salameh_Asheghooneh = new Sound(this._parent.BS_555_555);
}
else
{
this.createEmptyMovieClip("_555_555_", new Date().getTime() - Math.floor(new Date().getTime() / 10000) * 10000);
_global.Behaviors.Sound._555_555 = new Sound(this.BS_555_555);
} // end if
_global.Behaviors.Sound._555_555.loadSound("http://www.featdesign.ir/musics/2518CD_T1.mp3", true);

shirini_forush

Well-Known Member
baharaneh جون اين كد عريض و طويل غير از تابع loadSound ش هيچ ربطي به صدا نداره!!!
كه البته آقاي موسي زاده به اون اشاره كردن...
(مشكوك ميزنيا....)

fafa^mx

Member
بعضی یارو انگار مجبور کردن یه چیزی نمیدونن نظر بدن!اینی که این بنده خدا گذاشته Load MP3 Behavior هستش! اون همه کدم لازمه برای این Behavior تا بدن بتونی دوباره همین Behavior رو یه جای دیگه Movie استفاده کنی!

حالا در مورد سوال :
کلا برای لود Mp3 چیزه خاصی نیاز نیست!ولی سوالی که شما کردی گفتی میخوای تو مدیا پلیر باز بشه! برای این کار شما باید Media Player رو execute کنی که این کار مستلزم استفاده از یه command از طرف یه فایل اجرایی مثل exe , ... است!هر چند با getURL هم میشه یه سری کاره مسخره کرد! اما چرا تو مدیا پلیر وقتی خود فلش Mp3 رو پلی میکنه؟!توی خوده فلشم کلا به یه Instanse برای این کار احتیاج!

PHP:
var my_sound:Sound = new Sound();
my_sound.loadSound("song1.mp3", true);

حالا یه نکته :
معمولا سعی کن Format فایل mp3 رو عوض کنی!فقد خوده فرمت رو rename کن نه اینکه encoding رو عوض کنی! مثلا : song1.mp3 رو بکن song1.htm! حالا چرا!!! اکثر این Downloader های خر موقعی که فلش میخواد Mp3 رو از http لود کنه میرین برای download اون mp3 و یه جوری فایلرو رو هوا میدزدن و فلش دیگه mp3 رو پلی نمیکنه ;)!

و یه تیکه :
اینیم که mp3 رو import کنی توی یه swf بعد swf رو loadMovie کنی مثل این میمونه که برنج و بریزی تو نون باگت بعد بخوری!

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
اولا كه فافا جون... با ما به از اين باش(ما شاگردتيم ولي خيليم نادون و بوق نيستيم).
دوما چرا تا Safir187 ميبيني فحش دادنت ميگيره (آدم ياد تلنت مي افته)؟!
بعدشم فرنوش سافت كه يه Behavior نخواسته بود كه بعدا يه جاي ديگه ي مووي استفاده كنه.
يه چيزي شبيه كدي كه شما نوشتي براش مي خواست كه منم به همون اشاره كردم.

shirini_forush

Well-Known Member
راستي فافا جون تيكه تو الآن خوندم!
مزيت اين كار رو نميدونم ولي بعضي نرم افزارها مثل سويش جوك باكس اين كار رو ميكنن.
(شما ببخشيد)

shirini_forush

Well-Known Member
فافا جون مزيتش رو هم كشف كردم.(چرا ميزني؟!)
سويش جوك باكس از نوار رقصان هماهنگ با موسيقي استفاده مي كنه و براي هماهنگ بودن اون با موسيقي از يه سري اسكريپت و اطلاعات توي فايل فلشي كه صدا رو توش import كرده استفاده ميكنه.
احتمالا برنامه نويس هاي سويش زون خيلي هم احمقانه كار نمي كنن حالا اين كه برنج رو چه جوري مي خورن به من ربطي نداره!
(شما ببخشين)

fafa^mx

Member
سوییش کیه!!! بریزید دور آدم فلش رو ول میکنه میره با سوییش سسته SWF میسازه!!استفاده از Swish مثل پیروی از سلمان رشدی میمونه!

در مورد حرفی که زدی :
من به کسی توهینی نکردم ! یعنی یادم نمیاد! بعدم نکته بده شما اینه که اطلاعاتت ناقصه ولی محکم و بیشک جواب میدی! این باعث گمراهیه بقیه میشه! چند نمونه از این کارات دیدم.

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
اولا من كه نگفتم سويش. گفتم سويش جوك باكس.
دوما من كه استفاده نكردم. نحوه ي كارشو توضيح دادم.
سوما اطلاعات همه ي ما ناقصه (مال من بيشتر!)
شما ببخشيد...

fafa^mx

Member
هر چی اسم سوییش توش همینه وضعش!بعدم اگه آدم بدون که نمیدونه و بازم ادامه بده من چی میتونم بگم دیگه!

shirini_forush

Well-Known Member
آدم بدونه كه نميدونه كه خوبه...
واي به حال كسي كه نميدونه كه نميدونه!

CMAX

Member
در مورد اسکریپت اقای Baharaneh باید بگم اگه حالا خودشون زحمت کشیده بودند و نوشته بودند باز هم خوب بود
بدبخی قضیه وقتی است که از یه فایل Decompile کردند و بدون حذف endif و مخلفات و comment گذاشتن اینجا حالا
باقی ماجرا و توضیح FaFa در مورد Behaviors هم بماند روش و بعد یکی مثل او talent میاد گیر میده و می گه
عجب اوضایی شده و هرچند با گیر بازار به کلی مخالفم اما حق داره بخدا

در مورد شما safir187 هم من با کلیه نظرات FaFa موافقم که اولا مسخره است تا یک استریم بسازی و بعد
لود کنی داخل swf در صورتی که بنده خدا همون اول واضح گفت چی می خوام دوما ربطی به فحش نداره خوب شما هم کمی تو نوشته هات دقت کن و حداقل قبلش یه سرچی بزن تو google اینجوری خودت کار خودت رو
راحت می کنی ثالثا غیر از سایتهای در پیت و الکی کجا دیدی یکی از سویش استفاده کنه و بخواد از مزیتهای
اون نرم افزار که نه کاردستی بهره به بره

اما FAFA جون اینقدر دل نشکن بخدا گناه داره تو اوسایی رحم کن بر این ملت فلشکار و ما رو هم دریاب

جدیدترین ارسال ها

بالا