بازاريابی از طريق ايميل و فرق آن با اسپم!

marketingmaster

New Member
ابتدا اجازه دهيد به عرض شما برسانم كه هميشه در بازاريابی، اولويت اول با موتورهای جستجو است در مقاله قبلی گفتم كه كاربران اينترنت چيزهائی را كه خود پيدا می‌كنند بيشتر از چيزهائی كه ديگران برای او در نظر گرفته‌اند دوست دارند. برای اين منظور پيشنهاد می‌كنم ايبوك "يك يا دو هزار و يك" را دانلود و مطالعه كنيد و سپس به ديگر اقدامات لازم برای شناساندن سايت خود بپردازيد.
در اين مقاله قصد دارم شما را با بازاريابی از طريق ايميل آشنا كنم و روشهائی را با شما در ميان بگذارم تا با استفاده از اين روشها بتوانيد سايت خود را هر چه بيشتر شناسانده و سود و فروش خود را بالا و بالاتر ببريد.
هنوز هم سر حرف خودم هستم. از اين روشها برای فروختن اجناس بی‌كيفيت و همزمان با آن فروختن اعتبار خودتان استفاده نكنيد. با ياد گرفتن اين روشها شما قادر خواهيد شد هر جنسی را بفروشيد، پس چرا جنس بی‌كيفيت؟ پيشنهاد می‌كنم يك بار ديگر مقاله "شغل جديد آن‌لاين (يا غيرآن‌لاين) خود را انتخاب كنيد" را به صورت گذرا مطالعه كنيد. چرا بايد در اولين قدمهای خود اقدام به فروش محصولات بی‌كيفيت كنيد؟ بازارياب ضعيف توليد كننده خوب بودن، بهتر از بازارياب حرفه‌ای توليد‌‌‌‌‌‌‌‌كننده ضعيف بودن است.
تعهد بازاريابی را فراموش نكنيد: آيا دوست داريد اولين مشتری تبليغات شما، يكی از عزيزان شما باشد؟ اگر بازارياب خوبی هستيد، چرا از توليد كننده نمی‌خواهيد تا با توجه به نيازهای جامعه اقدام به توليد كند و سپس شما فروش آن محصول را بعهده بگيريد؟ آیا دوست داريد در آخر نوشته خود بنويسد: در كسب اعتبار فروشنده دقت لازم را بكنيد، اينجانب هيچ مسئوليتی را بعهده نمی‌گيرم. مگر شما سايت تبليغاتی هستيد؟ شما بازارياب يا بهتر بگويم فروشنده‌ايد و مسئول گفته‌های خود هستيد، حتی اگر قانون نيز نتواند شما را مواخذه بكند، وجدانتان خواهد كرد!
عذر كارفرمای خودتان را بخواهيد و دنبال شغل شرافت‌مندانه‌تری برويد. هيچوقت در قبال پول وجدانتان را پايمال نكنيد! آن چيز كه در اين جهان به وفور يافت می‌شود شغل است، فقط كافی است به تنبلی، نه! بگوييد. به همين سادگی! نگاهی به دور و بر خود بكنيد، آيا اگر همه افراد جامعه ما ارزش وجدان را می‌دانستند، سطح زندگی به اين اندازه در كشور ما پائين می‌آمد؟ درد مردم ما درد ماست، هيچوقت فقط خودتان را در نظر نگيريد، همه ما قادريم كاری بكنيم كه به مردم كشورمان پشت نكنيم اگرچه نتوانيم به آنها كمك كنيم. من عاشق اين مردمم شما نيز عاشق آنها باشيد. مطمئن باشيد اين عشق شما بی‌پاسخ نخواهد ماند.
فرق بازاريابی از طريق ايميل با اسپم: آيا آدرس‌های ايميل‌ را از كسی خريده‌ايد؟ آيا آنها را از كسی قرض گرفته‌ايد؟ آيا آنها را از اين سايت يا آن سايت كپی كرده‌ايد؟ اگر پاسخ شما ...
بقيه مقاله را در وبلاگ بخوانيد:
http://marketingmasters.blogfa.com

جدیدترین ارسال ها

بالا