بازارکار مدلسازی؟

mostafa-13

New Member
سلام دوستان...
یه سوال داشتم: اگر کسی به مدلسازی مسلط بشه میتونه جایی مشغول به کار بشه(یعنی بازارکار داره)؟(مثلا شرکت های انیمیشن یا بازی سازی و ...) یا حتما باید انیمیشن هم باهاش یاد گرفت؟

دوست عزیز صبر کنید متخصصا هستند که جواب بدن
ولی من کمی اطلاعات دارم
اینکه شما خودت باید بی افتی دنبال گرفتن پروژه یعنی در کل مدلساز ها یا قراردادی کار میکنن یا پروژه ای !
شما وقتی مدل میسازی باید همه چی تموم باشه یعنی همه چیز مثل مپ هاش رو داشته باشه
اکثر جاها همینطورن که کار رو کامل میخوان برای مثال شما وقتی یه مدل میسازی باید به صورت استاندارد آنرپ کنید و مپ هایی از قبیل دیفیوز و آمبینت اکولوژن و نرمال مپ رو دارا باشه
راستی شما باید تسلط کافی رو توپولوژی کار داشته باشید که بتونید کار رو لو پلی و های پلی در بیارید که اکثر شرکت های بازی سازی لو پلی با ال او دی میخوان ولی برای انیمیشن فکر کنم مید یا همون های پلی کافی باشه
در کل تسلط روی توپولوژی نکته قابل توجهی از مشخصات یک مدلساز هستش
این اطلاعات کمی بود که من داشتم
امیدوارم کمکت کرده باشم

mostafa-13

New Member
ممنون بابت توضیحاتت دوست عزیز،فقط یکم برای من که مبتدیم نا مفهوم بود بعضی جاهاش!:shock:

madmaster_3d

Well-Known Member
low poly یعنی یک کاراکتر ساده ادم رو در نظر بگیر. که نه بازو داره ( خط بازوی بدن سازی منظورمه ) نه چین و چروکی . یک ادم ساده ساده. مثل کاراکتر های taken 1 2 سونی 1
ولی بازی های الان رو ببین چه جزئیاتی دارن کاراکترها. مثلا بازی crysis 2 یا بازی های دیگه گرافیک بالا. پر از چزئیاته. مثلا کارهایی که 3 دی هستن ولی واقعی میزنن از بس چین چروک خط روی کاراکتر هستش و لباساش هم پر از جزئیات. این میشه high poly
یک چیزی هم بهت بگم. به خاطر پول نیا تو 3 دی. چون بازارش اونجوری که فکر کنی نیست.
چرا بازار 3 دی تو معماری خوبه

ولی به نظرم باید با علاقه کار کنی. چون یکدفعه چند سال کار می کنی کار گیرت نمیاد میگی فلان شد. ولی 3 دی مثل بازی هستش. خیلی حال میده. علاقه داری کار کن. به اینکه هرچی جلوتر بیای جا میزنی. سخت تر میشه گاهی اگر علاقه نداشته باشی
مثل این هستش که ریاضی دوست نداشته باشی بعد بری رشته ریاضی بگی توش کاره . ولی وقتی بیای تو معادلات گیر کنی جا بزنی. مثال بود

درکل موفق باشی. و زمان نیازه و علاقه.

جدیدترین ارسال ها

بالا