بازایبی اطلاعات از پایگاه داده

Tonino

Member
سلام
من مبتدی هستم. من می تونم اطلاعات رو به بانک اطلاعاتی بفرستم اما برای بازیابی اونها مشکل دارم. کسی هست کمکم کنه. می خوام اطلاعات توی سطر ها و ستونهای تیبل های مختلف در صفحه نمایش داده بشه.

peyman1987

Member
شما ميتونين با استفاده از دستورا زير به پايگاه داده کوئري بفرستين :
کد:
$dbResult = MYSQL_QUERY("SELECT * FROM books WHERE id=1");
خط بالا تمام رکوردهايي از جدول books رو که مقدار فيلد id اونها برابر با 1 باشه رو توي متغير dbResult$ ميريزه.
بعد ميتونين با خطر زير از اين نتايج استفاده کنين:
کد:
$varObject = MYSQL_FETCH_OBJECT($dbResult);
PRINT($varObject->strName);
خط اول يه رکورد از رکوردهاي برگشتي رو از dbResult$ خونده و توي متغير varObject$ ميريزه.
خط دوم مقدار فيلد strName از رکورد خونده شده رو جاپ ميکنه.
حالا ميتونين با يکم تغيير اين دستورات ساده و استفاده از يه سري ساختارها مثل حلقه و شرط اطلاعات رو بازيابي و استفاده کنين.

Tonino

Member
مرسی آقا پیمان! میشه لطفا بگین که چطور میشه با یک textfield یه سری کد html به دیتا بیس فرستاد و وقتی که این کدها را بازیابی کردیم و لای کدهای html قرار دادیم، این کد اجرا بشه و تگ ها نمایش داده نشوند!!!

Tonino

Member
و با عرض معذرت یه سوال دیگه:
چطور می توان بیشتر از 255 کاراکتر در بانک اطلاعاتی ذخیره کرد، البته از طریق یک textfield؟

Tonino

Member
لطفا برای زیاد شدن تعداد پست همچین چیزهایی ننویسید! اگر بلدید که جواب بدید وگرنه صبر کنید یه نفر به من جواب بده شما هم یاد بگیرید.

peyman1987

Member
خواهش ميکنم! در مورد سوال اولتون که من متوجه منظورتون نشدم اگه ممکنه بيشتر توضيح بدين.
در مورد دوم هم همونطور که گفتن ميشه از انواع داده هاي موجود در MySQL مثل text ، tinytext و حتي خود varchar هم استفاده کرد. کافيه نوع فيلدتون رو يکي از موارد بالا قرار بدين ( ترجيحا varchar ).

جدیدترین ارسال ها

بالا