بابايكي پيدانمي شه ماروپذ نصب ديتابيس راهنمايي كنه

pooya799

Member
سلام
من مي خواهم براي سايتي انجمن بزارم ولي اولين بارم هست وتاحالا تجربه اي ندارم اگه قدم به قدم مشكلاتي كه دارم راهنماييم كنيد ممنون مي شوم...
من يه مشكل توي ساختن انجمن دارم فايل زيپ روازسايت دان لودكردم وكلافايلوفرستادم داخل شاخه wwwهاستم ولي موقع ساخت ديتابيستوي پركردن اون فرم اوليه گيرمي كنم
DATABASE HOSTNAME:???
Database Username ??
Database Password:???آيايوزر پسورد سايتمو بايدبزنم يايوزر وپسورد رو ازكجابيارم ضمنا نام هاست روكجاي كنترل پنل نوشته؟(لطفاكمك كنيدخيلي ضروريه)
من وقتي اين فورم ديتابيس روپرمي كنم اين پيغام مي ياد:
Warning: mysql_pconnect(): Access denied for user: 'dsf@localhost' (Using password: YES) in /home/fahmi/public_html/from/phpbb/cd.php on line 3
Could not connect to DataBase Check your Host Name, UserName and Password
باتشكر

bahman62

Member
اگر اشتباه نكنم منظور شما localhost هست اگر هوست شما لينوكسيه بايد خالي بزاريدش و اگر ويندوزي بلد نيستم !! ولي در مورد username & password بايد يه ديتابيس بسازي و يه مدير يا همون كاربر براي اون ديتا بيس بسازي و بهش اتصال بدي كه يوزر بره توي ديتا بيس و بشه ادمينش... تا اينجا داخل cpanel انجام ميشه حالا مياي داخل فايل نصب phpbb و كاري كه بايد بكني اينه كه user &pass رو به صورت كامل بنويسي user & pass ديتا بيس رو ميخواد نه هوست ... بازم اگه مشكلي باشه در خدمتم ميتوني pm بدي به id ياهوم = baner32001 يا اينكه تلفن بزني كه بعد از پي ام ميتونم بگم فعلا باي

saman_sweden

Active Member
شما كه تازه تازه وارد نيستيد به شما هم بگيم قوانين را رعايت كنيد
من تيير شما را درست كردم
اما پاسخت
شما فرم ديال بيس پر نمي كنيد اونطوري دردسر داره اون فايل sql را توي ديتا بيسميزيري سپس ميري توي config.php و اون قسمتهاي
HOSTNAM و Username و Password
از هرچه مربوط به ديتا بيس است را قرار مي دهيد

pooya799

Member
saman_sweden گفت:
شما كه تازه تازه وارد نيستيد به شما هم بگيم قوانين را رعايت كنيد
من تيير شما را درست كردم
حق باشماست اينقدرديتابيس اعصابم روخردكرده كه حواسم به تيتر نبود

جدیدترین ارسال ها

بالا