بابا كامپيتر كه فقط فوتوشاپ نيست !؟ پيشنهاد ايجاد انجمن!

Masih

Well-Known Member
دوست عزيز! از توجهي كه به انجمن‌ها داري خيلي ممنون.
در مورد ايجاد انجمن‌هاي برنامه‌نويسي بايد بگم كه قراره به زودي تغييراتي در سايت داده بشه كه حتما پيشنهاد شما هم مدنظر قرار ميگيره (شما تنها كسي نبودي كه اين پيشنهاد رو داده).
و در مورد حذف كردن لوگو؛ بايد بگم كه لوگو يك جوري نمايش‌دهنده شخصيت كاربر هست و علاوه بر اين باعث ميشه كه فروم‌ها از حالت خشكي صرف آموزش بيرون بياد و محيطش جذاب‌تر بشه. ضمن اينكه براي لوگو‌ها هم محدوديت‌هايي مثل اندازه و حجم وجود داره تا مانع از هدف اصلي سايت نشن.

باز هم از پيشنهادات خوبت ممنون.

مسيح.

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام مسيح خان
من مخالف لوگوي كاربرا نيستم ولي گفتم فكر ميكنم اگه يه كم براي فايل ها فضاي بيشتري در نظر گرفته بشه بهتره! در ضمن ميشه فايل هاي ارسالي كاربرها رو دسته بندي كرد و كلا براي هر انجمن يه مقدار فضا مخصوص اين كار قرار داد. بعد هم محدوديت زماني گذاشت يعني به فرض بعد از دو هفته از ارسال فايل اونارو پاك كرد تا جا براي فايل هاي جديد باشه، فكر ميكنم اين كار براي انجمن هايي نظير فوتوشاپ و فلش و فرانت پيج مفيد باشه. مثلا براي اونايي كه قالب هايي جديد درست ميكنن ( من خودم براي فرستادن يه
فايل zip به حجم 123 kb كلي زجر كشيدم آخرش هم نشد ) تازه خدا ميدونه بقيه كاربر ها چه قدر بهم فحش دادند !
آقا خلاصه ممنون از اينكه شما توجه كرديد!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

از پيشنهاداتي كه دادي ممنونم آقا

در مورد فايلها نميشه اينطوري كار كرد كه مثلا بعد از مدتي پاك بشه چون كه شما فرض كن الان يك تاپيك هستش و توش يك برنامه كه خيلي طرفدار داره رو آپلود ميكني و بعدش بعد از 2 هفته اون پاك بشه كساني كه جديد ميان ضد حال فجيعي ميخورن...

اگر انشالله خدا با ما راه بياد و كمكم.ن كنه كه فضا رو بيشتر كنم از اين لحاظ مشكلي نيست

مجيد

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام آقا مجيد!
از اينكه توجه كرديد ممنون. به نظرم اونم راه حل داره البته خوب با توضيح شما قانع شدم! ميشه يه فايل زو اگه تعداد دريافت هاش يا كلا تعداد بازديد كننده اش تو دوهفته از يه حدي بيشتر شد مدتش رو تمديد كرد !
ولي خوب اميدوارم خدا كمك كنه اين مشكل هم بزودي حل بشه تا ان شاالله اين سايت ديگه رفته رفته يك يك بشه!
سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا