ا حالا عکسی به این زیبایی دیدین؟؟؟

h.khafan

Active Member
به احتمال زیاد یارو نامه ایه رو با نرم افزار های 3 دی درست کردن.

در کل راه زیاد هست ولی هیچ کدوم آسون نیست و نیاز به تخصص داره.

ولی عکسه عجب ایدهی بکری داره.دست طراحش درد نکنه.

saeid.g

Member
زیبا بود.
ایدشم.
اجراشم.
دستش درد نکنه.
شما هم دستت درد نکنه.
اینا واسه ایده پردازی حرف ندارن.

aj-graphic

Member
سلام کاره قشنگی طراحش حتما فوق حرفه ای ولی جاش تو گالری کارهای 2 بعدی یا 3بعدی هستش ! بهتره اونجا هم بذاری تا همه ببینند:shock:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اينجور تاپيكا رو تو بخش گالري بزنيد لطفا.

انتقال - سارا

GFX Master

كار خيلي قشنگيه.

ساختشم با فتوشاپ بوده.

يكي از قسمتايي كه خيليا ازش استفاده نميكنن بخش Liquify‌ ئه. تو اين بخش شما ميتونيد قسمتاي مختلف طرح رو برآمده يا توررفته كنيد يا بهش قوس بديد و ...

اينم اومده دقيقا همين كار رو انجام داده. يعني اول تصوير پسر رو كمرنگ كرده بعد اون قسمتايي از متن رو كه مربوط به بدن پسر ميشده رو با ابزارهايي كه داخل Liquify هست بهشون حالت داده.

با يكمي تمرين ميشه همچين كاري رو ايجاد كرد.

MAJOR

Well-Known Member
خیلی توپ و جالب بود دیده بودم تو این مایه ها ولی اینجوریش رو ندیده بودم

Mandana

Active Member
اینکه کاری نداره
126fs4083858.gif

قسمتی که میخواید بر اثر شکل حالت بگیره انتخاب کنید، ctrl + c و توی یک داکیومنت جدید paste کنید
و با فرمت psd ذخیره کنید

حالا عکس متن رو باز کنید
filter>disort>displace

تنظیمات رو مطابق دلخواه تغییر داده و اوکی

حالا آدرس فایل psd که سیو کرده بودین رو بهش بدین و اوکی

خلاص
129fs370785.gif

اینم یه نمونه که الان عجله ای ساختم
126fs4083858.gif

قبل:

بعد :

فهلن
2cosd1g.gif

aj-graphic

Member
ببینین مدیر با دانشییییی....ها ما رو بگو 3هفته تو کف این بودیم:دی این مدیر را دریابیم استعداد کشف نشدس!!:eek:

mahan_mhm

New Member
از ابراز محبتتون کمال تشکر را دارم اما هیچ کس نمتونه یه آموزش در این رابطه بده ، ناسلامتی همه گرافیستند !!!

mahan_mhm

New Member
خیلی ممنون از پیشنهادی که دادید (مدیر) اما اگه بیشتر دقیق بشین می بینید که طرح شما با طرح اولیه یه کم فرق داره و اون به خاطر شکل موها و بر جسته بودن طرح اولیه است یا به قول شاعر :
میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است.

Ali 59

Well-Known Member
خیلی ممنون از پیشنهادی که دادید (مدیر) اما اگه بیشتر دقیق بشین می بینید که طرح شما با طرح اولیه یه کم فرق داره و اون به خاطر شکل موها و بر جسته بودن طرح اولیه است یا به قول شاعر :

شما هم اگه کمی دقت کنین متوجه خواهید شد که تکنیکی که ماندانا استفاده کرد دقیقاً مشابه همون تکنیکیه که در عکس شما استفاده شده... حتماً باید عین عکس شما رو درست کنن تا شما ایمان بیارید ؟

از اون ایرادهای بنی اسراییلی گرفتیا
اخه باید یه فرقی بین کاری که به قول خودشون عجله ای درست کردند و کاری که به مشتری میدند باشه

Mahsa211

New Member
حالا اين که چيزی نيست...به اين میگن يه کار خارق العاده
يعنی واقعاً بايد يه چند سالی به طور حرفه آی با photoshop کار کرده باشيد تا بتونيد يه همچين شکليرو ايجاد کنيد
يه شخص 17 18 سالرو ببينيد به چه شکل شبيهه يه پيره زنه 70 80 ساله کرده

4xy1rhx.jpg

kambiz-g

Member
سلام
اين تايپيك از پايه اشتباهه و به نظرم اگه بحث رو همينجا تمومش كنيم به سوده همه اس
چون اينطور بحث ها آخرش فقط يه چيزه.....

من هرکاری کردم نتونستم چیزی درست کنم
میشه یکی لطف کنه اموزش کامل بزاره (اونی که توی پست 11 بود رو اجرا کردم ولی نشد.)

GFX Master

البته اون روشي كه ماني گفت فكر كنم روش درستيه.

ولي در كنارش براي ويرايش كار و اينكه بخواي بعضي جاها رو دقيق در بياريد بايد از ابزار Liquefy استفاده كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا