بازگشايي مدارس

mss_467

Active Member
سلام به همه دوستان
چند روز پيش يك برنامه كلاس طراحي كردم كه خواستم نظر دوستان رو هم بدونم (البته توضيح اينكه نقاشي كار از شخص ديگري است ولي خودم مجددا توي فتوشاپ اجرا و رنگ آميزي كردم به قول بعضيا ديجيتال پين...... ) (بابا صداقت - راستي و .....) :lol:

ولي خداييش چشمام تا به تا شد تا اجراش كردم :-?
با تشكر از همه دوستان - صادقي

پیوست ها

• Class-Prog.gif
    Class-Prog.gif
    59.5 کیلوبایت · بازدیدها: 46

WindowsLab

Member
سلام
این فقط سلیقه منه!
بگراند تصویر با لبه حلقه ها همرنگ است،اگه پس زمینه رو عوض کنید بهتره(مثلا:گل با برگ های پهن و بزرگ)

موفق باشید

Soldier

Member
خیلی قشنگ شده !

ولی مغز درخت یه کم با شکل اساسی برگ تفاوت داره .... یه کم شکل برگ بهش بده تا واقعی تر به نظر بیاد .

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
کارتون قشنگه
همه چی هم خوب شده
فقط رنگ بکگرانده نارنجی قشنگی نشده
البته باید دید توی چاپ چی در میاد
موفق باشید

galagoola

Active Member
خیلی قشنگه یاده دوران مدرسه افتادم اون دوره ای که با سطل آشغالی کلاس فوتبال بازی می کردیم...

منم با بک نارنجی موافق نیستم میتونستی از آبی آسمیلیانی استفاده کنی
موفق باشی فلن

Soldier

Member
مثلاً میتونی دوتا آبی یکی ملایم و پررنگ یا ابی اسمانی با سفید رو Cloud کنی و بعد مثلاً از فیلتر های هنری استفاده کنی .

M.R

Member
سلام
شرمنده كه اينو مي گم اون اسمش نقاشي نيست تصوير سازي
در مورد اين كارا ماها نبايد نظر بديم بچه ها كه مي خوان ازش استفاده كنن بايد نظر بدن
موفق باشيد

h-akhavan

Member
در مورد اين كارا ماها نبايد نظر بديم بچه ها كه مي خوان ازش استفاده كنن بايد نظر بدن

دوست من یعنی می خای بگی طرح جلد هایی رو که خودت کار کردی باید کسایی راجبش نظر میدادن که قصد خودن اون کتاب ها رو داشتن یا مثلا کارت ویزیت ها رو ارباب رجوع ها باید نظر بدن یا پوستر هات رو مردم کوچه و بازار؟ چون ما که نمیخایم از اون کتابا و کارت ها و ... استفاده کنیم!

سلام دوست عزیز:)
طرح و تصویر سازی جالبی داره. اگه تونستی جای آرم شهرداری رو عوض کن، فکرر کنم گوشه سمت چپ پایین مناسبتر باشه هر چند بعیده که اونا با گوشه بردن آرمشون موافقت کنن!:neutral: شهر عزیز! بچه های تمیز! رو هم یه جور دیگه میتونی بچینی! حالت های مختلف رو امتحان کنی بد نیست: وسط چین، تراز از چپ و راست و...
فععلن:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا