amin_paj
Member
سلام
شش ماهه پیش با صدا و سیمای مرکز خوزستان با کلی رابطه و واسطه یه قرارداد بستیم که فکر میکردیم بردیم .
کار تو سبک عکسهای زیر هست . مدت زمان انیمیشن 10 قسمت 15 دقیقه ایی هست .
فیلنامه رو طبق قرارداد خودشون در اختیار ما قرار دادن ولی مابقی تا انتها حتی صدا گذاری با ما هست .
کار تو مرحله پست پرو هست . مبلغ پروژه 38 میلیون بود که 50% رو پیش پرداخت گرفتیم .
امروز که با انیماتور ها و مدیر شرکت رندر فارم تسویه کردم دیدم بر خلاف اون چیزی که تصور میکردم
شاید کمتر از 3 میلیون به عنوان سود حاصل بتونم دریافت کنم . با اینکه فکر میکردیم قرارداد خوبی بستیم
حتی با احتساب هزینه بالاسری مناسب واسش باز هم به سود ایده آل نرسیدیم .
خیلی نا امید شدم احساس میکنم ده ماه کار شبانه روزی به هدر رفته
مطمئنم اگه تعهد قرارداد نداشتم همین امشب هرچی رندر زدیمو جمع میکردم میریختمشون تو کارون ...
کلاً نظرتون در خصوص مبلغ این کار و ادامه راه این صنعت فلج تو ایران چیه ؟
شش ماهه پیش با صدا و سیمای مرکز خوزستان با کلی رابطه و واسطه یه قرارداد بستیم که فکر میکردیم بردیم .
کار تو سبک عکسهای زیر هست . مدت زمان انیمیشن 10 قسمت 15 دقیقه ایی هست .
فیلنامه رو طبق قرارداد خودشون در اختیار ما قرار دادن ولی مابقی تا انتها حتی صدا گذاری با ما هست .
کار تو مرحله پست پرو هست . مبلغ پروژه 38 میلیون بود که 50% رو پیش پرداخت گرفتیم .
امروز که با انیماتور ها و مدیر شرکت رندر فارم تسویه کردم دیدم بر خلاف اون چیزی که تصور میکردم
شاید کمتر از 3 میلیون به عنوان سود حاصل بتونم دریافت کنم . با اینکه فکر میکردیم قرارداد خوبی بستیم
حتی با احتساب هزینه بالاسری مناسب واسش باز هم به سود ایده آل نرسیدیم .
خیلی نا امید شدم احساس میکنم ده ماه کار شبانه روزی به هدر رفته
مطمئنم اگه تعهد قرارداد نداشتم همین امشب هرچی رندر زدیمو جمع میکردم میریختمشون تو کارون ...
کلاً نظرتون در خصوص مبلغ این کار و ادامه راه این صنعت فلج تو ایران چیه ؟