ady_constantine
Active Member
من می خوام صفحه ای طراحی کنم که سمت راست منو ها می باشد و سمت چپ محتواي آن لينك ها . ( خيلي از سايتها معمولا يك منو دارند كه ثابت است و مي مي خوام ببينم كه چطور بايد اينو طراحي كرد ؟؟)
2 فاكتور بايد در اين طراحي در نظر گرفته بشود :
1- سرعت بالا رود ( يعني منو ها در تمام Page ها نیازی نباشه که کدش باشه و یک حالتی باشه که این در کلاینت ها کش بشه و با حرکت روی لینک ها منوها refresh نشوند ..)
2- کار اصولی باشه که معنیش را بعدا توضیح می دهم .
صفحه به این شکل است :
حال برای طراحی 4 روش بنظر من میاد که تک تک توضیح داده و شما بگید کدام مناسب است ؟
1- با زبان HTML :
بیاییم هر صفحه را بطور مجزا طراحی کنیم و مسلما کدهای مربوط به سمت راست ت در هر Page تکرار خواهند شد .
2- بکمک فریم :
صفحه را تبدیل به 2 فرم بکنیم که فریم سمت راست همیشه ثابت است .
3- بکمک shtml :
بیاییم یک table که دارای دو ستون است ایجاد کنیم . کدهای مربوط به منو را در فایل جداگانه ذخیره کنیم . سپس در هر page در ستون سمت راست فایل منو را include کنیم .
4- بکمک یکی از زبان سرور ساید مثل php :
یک table با دو ستون ایجاد کنیم که در ستون سمت راست
منوها به این شکل به صفحات لینک داده بشه :
index.php?menu=1
index.php?menu=2
index.php?menu=3
index.php?menu=4
index.php?menu=5
index.php?menu=5
index.php?menu=7
index.php?menu=8
سپس بیاییم در ستون سمت چپ با دستور case روی متغیر menu با توجه به مقدارش یکی از فایلها را include کنیم .
حالا کدوم روش مناسب است ؟
روش دیگری هم می ماند ؟
2 فاكتور بايد در اين طراحي در نظر گرفته بشود :
1- سرعت بالا رود ( يعني منو ها در تمام Page ها نیازی نباشه که کدش باشه و یک حالتی باشه که این در کلاینت ها کش بشه و با حرکت روی لینک ها منوها refresh نشوند ..)
2- کار اصولی باشه که معنیش را بعدا توضیح می دهم .
صفحه به این شکل است :
حال برای طراحی 4 روش بنظر من میاد که تک تک توضیح داده و شما بگید کدام مناسب است ؟
1- با زبان HTML :
بیاییم هر صفحه را بطور مجزا طراحی کنیم و مسلما کدهای مربوط به سمت راست ت در هر Page تکرار خواهند شد .
2- بکمک فریم :
صفحه را تبدیل به 2 فرم بکنیم که فریم سمت راست همیشه ثابت است .
3- بکمک shtml :
بیاییم یک table که دارای دو ستون است ایجاد کنیم . کدهای مربوط به منو را در فایل جداگانه ذخیره کنیم . سپس در هر page در ستون سمت راست فایل منو را include کنیم .
4- بکمک یکی از زبان سرور ساید مثل php :
یک table با دو ستون ایجاد کنیم که در ستون سمت راست
منوها به این شکل به صفحات لینک داده بشه :
index.php?menu=1
index.php?menu=2
index.php?menu=3
index.php?menu=4
index.php?menu=5
index.php?menu=5
index.php?menu=7
index.php?menu=8
سپس بیاییم در ستون سمت چپ با دستور case روی متغیر menu با توجه به مقدارش یکی از فایلها را include کنیم .
حالا کدوم روش مناسب است ؟
روش دیگری هم می ماند ؟