بازيهاي ساخته شده توسط خودم.

1.بازي Happy Life 2 :
( لینک ها توسط مدیر تالار به علت ویروسی بودن تا اطلاع ثانوی برداشته شدند)

2.بازي Mball كه يك بازي خيلي قشنگيه كه 12 مرحله داره ببينيد و حال كنيد اين بازيو 2 الي 3 روزه ساختم.

3.اين هم بازي فوتباله كه قبلا دربارش گفته بودم قشنگه ولي سيستم را كند ميكن

4. اين هم دو تا سروسه :

پیوست ها

• 2 SAMPLE FOR MMB CREATE BY ((-GAME OMID S-)).rar
    69.8 کیلوبایت · بازدیدها: 62

Little-Demon

Well-Known Member
امید جان محشره .........میشه یکم درمورد شون توضیح بدی ....مشتاقم....

hossein_mmb

Member
خسته نباشيد آقاي صادقوند.
متاسفانه فايلها ويروسي هستند ( HappyLife2 ). نام ويروس : W32.Jeefo
البته اگر آنتي ويروس به روز داشته باشيد بر طرفش ميكنه.

آخرین ویرایش:

Little-Demon

Well-Known Member
امید جان Happy Life ویروسیه درست گفت دوستمون....

فوتبال رو هم که اجرا نمی کنه نمی گه لایه امنیتی گذاشته شده روش و اجرا نمی کنه جریان چیه؟

یک مطلب رو بهت گوش زد کنم امید جان اینهم اون هست که بازی فوتبالت خوب هست ولی یک موضوع هست که در این بازی از فرمان Move To ستفاده کردی که این کار برای این گونه بازی ها اشتباه هست وقتی داری بازی میکنی متوجه میشه که وقتی به توپ رسیدی و توپ رو با خودت بردی بعد از چندین ثانیه حرکت کردن و .... توپ قاطی میکنه و هی میره عقب و بر میگرده سر جای اولش و ....

من بهت پیشنهاد میکنم که برای این کار از یک حلقه ی محدود و فرمان MoveObject من در یک کار مشابه امتحان کردم و به خوبی جواب داد

من تا به حال از فرمان Move To در بازيهام استفاده نكردم من قبلا گفتم كه اين باز فوتبال مشكل داره و مشكلشم به خاطر كم بود سرعت Mmb.

تازه اصلا نميشه با Move To بازي ساخت همين فرمان هزاران مشكل داره.

hossein_mmb

Member
آقا اميد ! سيستم شما ويروسيه و اين ويروس شديدا فايلهاي اجراييتون رو تحديد ميكنه بهتره آنتي ويروستون رو آپديت كنيد و يا دنبال يه آنتيويروس مطمئن براي پاك كردن w32.jeefo بگرديد. !!!!!

آقا اميد ! سيستم شما ويروسيه و اين ويروس شديدا فايلهاي اجراييتون رو تحديد ميكنه بهتره آنتي ويروستون رو آپديت كنيد و يا دنبال يه آنتيويروس مطمئن براي پاك كردن w32.jeefo بگرديد. !!!!!
خودم کلی آنتی ویروس دارم ولی بیشترشون سیستم را کند میکنه.

من دوباره Happy Life 2 رو آپلود کردم فکر نکنم دیگه مشکلی باشه:

http://www.4shared.com/file/9790653/4e96f170/Happy_Life_2___English__.html

naseronline

Well-Known Member
سلام
امید جان به خاطر بازی ها ممنون...کار های جالی هستن...
خودم کلی آنتی ویروس دارم ولی بیشترشون سیستم را کند میکنه.
من از Kaspersky استفاده می کنم... رو سرعت سیستم زیاد تاثیر نداره... فک کنم بهترین باشه... بگیریش بد نیست...
موفق باشید...

New Game

سلام به همه

این هم بازی جدیدی که دارم میسازم که هم کم حجم و شاید هم طولانی
بازی بخاطر این کم حجمه چون تمام Map بازی در خارج بازی است و mmb باید آنها را از تو هارد بخواند و به خاطر همین هم کم حجم است و یه چیز دیگه آدمک به وسایلی مانند میز و صندلی و کمد و غیره برخورد میکند و آدمک متوقف میشود یعنی از این وسایل نمیگذرد.
شما هم میتوانید برای بازی سازی از این کدها استفاده کنید خود mmb یه مثال از برخورد دو جسم زده :
C:\Program Files\Multimedia Builder497\Samples\495_examples\mouse\mousemove_checkcol.mbd
این هم عکس بازی:

پیوست ها

• GameOmidS.JPG
    GameOmidS.JPG
    88 کیلوبایت · بازدیدها: 8
New Game

سلام به همه

این هم بازی جدیدی که دارم میسازم که هم کم حجم و شاید هم طولانی
بازی بخاطر این کم حجمه چون تمام Map بازی در خارج بازی است و mmb باید آنها را از تو هارد بخواند و به خاطر همین هم کم حجم است و یه چیز دیگه آدمک به وسایلی مانند میز و صندلی و کمد و غیره برخورد میکند و آدمک متوقف میشود یعنی از این وسایل نمیگذرد.
شما هم میتوانید برای بازی سازی از این کدها استفاده کنید خود mmb یه مثال از برخورد دو جسم زده :
C:\Program Files\Multimedia Builder497\Samples\495_examples\mouse\mousemove_checkcol.mbdاین هم عکس بازی:

پیوست ها

• GameOmidS.JPG
    GameOmidS.JPG
    88 کیلوبایت · بازدیدها: 2

جدیدترین ارسال ها

بالا