بازم DispathEvent

DaDaDooDoo

کاربر VIP
سلام ، خواهشاً این مساله منو حل کنید ... یه نمونه الصاق کردم که در مورد DispathEvent هست ، یک نفر بگه این چطور کار می کنه ... ممنون .

هادی جان ، آونگ خان ، Insomnia ، icwiiw

و باقی دوستان توانمند خیلی وقته اینو پرسیدم ولی مجلم حل نشده ... Plz Help Me (F1) tanx

پیوست ها

• dispatching-events.rar
    172 کیلوبایت · بازدیدها: 43

BioDread

Banned
ببین
تو حتما event کی برای موس اشتفادخ می کنی رو میدونی
CLICK
این یه event هست که تو خوده فلش هست
حالا تو اینجا هم امده یه event برای خودش درست کرده
dispatchEvent میاد ان event رو فریاد میزنه

مثلا تو کلاس درس اسم تورو صدا بزنن
معلم کاره dispatch رو انجام میده و تو کاره listener رو

و اسم تو کاره او event رو

فکر نکنم از این ساده تر بشه گفت

DaDaDooDoo

کاربر VIP
بله می دونم که یجور Custom Event می سازن با DispathEvent ولی می خوام بدونم تو این مثال CHANNEL_CHANGE چجوری کار می کنه ! مثالی که خودت زدی کاملاً تکلیفش معلومه : وقتی کلیک می کنی ایونت کلیک فراخوانی می شه ... اما اینجا تو این مثال من نفهمیدم CHANNEL_CHANGE کی فراخوانی میشه ...؟

pb559blue

Active Member
يك event كي رخ ميده؟ زماني كه توي برنامه كاربر يه كاري رو انجام ميده، درسته، و چرا من به يه even نياز دارم؟ چون ميخوام بفهمم كه كاربر كي اون كار خواص رو انجام داده تا من در برابر اون كار خاص يه عكس العملي نشون بدم، حالا اينجا كاري كه كاربر انجام داده عوض كردن كاناله،
خوب بنابراين وقتي كانال عوض ميشه من ميخوام مثلا به كاربر بگم كه "مگه مرض داري كانال و عوض ميكني !!!؟" حالا من اول بايد گوش به زنگ باشم كه كي كانال عوض ميشه پس از addEventListener استفاده ميكنم، و بعد ميخوام يه جوابي به كاربر بدم پس از dispatchEvent استفاده ميكنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا