ای حرفه ای ها ! طراحي اين Page باید به چه شکل باشه ؟

ady_constantine

Active Member
من می خوام صفحه ای طراحی کنم که سمت راست منو ها می باشد و سمت چپ محتواي آن لينك ها . ( خيلي از سايتها معمولا يك منو دارند كه ثابت است و مي مي خوام ببينم كه چطور بايد اينو طراحي كرد ؟؟)
2 فاكتور بايد در اين طراحي در نظر گرفته بشود :
1- سرعت بالا رود ( يعني منو ها در تمام Page ها نیازی نباشه که کدش باشه و یک حالتی باشه که این در کلاینت ها کش بشه و با حرکت روی لینک ها منوها refresh نشوند ..)
2- کار اصولی باشه که معنیش را بعدا توضیح می دهم .

صفحه به این شکل است :
style.gif

حال برای طراحی 4 روش بنظر من میاد که تک تک توضیح داده و شما بگید کدام مناسب است ؟

1- با زبان HTML :

بیاییم هر صفحه را بطور مجزا طراحی کنیم و مسلما کدهای مربوط به سمت راست ت در هر Page تکرار خواهند شد .

2- بکمک فریم :
صفحه را تبدیل به 2 فرم بکنیم که فریم سمت راست همیشه ثابت است .

3- بکمک shtml :
بیاییم یک table که دارای دو ستون است ایجاد کنیم . کدهای مربوط به منو را در فایل جداگانه ذخیره کنیم . سپس در هر page در ستون سمت راست فایل منو را include کنیم .

4- بکمک یکی از زبان سرور ساید مثل php :
یک table با دو ستون ایجاد کنیم که در ستون سمت راست
منوها به این شکل به صفحات لینک داده بشه :
index.php?menu=1
index.php?menu=2
index.php?menu=3
index.php?menu=4
index.php?menu=5
index.php?menu=5
index.php?menu=7
index.php?menu=8

سپس بیاییم در ستون سمت چپ با دستور case روی متغیر menu با توجه به مقدارش یکی از فایلها را include کنیم .

حالا کدوم روش مناسب است ؟
روش دیگری هم می ماند ؟

ady_constantine

Active Member
نظر خودم را هم بگم :

1- روش اول مناسب نيست :
فكر كنم هر صفحه refresh بشه و کار اصولی نیست .

2- روش دوم هم از روش اول فکر کنم بدتر باشه !!!
چون اول درس ها بطور جداگانه آدرس نخواهند داشت و در adressbar آدرس ثابت می مونه و نمی تونیم مثلا لینک یکی از درس ها را برای دوستان خود بفرستیم .
همچنین برای موتورهای جستجو هم مشکل دار میشه . چون در نتایجش لینک همون صفحه درس را می گذاره و کاربر که از طریق موتور جستجو وارد آن صفحه میشه منو سمت راست که در فریم دیگه بوده را نمبینه ! برای همین می بینم که کمتر کسی است که از فریم استفاده بکند برای اینکار ...
( البته خوبی این روش هم سرعت بالای آن است که همیشه قسمت سمت راست صفحه ثابت خواهد بود )

3- روش سوم هم بنظر مناست میاد و خیلی از سایتها مثل bbc از این روش استفاده می کنند .

4- این روش هم بنظر میاد فرقی با روش سوم نداره و فرقی نمی کنه که از روش 3 استفاده کنیم یا روش 4 .

حالا برای من سرعت خیلی مهمه دوستان !
چکار کنم که منوها مجدد refresh نشوند ...؟؟؟

ady_constantine

Active Member
دوست عزيز !

براي اينكه بحث اينجا عوض نشه سوال خود را در مورد iframe در یک تاپیکه دیگه سوال کنید من شخصا جوابتنو میدم ..

mrgootik جان ! بنظر من iframe هم راه حل مناسبی نیست و مشکلش شبیه همون frame خواهد بود . یعنی من می خوام آدرس درس ها با کلیک بر روی عناوین واقع در منوها در Adress bar ظاهر گردد .

کسی دیگری نظری ندارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

masood_y

Member
سلام:

به نظر من از include file در ASP هم مي توني استفاده كني كه خيلي هم روي سرعت Load شدن صفحه تاثير داره.

موفق و پاينده باشيد - مسعود

ady_constantine

Active Member
masood_y گفت:
سلام:

به نظر من از include file در ASP هم مي توني استفاده كني كه خيلي هم روي سرعت Load شدن صفحه تاثير داره.

موفق و پاينده باشيد - مسعود

بله درسته !

همون روش چهارمي است كه من گفتم ...
يعني با كمك يكي از برنامه هاي سرور سايد كه PHP را مثال زدم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا