باز کردن فایل pdf در یک پنجره با اندازه دلخواه

icefall

Member
با سلام
سایز پنجره پروژه ی من 900 در 600 هستش. من کلیدی دارم که با کلیک روی اون، یه فایل pdf به نمایش در میاد. از راه معمول یعنی run on mouse click این امکان رو گذاشتم. اما مشکل اینه که این دستور، فایل مورد نظر رو در پنجره 900 در 600 باز نمی کنه.
چطور می تونم این کنترل رو براش بذارم که فایل فول اسکرین باز نشه و از حدود 900 در 600 تجاوز نکنه؟
ممنون از دوستان عزیزی که وقت می ذارن و راهنمایی می کنن.

mohamadarab

Active Member
سلام..
دوست عزیز می تونید از html استفاده کنید و فایل pdf رو داخل اون باز کنید...اندازه html هم که میتونید بصورت دستی هم اندازه با صفحه مورد نظرتون کنید..
البته یک مثال داخل خود mmb هستش میتونید ازش استفاده کنید...
Multimedia Builder498\Samples\495_examples\html object tricks

..

icefall

Member
m javad عزیز لطفا پیوست رو مشاهده بفرمایید.

mohamadarab عزیز راه حل پیشنهادی شما رو به کار گرفتم فقط یه مسئله باقی می مونه اونم اینه که :
کلید کلوز رو هنگام باز شدن html ندارم، ایجاد یک کلید اضافی برای بستن فایل رو مناسب نمیدونم.
و دیگه این که قراره در صفحه اصلی نزدیک 20 تا لینک به فایل های pdf داشته باشم. آیا میشه یک آبجکت html داشت و یا اینکه باید 20 تا آبجکت تعریف کنم. لطفا پیوست رو مشاهه کنید.
مرسی از راهنماییتون.

پیوست ها

• OpenPdf.rar
    406.6 کیلوبایت · بازدیدها: 98

mohamadarab

Active Member
سلام...
اگه قرار هستش تعداد زیادی فایل pdf رو نمایش می تونی pdf ها رو در یک لیست باکس بیاری و از اونجا انتخاب بشن و توی یک آبجکت html نمایش داده بشه..
ولی با مثالی که دیدم فکر نکنم فضایی برای ایجاد لیست باکس داشته باشی!!!:)
اگه کمی اندازه html رو کم کنی بنظرم بشه کاریش کرد...
..

m javad

کاربر متخصص
سلام
به نظرم میرسه که شما باید تکلیف یه مسئله رو اینجا حل بکنید
شما میخواهید فایل pdf توی همون پنجره اصلی برنامه باز بشه یا توی یه پنجره جدید؟
چون نمونه ارسالی دکمه اول فایل رو توی یه پنجره جدید (در حقیقت برنامه Adobe) باز مینکه و دکمه دوم درون پنجره اصلی.
کلید کلوز رو هنگام باز شدن html ندارم، ایجاد یک کلید اضافی برای بستن فایل رو مناسب نمیدونم.
در این مورد بیشتر توضیح بدید. دقیقا چی مد نظرتون هست، چون نیاز نیست دکمه رو خارج از پنجره pdf بزارید.به نمونه ای که ارسال کردم توجه کنید
و دیگه این که قراره در صفحه اصلی نزدیک 20 تا لینک به فایل های pdf داشته باشم. آیا میشه یک آبجکت html داشت و یا اینکه باید 20 تا آبجکت تعریف کنم.
نه نیازی به ایجاد 20 تا از آبجکت html نیست و با یکی کارتون حل میشه
علاوه بر تمام اینا میتونید از پلاگین PDFViewer هم استفاده بکنید
موفق باشید

پیوست ها

• OpenPdf.zip
    407.9 کیلوبایت · بازدیدها: 70
  • PDFViewer.zip
    410.5 کیلوبایت · بازدیدها: 100

icefall

Member
ممنونم دوستان. مسئله تا حد زیادی برام حل شد.
حالا من 20 تا کلید دارم و 20 تا فایل pdf و یک آبجکت html.
چطور تعیین کنم که با فشردن هر کلید، فایل مربوط به همون کلید نمایش داده بشه؟ به عبارت دیگه چطور مسیر فایلی که آبجکت html باید به نمایش بذاره رو مشخص کنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا