بازهم شاهکاری جدیدی از Pixar

pythoN

Active Member
بازهم پیکسار کار جدیدش رو برد روی پرده . و باز هم مثل همیشه بدون نقص همچنان پیشتاز دنیای انیمیشن . :cool:

نمی دونم اسمش رو شنیدین یا نه در هر سورت اسمش راتاتو هستش . ( Ratatouille ) . از روی پیش نمایش های تبلیغاتی هم می تونین نظر بدین . که به نظر من شاخص ترین بخش این پروژه اینه که انیمیت های فوق العاده قدرتمند تری نسبت به CARS یا INCREDIBLES داره حرکات فوق العاده ی چهره ها و در بعضی از از صحنه ها کند و تند شدن حرکت ها واقا دیوانه کنندس .
خلاصه که حتما سعی کنید هرچه سریع تر فیلم رو ببینید . داستانش هم (که البته برای خودم زیاد مهم نیست ) در باره ی یه
هنرمند ناشناختس که تصادفا موش هم هست . و در یک اشپزخانه در یک رستوران شروع به شیرین کاری میکنه و دنبال مطرح شدنه و ...
البته هنوز چیز های زیادی هست که بعد از اینکه چند بار فیلم رو دوره کنم براتون مینویسم .
به این لینک هم سر بزنید .

پیوست ها

• rat_intro_01.gif
    rat_intro_01.gif
    106.5 کیلوبایت · بازدیدها: 76
آخرین ویرایش:

kazem3d

Member
از نظر من پیکسار بهترین کمپانی انیمیشن سازی دنیاست.اونا هر فیلمی میسازن یک ابتکار یا بهتره بگم تحول در دنیای انیمیشن به وجود میاورند.مثلا در شگفت انگیزان تحول در مو و لباس.در ماشینها تحول در نور پردازی
----------
تازه کلی لحظات خنده دار و سرگرم کننده.من به سبک فیلم سازی در پیکسار بشدت سرگرم کننده میگم.

pythoN

Active Member
البته اینقدر هم تند نرید خود پیکسار هنوز تهد پوشش دیزنیه

saeid3d

Member
آقا سلام
من مدتي دنبال اين كارتون هستم
شما اين كارتون رو دارين

pythoN

Active Member
--------------------------------------------------------------------------------

آقا سلام
من مدتي دنبال اين كارتون هستم
شما اين كارتون رو دارين

اگر تو ایران تشریف دارین همه جا پره .

جدیدترین ارسال ها

بالا