باز کردن فایل متنی از فلش

SKYWORK

Member
:tavajo:سلام
:neutral: برای باز کردن فایل متنی TXT یا DOC از فایل فلش چطوری هستش برای سی دی آموزشی
اگه کسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون می شم :::idea:

gholonbeh

Member
سلام
دوسته عزيز مي خواي فايل متني تو فلش نمايش داده بشه يا اين كه لينك بدي اون رو باز كنه فلش ؟

SKYWORK

Member
:neutral: توضیح بیشتر درباره سوال

سلام
دوسته عزيز مي خواي فايل متني تو فلش نمايش داده بشه يا اين كه لينك بدي اون رو باز كنه فلش ؟

سلام دوست عزیز
من می خوام برای سی دی آموزشی درست کنم که باز دکمه سریال فایل متنی در خارج از فلش باز بشه.
یکی هم اینکه با زدن دکمه ای پوشه یا درایو سی دی باز بشه و نمی خواهم از دستور GETURL برای این کار استفاده کنم
از توجه به سوال ممنونم.

SKYWORK

Member
سلام
چطور میشه یه Browser در فلش ایجاد کرد که آدرس فایل رو در یک Textbox قرار بده

gholonbeh

Member
سلام
فلش فقط قابليت باز كردن فايل اگزه رو داره به صورتي كه مستقيم باز بشه با geturl ‌تو ويندوز XP SP2 به بعد يه پنجره باز مي شه كه بايد يوزر ران رو بزنه انگار داري از نت يه فايل دو دانلود مي كني
و با دستور زير
fscommand('exec","filename.exe");
يه فايل اگزه از فولدر fscommand ‌كه كنار فايل اوتورانت هست باز مي كنه و براي باز كردن فايل هايي غير از اگزه با خوده فلش به تنهايي نمي توني اين كارو كني و بايد از روشي كه تو اين تاپيك گفتم اين كارو انجام بدي
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=72150
و اون باز كردن فولدر يا پوشه هم از همين طريق مي شه درستش كرد

SKYWORK

Member
سلام
فلش فقط قابليت باز كردن فايل اگزه رو داره به صورتي كه مستقيم باز بشه با geturl ‌تو ويندوز XP SP2 به بعد يه پنجره باز مي شه كه بايد يوزر ران رو بزنه انگار داري از نت يه فايل دو دانلود مي كني
و با دستور زير
fscommand('exec","filename.exe");
يه فايل اگزه از فولدر fscommand ‌كه كنار فايل اوتورانت هست باز مي كنه و براي باز كردن فايل هايي غير از اگزه با خوده فلش به تنهايي نمي توني اين كارو كني و بايد از روشي كه تو اين تاپيك گفتم اين كارو انجام بدي
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=72150
و اون باز كردن فولدر يا پوشه هم از همين طريق مي شه درستش كرد

سلام
در مورد این کد و باز کردن فایل نصب یا ستاپ از داخل زیر پوشه در همه جا این کد دیدم
fscommand ("exec", "../foldername/someApplication.exe"); اما کار نمی کنه ( داخل پوشه FSCOMMMAND قرار دادم فایل SETUP )
می شه کمکم کنی
خیلی ممنون

:twisted:در مورد کاممپوننت FLASHBLOCKS چیزی می دونی:twisted:

جدیدترین ارسال ها

بالا