بازی با موتور فیزیکس انویدیا روی ati ؟

سلام.من تا الان همیشه انویدیا داشتم.حالا میخوام ati بگیرم.یه جایی توی انجمن های مشاوره سخت افزار خوندم که میگفت اگر بخوای ati بگیری باید از خیر بازی هایی که با موتور فیزیکس انویدیا کار میکنن بگذری.
این درسته؟خیلی عجیب و غیر معقول به نظرم اومد.میشه بفرمایید قضیه چیه؟ اون بنده خدا درست گفته اند یا نه؟
ممنون

Ultra3D

Well-Known Member
اکثر کارت گرافیک های ATI فیزیکس رو ندارن به غیر چند مدل تو سری 4000 مثل 4890

البته این پردازنده حتما ً هم تو کارت گرافیک نباشه ... مثلا ً تازگی ها روی یکی از مادربرد های ASUS P55 دیدم که فیزیکس رو زده بود ... شاید رو مادربردش به صورت onbord هست

تو اکثر جاهای دنیا حرفه ای ها هیچ وقت از پردازنده فیزیکس خود کارت گرافیک استفاده نمی کنن و از کارت جداگانه فیزیکس استفاده می کنن که با رابط PCI-E X1 به مادربرد وصل می شه

من خودم هم 4850X2 دارم و می خواستم براش یکی بخرم ولی تو پاساژ های مرکزی تهران هم می گفتم که همچین چیزی رو می خوام ، طرف حتی نمی دونست اینی که من می گم چیه !!!

تو نبود این پردازنده هم مشکل خاصی پیش نمی یاد و پردازش ها رو CPU بر عهده می گیره و فقط یکمی بیش CPU تحت فشار قرار می گیره

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
انجمن طراحی بازی یعنی بحث درباره طراحی بازی و موتورهای طراحی بازی نه بحث درباره بازی کردن یا بحثهای منتحی به بازی

لطفاً دیگه ادامه ندید

با تشکر :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا