بازی فلش فارسی Terorist

AMINMIX

Member
سلام
این بازی اکشن و ترسناک رو خودم ساختم و اینجا اولین جایی هست که آپلود میکنم.
داستان بازي در مورد دفاع از ايران در مقابل حمله تروريست هاي انتهاري يا همون تندروهاي اسلامي هست كه الان دارن تو عراق فعاليت ميكنن.
حتما نظر بدین چون نظر شما خیلی برام مهمه و اگر هم در مورد مسايل فني اين بازي سوالي داشتيد لطفا همينجا مطرح كنيد
مرسی

پیوست ها

• terorist.rar
    83.4 کیلوبایت · بازدیدها: 139
آخرین ویرایش:

smmousazadeh

Well-Known Member
سورس كدش رو از خيلي جاها تو اينترنت ميتونستي برداري و فقط media ها رو بايد عوض ميكردي.
اما به چه دليل با اين مضمون ساختي و منظورت چي بوده مهمه.من شخصا موضوعت و نسبت اون با اسم برنامت رو رو قبول ندارم

AMINMIX

Member
آقاي smmousazadeh
من براي تمام جزييات اين بازي وقت گذاشتم و از هيچ سورس يا قالبي استفاده نكردم چون خودم علمشو دارم و از كپي خوشم نمي آد و چون تا حالا نديدي يه ايراني از اين كارا بسازه دليلي نداره اين جور نظرها رو مطرح كني و اگر هنوز شك داريد ميتونيم با موضوع واحد مسابقه بازي سازي برگذار كنيم .

آخرین ویرایش:

pendesign

Member
دوست من بازی که شما ساختی خوب کار شده و در مورد سورس هم مطمئن باش که سورس آماده این بازی هست که فقط شما باید یک سری تغییرات روش اعمال کنی ... همگی ما خوشحال میشیم اگر طرز تولید بازی رو آماده کنی و در انجمن فلش / قسمت اکشن اسکریپ قرار بدی :)

آخرین ویرایش:

smmousazadeh

Well-Known Member
من نگفتم شما از جايي برداشتي گفتم سورسش تو اينترنت زياده.البته اگه شما از اونها هم استفاده كرده باشيد ايرادي نداره . خوب استفاده كردن از برنامه هاي open source‌ هم خودش يه هنره.
در مورد مسابقه هم ما باخته حساب

hrz

New Member
همونطور که دوستان گفتند سورس این بازی وجود داره، اما شما هم زحمت کشیدید و خودتون این بازی رو ارائه کردید. اما من معنی کلمه "شهید" رو با کشتن تروریستها نفهمیدم؟ :neutral:
اون بنده خدایی که داره این تروریستها رو میکشه و توی بازی میمیره شهید میشه، نه دشمنان!! فکر میکنم باید اصلاح بشه، حداقل کلمه شهید باید برداشته بشه
موفق باشید

AMINMIX

Member
:))
دوست عزيز من با نوشتن كلمه شهيد خواستم نشون بدم كه اون تروريست ها هم تو عوالم خودشون بهشت و جهنم دارن و يه جورايي خودشونو مسلمون تر از منو شما ميدونن و خيال ميكنن با اين كارا شهيد ميشن و جاشون وسط بهشته .
مرسي از پيشنهادت

myflash

Member
به نظر من هم بهتره کلمه شهید رو برداری ، اینطوری سوء برداشت پیش میاد .

کار جالبی بود .

موفق باشی .

جدیدترین ارسال ها

بالا