Fa این eror معنی اش چیه؟

h4227015

Member
recursion script reached 50 levels
این ارور قبلاً تو برنامه ام نبود یعنی نمی دونم از کجا اومده قبلش امتحان کرده بودم نبود دیگه حالاااااا
برنامه ام 15 صفحه داره که توی هر استارتش یه سری دستوراتهم هست که اونم برای مخفی و نشون دادن دکمه ها و یک تکس از مستر پیجه
سوال از این قراره که وقتی من به صفحه 15 می رم و شروع می کنم به برگشت به صفحه اول با همون دکمه هایی که در مستر پیج گذاشتم در صحه ششم با ارور بالا برخورد می کنم حالا این ها اصلاً نبوده یه ماه هم بود امتحانش کرده بودم حالا فقط چند تا کد کلیبورد اونم به صفحه اول و دوم و سوم اضافه کردم
شایدم ویندوزم خرابه
ولی راستش من با این ارور یه بار دیگه هم برخورد کرده بودم اونم موقعی بود که یه برنامهتست چند گزینه ای ساخته بودم که خیلی صفحه داشت
حالا می خواستم بدونم چطوری این ارور رو بردارم

جالب اینجاست این ارور نوع برنامه ای که ساخته نشون می ده چون در بالای عنوان نوشته مولتی مدیا پلیر!!!!
خدا کنه همه برنامه ها این طوری نباشن

m javad

کاربر متخصص
این مشکل زمانی اتفاق میافته که برنامتون یه جایی توی یه حلقه با یه حلقه دیگه یا تایمر هایی که همزمان اجرا هستند درگیر میشه یا انتهای اسکریپت دوباره خودش رو صدا میزنه
در حقیقت هنوز یک حلقه با به کار گیری یک متغییر به پایان نرسیده که یه حلقه دیگه با استفاده از همون متغییر میخواد شروع به کار بکنه که برنامه این پیغام رو میده و یکی از حلقه ها رو کنسل میکنه
چون برنامتون از صفحات زیادی تشکیل شده و خصوصا اینکه از مستر پیج استفاده میکنید احتمال بروز این خطا و استفاده متغییر های یکسان توسط شما بیشتر میشه!

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
احتمالاً شما اسکریپتی دارید که در انتها خودش رو صدا میزنه، یا اینکه یک اسکریپت یا شئ دیگه، مرتباً این اسکریپت رو صدا میزنه
در این شرایط بهتره از اسکریپت تایمر استفاده بشه، و یا اینکه کدنویسی رو به شکلی تغییر بدید که اگر نیاز نیست اسکریپت رو پشت سر هم صدا نزنه و تا کارش تموم نشده، دوباره اجرا نشه.

h4227015

Member
پس من وقتی بین صفحات حرکت می کنم اسکریپت نکس پیج چون هنوز تموم نشده این پیغام رو میده و باید نکس پیج ها و پرویوس پیج را اسکریپت زمان دار بکنم.....:neutral:

درست شد ScriptTimer("Master Page::n","500")

با گذاشتن این کد یعنی حرکت بین صفحات از طریق اسکریپت تایمر
اما حیف قبلش برنامم یه حالت جدید گرفته بود طوری که با هر بار زدن دکمه نکس خودش حرکت می کرد و جلو می رفت اما راستش این رو نمی خواستم چون انیمیشن بین صحات رو خراب کرده بود و من واسش پوس گذاشته بودم

جدیدترین ارسال ها

بالا