باز هم مشكل فارسي (شرمنده‌ام)

mak

Member
من تمام تاپيكهاي مربوطه رو جستجو كردم ولي مشكلم حل نشد، اگه ممكنه دوستان لطف كنند و يه بار ديگه به اين سؤال شبه تكراري پاسخ بدن ممنون ميشم:
من يه فايل txt دارم كه در واقع Export شده از يه ديتابيس به نام"DataEase" هست و محتوي 86859 ركورد نيز مي‌باشد! در اين txtفايل تعداد حدود 31 فيلد وجود دارد كه 28تاي آنها عدد و 3تاي آنها كلمات فارسي هستند كه اين كلمات داخل اين txtفايل كاملا درست ديده‌ مي‌شوند. من اين txtفايل رو ابتدا تبديل مي‌كنم به ديتابيس Access و بعد توسط برنامه‌ي Access2mysql pro ورژن 5.5.0 ، ديتابيس Access رو به Mysql و با فرمت utf-8 تبديل مي‌كنم.لازم به ذكر است كه داخل Access هم كلمات فارسي كاملا درست نمايش داده مي‌شوند. داخل PhpMyAdmin هم ديتابيس تبديل شده كاملا درست نمايش داده مي‌شوند(كلمات فارسي)، ولي موقع ديدن ديتابيس داخل IE (صفحات php) كلمات فارسي علامت سؤال نمايش داده مي‌شوند.
لطفا راهنمايي كنيد.
با تشكر!

mak

Member
دوستان خواهش مي‌كنم كمكم كنيد، حل اين مشكل براي من خيلي حياتيه!!!!!

whiskey

New Member
مشکل من یه جور دیگه س! تو دیتا بیس اجق وجقن، توی سایت بعضی جاها درستن بعضی جاها همون جوری اجق وجقن، هلپ آس پلیز!

IranPardakht

Well-Known Member
شما از برنامه emeditor استفاده کن. فایل رو با اون لود کن و reload کن با فرمت utf-8.

حالا خروجی بگیر.

اونو بیا import کن در phpmyadmin.

(اشکال زمانی ایجاد میشه که از Access2mysql pro استفاده می کنید - در این تبدیل که نیاز هم نیست ساختار encoding بهم میریزه)

mak

Member
IranPardakht عزيز phpmyadmin من تكست Import نميكنه:cry:
اتفاقا چقدر هم به اين Import من نياز دارم، لطفا بگو چه كنم.
البته خوشبختانه مشكلم با ReInstall كردن MySql حل شد! البته ورژن 4.0.26 رو ايندفعه Install كردم!

جدیدترین ارسال ها

بالا