باز هم با فونت مشکل دارم

سلام
من می خوام روی یک اسپری یه نوشته کار کنم (برای تبلیغ) اما هر کاری می کنم فونت روش غیر طبیعی می شه نمی دونم چی کار کنم که دقیفا مثل یک بر چسب باشه منظورم هلالی شدن طبیعی فونت هست و از چه فونتی استفاده کنم (فارسی) اخه همیشه با انتخاب فونت و تغییراتش مشکل داشتم و دارم.ممنون می شم اگر کسی راهنمایی کنه چون خیلی عجله دارم.ممنون
خسته نباشید:rose:

سلام
یعنی این همه استاد یکی نمی تونه یه جواب به من بده؟ واقعا کارم فوریه :cry::cry:

.:SENATOR:.

Member
راستش درست نفهمیدم میخوای چه کار کنی ولی اگه میخوای متن رو گرد روی اسپری بنویسی میتونی از Wrap استفاده کنی: (Edit>Trasform>Wrap)

ایام بکام.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
میشه عکس اسپری رو اینجا بذاری؟

اینطوری بهتر میشه کمکت کرد.

سلام عزیزم
این قسمتی از عکس من هست می خوام تبلیغات روش نوشته بشه اما با فونت و تغییراتش همیشه مشکل دارم.

می تونی کمکم کنی؟

GFX Master

میشه بگی تبلیغاتت در چه مورده؟

چون فونت همیشه باید متناسب با موضوعش انتخاب بشه.

در مورد هاستینگ هست از من خواسته این کار رو بکنم اما در نمی یاد اگر هم تونی یه را هنمایی کلی راجع به انتخاب فونت بکنی ممنونت می شم

Mandana

Active Member
با توجه به عکسی که بهم دادی، فکر کنم باید با create warped text کار کنی:

SNAG_Program-0004.gif

و در ضمن به نظرم همون فونتی که انتخاب کرده بودی به نظرم مناسب ببود.فونت سنگین و ساده بهتر از هر فونتی به قضیه میادش ^.^
شرمنده کمی دیر جباب دادم.از دیروز کلن گیج و ویج ام یکم :دی
سوهالی بود در خدمتم:rose:

سلام مانی جونم
ببین عزیزم من این کار را خودم هم بلد بودم اما اگه به روی یه اسپری نگاه کنی نوشته روی یک خط راست هست که فقط دوطرف کلمه ها داره به سمت پشت می ره (کناره ی اسپری)...................منظورم رو گرفتی عزیزم؟این کار نمی تو نه کاری که می خوام رو انجام بده این اموزش رو باا اصل عکسی که واست دادم یه مقایسه بکن می فهمی منظورم را........................منتظر راه حل هستم
خسته نباشی:rose:

GFX Master

همین روشی که مانی توضیح داد رو انجام بده با این تفاوت که از لیست Style گزینه ی Fisheye رو انتخاب کن و میزان Bend رو تغییر بده.

ببین مشکلت حل میشه؟

سلام گلم
ببین این هم تقریبا کلمه رو به بالا می کنه اما من می خوام یک خط صاف باشه که جمله دورش چرخ خرد باشه مثل

کلمه
inflator رو ببین یک خط صاف هست(با این تفاوت که من فونتم فارسی هست )...........راهی هست؟:-?

GFX Master

آهان خوب زودتر نمونه میذاستی! :دی

این که براحتی به Skew حل میشه!

در حالی که لایه ی متنت رو انتخاب کردی Ctrl + T رو بزن. بعد داخل اون مستطیلی که دور متنت ایجاد میشه راست کلیک کن و
گزینه ی Skew رو انتخاب کن. حالا از بین اون 6 تا مربع کوچولویی که دور متنت هستن اون مربع بالا - وسط رو انتخاب کن و به سمت راست بکش.

اینم نمونه :

Untitled-1.png

GFX Master

نه بابا واسه چی بزنم! :دی

ببین اول باید شرایط عکس اصلی یعنی اون اسپری فراهم باشه.

یعنی باید اسپری معلوم باشه که حالت گرد داره. الان همین عکسی که این پست آخر گذاشتی رو ببین.

وقتی بهش نگاه میکنی قشنگ متوجه میشی که این عکس فلت نیست بلکه بُعد داره.

ولی اون عکس اسپری که صفحه ی قبل گذاشتی اصلا حالت بعد داشتن رو نداره و کاملا فلت هست.

واسه همین تو هر چقدر هم به متنت افکت بدی بازم نمیتونی به بیننده بفهمونی که متنت دور اسپری نوشته شده.

اولا این حالت رو روی اسپری فراهم کن بعد از اون روشی که مانی گفت و این روشی که من اینجا گفتم استفاده کن مطمئن باش جواب میده.

بازم مشکلی بود بگو.

hosienmax100

3D Artist
و یا اینکه حرفه ایی ترش کنی و از یه نرم افزار سه بعدی کمک کنی

uv شو بگیر تو ps همین تکست و تکسچر رو پینت کن / بریز رو مدل

البته با توضیحاتی که بچه ها دادن هم میشه ولی او رئال میشه /

موفق باشی

و یا اینکه حرفه ایی ترش کنی و از یه نرم افزار سه بعدی کمک کنی

uv شو بگیر تو ps همین تکست و تکسچر رو پینت کن / بریز رو مدل

البته با توضیحاتی که بچه ها دادن هم میشه ولی او رئال میشه /

موفق باشی

سلام
از توضیحت ممنون اما می خوام با فتوشاپ کار کنم (مبتدیم دیگه می خوام یاد بگیرم:sad: )
خسته نباشی:rose:

سارا جون می شه توضیح بدی چه طوری این عکس رو می تونم فلت کنم :cry: (منظورم همون اسپری هست )

Mandana

Active Member
سارا گفت از این حالت فلت درش بیار نه اینکه فلت اش کن دوئس جون
فکر کنم بهترین راه اینه که اون اسپری که حالت سه بعدی داره رو بذار کناره دستت، حالا با گرادیانتهای سیاه و سفید روی طرح ات بُعد ایجاد کن تا ازین حالته تخت در بیاد..روی خود نوشته ات هم گرادیانت استفاده کنی تاثیر زیادی داره حبیبی:rose:

GFX Master

همونطوری که مانی گفت تنها راه بعد دادن به یه شکل توی فتوشاپ استفاده از گرادیانت ئه.

ابزار گرادیانت رو انتخاب کن و حالت Liner رو براش در نظر بگیر.

رنگهای گرادیانت رو هم مشکی و سفید (بجای سفید میتونی از طوسی روشن هم استفاده کنی) انتخاب کن.

حالا اون قسمتی از شکل رو که میخوای بعد داشته باشه رو انتخاب کن و داخل یه لایه ی جدید از راست به چپ گرادیانت بکش.

میتونی یه مقداری هم با Mode لایه ی جدید کار کنی تا طبیعی تر بشه.

این روش بهترین روش بعد دادن توی فتوشاپ هست.

سلام عزیزم
حالا اگه یه شکلی بعد داشته باشه بخوام بعدش رو بردارم باید دقیقا چی کار کنم؟ می شه یه توضیح هم راجع به انتخاب فونت بدی مثلا در چه موضوعی بهتزه چه طوری باشه؟ اخه انتخاب فونت همیشه اذیتم می کنه:cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا